všetky sú symetrické a na jedno kopyto... čo sa tým testom sleduje? obrazotvornosť? či keď poviem, čo mi to pripomína, tak ma oficiálne vyhlásia za debila?
neabsolvovala, ale chcela by som. ale tento test je vraj taký komplexný, že potrebuje prispôsobený osobný výklad, takže online verziám neverím a za normálnu sa mi nechce platiť.
v škole na prvom stupni, keď sme ešte chodili do družiny... sme mali takú pani učiteľku, ktorá nám dala na papierikoch nejaké abstraktné čiary a machule, a my sme to mali dokresliť do nejakého obrázka... to ma bavilo je to síce trochu off topic, ale pripomenulo mi to
Congratulations! At a 46% "Sickness Quotient", you're almost well-adjusted.
Detailed Diagnosis
Interpersonal Insights
You hate your mother and father, your neighbors, co-workers, friends, and just about everyone else who happens to think you're a worthless boob. Everyone likes you. This is because your life is such a mess that everyone else is relieved they aren't you.
Job Performance & Attitude
Rather than do a one-time job that takes ten minutes, you'd work for 5 years to automate it. You aspire to becoming the CEO of a large, powerful company. This is unlikely since you rarely leave your parent's basement.
Personality Insight
Your personal motto is "I'm Okay, You're Okay!" Believe me, nothing could be further from the truth.
skvelý test, a hoci mám pocit, že výsledok je náhodnou kombináciou pár viet, môj sa mi celkom pozdáva
ickness Quotient: 45%
Congratulations! At a 45% "Sickness Quotient", you're almost well-adjusted.
Detailed Diagnosis
Interpersonal Insights
You hate your mother and father, your neighbors, co-workers, friends, and just about everyone else who happens to think you're a worthless boob. Your sense of self-entitlement means you're probably the kind of person that pulled the wings off of butterflies when you were little.
You aspire to becoming the CEO of a large, powerful company. This is unlikely since you rarely leave your parent's basement. Your primary function at work is to serve as a bad example, but at least you do that very, very well.
Personality Insight
Your personal motto is "Practice makes perfect.", but since nobody's perfect you might as well stop wasting your time.
"You are utterly incapable of meaningful relationships, which is probably a good thing since you're a horrible bore under the best of conditions. You complain about everything regardless of what it is. You wouldn't be happy even if you were hit by a new car.
Your work is of such poor quality that your manager is considering replacing you with a machine that flushes.
Your personal motto is "Colorless green ideas sleep furiously", but no one knows what the hell that means."
WARNING: Your "Sickness Quotient" of 92% is very disturbing.
Detailed Diagnosis
Interpersonal Insights
You think everyone is out to get you, and you're absolutely right. It's because you're an awful person without any redeeming qualities. You have delusions of adequacy which are completely unfounded. You couldn't pour tea out of a boot with the instuctions written on the heel.
Rather than do a one-time job that takes ten minutes, you'd work for 5 years to automate it. Your attitude towards work is that you could watch others do it all day long.
Personality Insight
Your personal motto is "Find something you love, and do it." Unfortunately, your test results indicate you really love sheep.
polka veci vyzera ako zenske telo, zvonka z vnutra, okrem jednotky to vyzera na nejakeho demonickeho zajaca, patka vyzera na jasneho netopiera, a sestka je p*ca, co som vyhral, som normalny ?
to dáva psychológ na vylúčenie schizofrénie, pretože schizofrenik vidí všade tváre a psychicky normálny človek vidí machule prípadne občas nejakú postavu či netopiera...
Rorschach je fascinujuci, ale nie som nadsena, ze si sem dala tie obrazky, lebo ked ho ludia maju absolvovat ma svoj význam aby tie "machule" pred tym nevideli.
a da sa z neho vyčítať veľmi veľa. sama som bola šokovaná, koľko mi to o človeku povedalo, keď som mu robila ROR.
Your "Sickness Quotient" of 78% indicates therapy may be useful.
Detailed Diagnosis
Interpersonal Insights
Your sense of self-entitlement means you're probably the kind of person that pulled the wings off of butterflies when you were little. Everyone likes you.
