No zaujímamlo by ma len že ako ventilujete svoje zlé pociti, ked vás niekto poriadne naštve respektívne ked na vás dolahnu následky zákonu schválnosti ??? Budem rada ak sa aspon niekto vyjadrí, Dakujem
Myslim, ze tie zakony neexistuju, to len clovek viac proste vnima tie negativa, ako pozitiva. Ked nestihnes autobus a prides niekam neskoro zapamtas si to na dlhu dobu, ale nepamatas si kazdy ten jeden krat, kedy si autobus stihla a prisla si vcas....
A tak to vlastne riesim, ze ano obcas mam pocit , ze vsetky aspekty okolia idu proti mne, ked sa velmi ponahlam, alebo musim nieco urobit, ale to je len sugescia.
@haluzar Tiež nechcem veriť týmto zákonom, ale niekedy som fakt v koncoch, že až neviem čo mam robiť.. ked raz prežívam tie najkrajšie chvíle v živote a pak ak niečo nepokazím prídu tie najhoršie chvíle života pre mňa.. neznášam to.. pretože takto som to začala vnímať cca 4 roky dozadu.
väčšinou som zo začiatku drsňáčka a kričím po každom,buzerujem ich za všetko a som panovačná,no večer to na mňa doľahne,premietnem si to celé v hlave a nakoniec sa rozplačem
inak keď mám zlú náladu,vždy si pustím niečo čo lahodí mojim ušiam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A tak to vlastne riesim, ze ano obcas mam pocit , ze vsetky aspekty okolia idu proti mne, ked sa velmi ponahlam, alebo musim nieco urobit, ale to je len sugescia.
inak keď mám zlú náladu,vždy si pustím niečo čo lahodí mojim ušiam