Zdravím Birdzáci, zháňam router po internete, snažím sa dopátrať aj k tomu na čo si mám dávať pozor pri kúpe a ktorý by mi bolo najvhodnejšie kúpiť. Ak mi viete poradiť, alebo niečo odporučiť, budem veľmi rád. Díky
Velkost bytu, domu, hrubky stien - cim vacsi / hrubsie steny, tym vykonejsi , 3-4 anteny su najvhodnejsie.
A ci to mas ako len "ptedlzovak" od niekoho alebo ty si "domaci"
ako ti mame akoze poradit? cena? vyuzitie? chces len obycajny router? wifi router? router s adsl/vdsl modemom? slotom na simkartu pre 4g internet? single band/dual band? rychlost?
je toho vela podla coho vyberat. osobne odporucam znacky asus alebo tp-link
Ja to robím tak, že si výrobky zoradím na Alze od najpredávanejších, zvážim všetky aspekty (finančné možnosti, využitie, dizajn, recenzie, ...) a podľa toho niečo vyberiem. Väčšinou niečo z prvej desiatky najpredávanejších.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
A ci to mas ako len "ptedlzovak" od niekoho alebo ty si "domaci"
ako ti mame akoze poradit? cena? vyuzitie? chces len obycajny router? wifi router? router s adsl/vdsl modemom? slotom na simkartu pre 4g internet? single band/dual band? rychlost?
je toho vela podla coho vyberat. osobne odporucam znacky asus alebo tp-link
preto s a pýtam, že čo a ako lebo som z toho debil.