You hate your job but will never leave it. That's because no one else will hire people whose job skills consist of sleeping and surfing the web. You aspire to becoming the CEO of a large, powerful company. This is unlikely since you rarely leave your parent's basement.
Personality Insight
Your personal motto is "You are what you do when it counts." And everyone thinks you're an idiot when you say it.
super , fakt super... psycho vážne... neznášam takéto obrázky .. veď hlavne keď je to súmerne .. ty kks fakt neviem čo by som tam mal vidieť.. len na 3och obrázkoch mi to súhlasilo s tými možnosťami..
Tvle tak dnes som tento test robila realne na tych ich tabulkach to vypadá trochu inak ale videla som akože machule xD ale musela som jej tam niečo ako hovoriť že čo si tak predstavým na tom tak som dala :
1/moľa -nočný motyl
2/ dvoch psíkov čo sa dotykaju nufákmi xD ale velmi ma tlačila k tomu že čo ešte tak som povedala že medzi akože psikmi ked ich neberem do uvahy tak tam vidím parfem vo flaštičke takej xDD
3/ dve ženy v Afrike čo si robia opekačku
4/ hallowensky strašiak
5/ nejaký čert zblízka mi to vypadalo že ma rohy na hlave a tie nohy ako dáke kopytá xD
6/ neviem prečo ale náhrobný kamen
7/ som povedala že ako nejake sošky dvoch zajacov s ušami a chvostikmi ale tie chsichty machulove moc zajačie akože neboli xD
8/ dva medvede šplhájuce sa vo Vyskokých Tatrách že asi už idu na zimný spánok xD/ dávala mi blbé otázky že čo robia tie medvede tak som jej akože toto povedala ale som sa smiala /
9/ tak tam som akože nič nevidela racionálne ale tak som povedala že také jelene chrbtami odseba že tam maju parohy ale fakt na tejto machuli toho som moc nevidela
10/ nejaká mapa ostrovov a jednotlivé detaily som jej vravela že tam niektorý zas méže tam hore to možu byť akože dva draci modrý xD a ružová dlhá machula jedna aj druhá je ako Taliansko
Tak moj vysledok asi nebude bohviečo lebo som tam bola nevyspatá spala som hodinu a toto ma akože zabilo a ešte mi davala kresliť blbosti a ja som myslela že tam idem na pár minut a 3hodiny IQ testy a počítanie .... potom obrazky nejkej ruk y čo tá ruka akože asi robí ... dosť toho bolo som jej tam skoro zaspala a nejake dvojice slov asi 10 párov napr kov-železo škola_obchod a ona potom povedala 1slovo z tej dvojice a ja som mala priradiť to ktoré k nemu patrilo ale na to že som fakt nič nenaspala som sa čudovala že celkom mi pamať fungovala no asi tak ehm som sa snažila všetko čo si tam na mna nachystala vybaviť čo najrýchlejšie lebo hned na začiatku mi oznámila že to bude trvať 3hodiny !!!! ale trvalo to 2 a pol hodiny a aj to nechápem prečo som to mala robiť kedže ja som svedkom v jednom sudnom procese a tie testy mali robiť podla mna niekomu inému ... aj to možu byť radi že som tam šla lebo po právnej stránke nemali právo ma posielať k tejto sudnej psycho .... ale je mi to jedno vo štvrtok su vysledky , dobre som sa zabavila lebo stromčeky som už dávno nekreslila xDD mala som jej namalovať vianočný ale nejaku brezu som jej tam dala lebo chcela listnatý ... xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
2. bozkávajúce sa sloníky
3. Dve ženy v kuchyni
4. jaskyňa
5. lastovička
6. koberec z líšky
7. dva zajačiky
8. Čajový hrnček
9. plamene
10. gay pride
nejaké výsledky?
kde sa to dá? a platí sa za to?
2. dva slony sa bozkávajú
3. dve ženy perú a majú dosť ostré kolená aj kozy
4. Hagrid na motorke
5. netopier
6. husle
7. náhrdelník
8. cukornička
9. dva morské koníky
10. eifelovka
A ak ti poviem, čo tam vidím, povieš mi diagnozu?
