Ľudia potrebujem pomoc. Dnes keď wom bol vonku, tak som vyberal mobil a spadol mi o kameň (jak naschvál) a rozbil sa. Najhoršie je, že nereaguje displej, len vrchná časť. Môžte mi pomôcť? Bude treba kúpiť nový mobil? (Koment)
Alebo sa bude dať opraviť, no tak aby aj reagoval? Lebo neviem či oprava displeja bude stačiť. Síce reaguje vrchná časť, no spodná časť nejde vôbec. Koľko bude stáť oprava? Mobil stál 100€. Značka Aligátor. Najhoršie je, že neviem ako to mám povedať rodičom...
pri niektorých typoch a problémoch stojí oprava viac než nový mobil, ale radšej zájdi nech sa ti na neho kuknu a povedia orientačnú cenu a podľa toho rieš dalšie veci
a rodičom povedz normálne, čo a ako sa stalo, viem, že sa asi budu hnevať, ved to stálo peniaze ale svet sa nezrúti hlavne im to povedz čo najskôr, neklam a podobne držím palce
ebay - vyhladaj si tam digitizer pre tvoj model (ak je oddeleny od displaya) alebo display+digitizer ak su neoddelitelne (to si zisti googlenim) a vymen si ho alebo popros niekoho kto to robi
ale z ebayu ti to bude chodit tak mesiac, takze ak by si to chcel rychlo tak jedine neaky servis ale tam si urcite pekne priplatis
Skusim zo seba vyprdnuť niečo zmyselného počkaj.
Rozbil si mobil o kameň a bojiš sa povedať rodkom že si ho rozbil ?
A,AK ti nejde tak by som si zaobstaral nejaky šitný starý mobil (tam dal kartu a dalšie veci a mal ho na volanie).
B, Povedz že ťa naháňali zlý chlapci a ty si nechcel byť odpanený v takom veku tak si hodil mobil o kameň lebo to bolo tvoje najväčšie ťažisko, že aby si utekal rychlejšie chapeš nie ?
Vymeny skla a digitizeru stoja rozhodne cez sto eur, neoplati sa ho davat servisovat. Skus sa opytat kamaratov, ci ti zatial nepozicaju mobil nejaky svoj starsi podobny, moji rodicia by so nevsimli rozdiel medzi zelenym a oranzovym telefonom, takze v pohode podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a rodičom povedz normálne, čo a ako sa stalo, viem, že sa asi budu hnevať, ved to stálo peniaze ale svet sa nezrúti hlavne im to povedz čo najskôr, neklam a podobne držím palce
ale z ebayu ti to bude chodit tak mesiac, takze ak by si to chcel rychlo tak jedine neaky servis ale tam si urcite pekne priplatis
Rozbil si mobil o kameň a bojiš sa povedať rodkom že si ho rozbil ?
A,AK ti nejde tak by som si zaobstaral nejaky šitný starý mobil (tam dal kartu a dalšie veci a mal ho na volanie).
B, Povedz že ťa naháňali zlý chlapci a ty si nechcel byť odpanený v takom veku tak si hodil mobil o kameň lebo to bolo tvoje najväčšie ťažisko, že aby si utekal rychlejšie chapeš nie ?
@Alex458 áno môžem sa tváriť, ale tu je problém, že on nefunguje ani. Displej vôbec nereaguje ako som písal.