Toto forum chcem zalozit, aby som si uctil pamiatku tejto velkej legendy metalu, Ronnie James Dia, znameho hlavne pod menom Dio. prosim vsetkych, nech sem hadzu linky na oblubene songy. Neviem ci vela ludom toto meno nieco hovori, ale urcite sa taki najdu
@mm47 ne nebol, to bolo myslene vazne a este vaznejsie. omg, sak to je trapne cele hentie kozene obtiahnute metalove gay kapely. ako nehovorim, ze to je proste cele zle, ale pici, sak sme v roku 2010.
@mezomus nikto ti nekaze sa na nich pozerat ani ich pocuvat....myslim, ze je dost debilne od teba priat im smrt za to ako sa obliekaju.....to je ak keby ja teraz poviem (napisem), ze neznasam ludi co nosia zelene trickaa a dufam, ze vykapu.................... ublizil ti tym niekto, ze si obliekol nieco kozene?? nutil ta niekto z nich nieco podobne nosit??...............nabuduce trochu pouvazuj pred tym, nez nieco take napises...
@mezomus ludia zo sepultury, black sabbathu, death-u a inych vyjadrili Wendy ( jeho zene ) uprimnu sustrast, myslis, ze oni by boli tiez "naleteli" na nejaky hoax ???
@n0win0u z klasík poznám tak (ťažko povedať, čo je klasika, ale no ,berme také tie staršie a známejšie) Maidenov, Smrť a Megasmrť a odtiaľ z mien akurát tak spevákov
@mezomus take ze heaven & hell ti asi nic nehovori...to bola jeho kapela a hrali tam povodny clenovia black sabbath cize ludia ktori hrali metal ked tvoj tato este tahal kacera po dvore,asi si to mylis s so srackami typu motley crue
nepoznám tu skupinu a ani jeho, ale každého človeka je škoda či už bol taký alebo onaky...každy ma možnosť sa napraviť k dobrému počas života aby šťastný zomieral.........filip
mezomus aha, ty si dalsi zakomplexovany true pure temniak, co? dobre, ja uz som si zvykol ze taki ako ty picuju na kapeli tipu Manowar alebo Rhapsody...ale nazvat Dia gayom? tak na to sa da povedat len jedna vec...ze si len obycajny pozer pekny den
to mezomus: zober sa odtiaľto prečo do krista a okamžite si daj dole tú gitaru, lebo tu dehonestuješ hudbu ty žebrák. a všetci ostatní ktorí tu píšete tieto kktiny. bežte si teda počúvať nejaký trápny rap, alebo hip-hop, ktorý nemá nič spoločné s hudbou. Tento chlap má vo svete meno - Dio - spieval v kapelách ktoré v tomto svete niečo znamenajú. A ty máš meno - k*k*t, lebo šéfuješ tu s gitarou a trápnymi gestami na svojej profilovej fotke a myslíš si, že si niekto. si nula a nulou aj ostaneš.
@mezomus prekvapivo aj nanho si spominam... dokonca ho aj hram na klaviri a rad paci sami celkom...
a mohol by si prestat nadavat na gheavy metal... a fanusikovia heavymetalu ANI ZDALEKA nemaju 40-60 rokov... v partii s ktorou som mame vsetci radi old school metal (iron maiden, Black sabbath, judas priest..)
takze len preto ze to nepocuvas ty a je to stare to automaticky pocuvaju len 40-60 ze?
prosim ta vezmi sa prec z tejto temy a zbytocne tu neryp, nepaci sa ti nechaj ho na pokoji ale podla mna mal uzasny hlas a bol aj vynikajuci spevak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
kazdopadne: vraj zije
» www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.ne...
@mielikki nj oldskuul metal si asi nepocuvala..
@24 holého drajvra som chcela dať
a mohol by si prestat nadavat na gheavy metal... a fanusikovia heavymetalu ANI ZDALEKA nemaju 40-60 rokov... v partii s ktorou som mame vsetci radi old school metal (iron maiden, Black sabbath, judas priest..)
takze len preto ze to nepocuvas ty a je to stare to automaticky pocuvaju len 40-60 ze?
prosim ta vezmi sa prec z tejto temy a zbytocne tu neryp, nepaci sa ti nechaj ho na pokoji ale podla mna mal uzasny hlas a bol aj vynikajuci spevak...
ROCK IN PEACE DIO! m/
ja len dufam ze sa snazis byt nejak kontroverzny tymi prispevkami, lebo ak nie tak to znamena len ze si fakt ale fakt hlupy