Sickness Quotient: 46%
Congratulations! At a 46% "Sickness Quotient", you're almost well-adjusted.
Detailed Diagnosis
Interpersonal Insights
You hate your mother and father, your neighbors, co-workers, friends, and just about everyone else who happens to think you're a worthless boob. Everyone likes you. This is because your life is such a mess that everyone else is relieved they aren't you.
Rather than do a one-time job that takes ten minutes, you'd work for 5 years to automate it. You aspire to becoming the CEO of a large, powerful company. This is unlikely since you rarely leave your parent's basement.
Personality Insight
Your personal motto is "I'm Okay, You're Okay!" Believe me, nothing could be further from the truth.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
skvelý test, a hoci mám pocit, že výsledok je náhodnou kombináciou pár viet, môj sa mi celkom pozdáva
ickness Quotient: 45%
Congratulations! At a 45% "Sickness Quotient", you're almost well-adjusted.
Detailed Diagnosis
Interpersonal Insights
You hate your mother and father, your neighbors, co-workers, friends, and just about everyone else who happens to think you're a worthless boob. Your sense of self-entitlement means you're probably the kind of person that pulled the wings off of butterflies when you were little.
You aspire to becoming the CEO of a large, powerful company. This is unlikely since you rarely leave your parent's basement. Your primary function at work is to serve as a bad example, but at least you do that very, very well.
Personality Insight
Your personal motto is "Practice makes perfect.", but since nobody's perfect you might as well stop wasting your time.
teda okrem 10. - to je očividne karneval morských živočíchov
1. dve prasiatka oproti sebe
2.zase dve prasiatka
3. dve oproti sebe stojace trochu zhrbené asi ženy
4.moľa
5.divný netopír
6.nejaký čudný náboženský znak
7.neviem to identifikovať
8.farebná machuľa
9.farebná machuľa
10.farebná machuľa
"You are utterly incapable of meaningful relationships, which is probably a good thing since you're a horrible bore under the best of conditions. You complain about everything regardless of what it is. You wouldn't be happy even if you were hit by a new car.
Your work is of such poor quality that your manager is considering replacing you with a machine that flushes.
Your personal motto is "Colorless green ideas sleep furiously", but no one knows what the hell that means."
2. bozkávajúce sa sloníky
3. 2 ženy držiace kabelky
4. spodná polovička tela sediaceho obra s roztiahnutými nohami
5. netopier
6. horná polovica mi pripomína nejaký symbol, inak obrázok vo všeobecnosti nič
7. 2 dievčatká s vrkočom špúliace pery
8. koleso šťastia
9. 2 strašidielka s velľkými nosmi (niečo ako v Arthurovi a Minimojoch), ktoré podopierajú dve strašidlá zelené podobajúce sa na žaby
10. 2 modré lietajúce kreatúry, pod nimi 2 ružových morských koníkov a nad nimi Eiffelovka
2.)prasiatka
3.)dve osoby ktoré perú v rukách
4.)Hagrida na motorke
5.)netopier
6.)čudnú kaplnku
7.) dve čínske ženy čo tancujú
8.)lodku
9.)prach
10.)volaké kvety
Sickness Quotient: 75%
ale ja nemôžem za to, že tie obrázky vyzerajú úplne inak ako tie blbosti, čo tam popísali
WARNING: Your "Sickness Quotient" of 92% is very disturbing.
Detailed Diagnosis
Interpersonal Insights
You think everyone is out to get you, and you're absolutely right. It's because you're an awful person without any redeeming qualities. You have delusions of adequacy which are completely unfounded. You couldn't pour tea out of a boot with the instuctions written on the heel.
Rather than do a one-time job that takes ten minutes, you'd work for 5 years to automate it. Your attitude towards work is that you could watch others do it all day long.
Personality Insight
Your personal motto is "Find something you love, and do it." Unfortunately, your test results indicate you really love sheep.
a teraz mi to niekto vysvetlite
napíšem aj to, čo mi tieto obrázky pripomínajú...len ma nemajte prosím za blázna..
1.myši, ktoré bozkávajú ružu
2.tvár klauna s vyplazeným jazykom
3.nahé ženy naberajúce vodu
4.Yetty
5. Batman
6.mäsožravá rastlina poživajúca muchu
7.zajačiky na obláčiku
8.opice lezúce na bonsai
9.tancujúce morské koníky
10. pavúky a húsenice pod Eiffelovou vežou
2-tvár muža
3-ženský trup -malé ručičky,možno je to korzet
4-strom života
5-stíhačka
6- koža s ľadového medveda na zemi v obývačke
7- dve bozkávajúce sa ženy
8-leguány lezúce na vešiak
9.Mužská tvá vykukujúca z nejakých plynov
10. Baby you´re a firework
to dáva psychológ na vylúčenie schizofrénie, pretože schizofrenik vidí všade tváre a psychicky normálny človek vidí machule prípadne občas nejakú postavu či netopiera...
2bozkavajuce sa sloníky
3bozkavajuce sa ženy
4šašo na motorke
5netopier
6niečo neslušné
7bozkavajuci sa zajkovia
8šašo
9tanečnice
10ženy pri eifelovke zasa bozkavajuce sa alebo ohnostroj
2. dva sloníky
3. dve ženy držiace hrniec
4. ošklbaná sliepka
5. netopier
6. strašiak
7. králiky
8. loď
9. morské koníky oproti sebe
10. eifelovka s ohňostrojom
2.dvaja kamaráti
3.nahá žena pred zrkadlom sa umýva
4.nohy
5.motýl
6.anjel na skale (ou)
7.dve dievčatá si dávajú pusu
8.človek v čapici so slúchadlami
9..... nič
10.paríž
no čo som blázon???
a da sa z neho vyčítať veľmi veľa. sama som bola šokovaná, koľko mi to o človeku povedalo, keď som mu robila ROR.
Your "Sickness Quotient" of 78% indicates therapy may be useful.
Detailed Diagnosis
Interpersonal Insights
Your sense of self-entitlement means you're probably the kind of person that pulled the wings off of butterflies when you were little. Everyone likes you.
You hate your job but will never leave it. That's because no one else will hire people whose job skills consist of sleeping and surfing the web. You aspire to becoming the CEO of a large, powerful company. This is unlikely since you rarely leave your parent's basement.
Personality Insight
Your personal motto is "You are what you do when it counts." And everyone thinks you're an idiot when you say it.
super , fakt super... psycho vážne... neznášam takéto obrázky .. veď hlavne keď je to súmerne .. ty kks fakt neviem čo by som tam mal vidieť.. len na 3och obrázkoch mi to súhlasilo s tými možnosťami..
1/moľa -nočný motyl
2/ dvoch psíkov čo sa dotykaju nufákmi xD ale velmi ma tlačila k tomu že čo ešte tak som povedala že medzi akože psikmi ked ich neberem do uvahy tak tam vidím parfem vo flaštičke takej xDD
3/ dve ženy v Afrike čo si robia opekačku
4/ hallowensky strašiak
5/ nejaký čert zblízka mi to vypadalo že ma rohy na hlave a tie nohy ako dáke kopytá xD
6/ neviem prečo ale náhrobný kamen
7/ som povedala že ako nejake sošky dvoch zajacov s ušami a chvostikmi ale tie chsichty machulove moc zajačie akože neboli xD
8/ dva medvede šplhájuce sa vo Vyskokých Tatrách že asi už idu na zimný spánok xD/ dávala mi blbé otázky že čo robia tie medvede tak som jej akože toto povedala ale som sa smiala /
9/ tak tam som akože nič nevidela racionálne ale tak som povedala že také jelene chrbtami odseba že tam maju parohy ale fakt na tejto machuli toho som moc nevidela
10/ nejaká mapa ostrovov a jednotlivé detaily som jej vravela že tam niektorý zas méže tam hore to možu byť akože dva draci modrý xD a ružová dlhá machula jedna aj druhá je ako Taliansko