( Dlhší čas pršalo a ja som k chalanovi ísť nechcela ani on ešte ku mne ako bývalá fajčiarka som do krčiem ísť nechcela a reštiky nenávidím ) Tak sa stalo že
,,poďme sa rozísť,vieš vonku stále prší tak ani nie sme spolu "
"si pre mna moc dobry chalan , velmi ma milujes , si dokonaly . ja potrebujem niekoho kto mi sem tam rozbije hubu aj hodinky , poje*e ma tak ze ma to bude boliet bude na mna kaslat . prepac rozchadzame sa"
Takto spatne ma najviac bavi to, ked som sa dovod ani nedozvedel..
Dokonca ani to, ze sme sa rozisli. Odmietala akykolvek rozumny rozhovor... na vsetko odpovedala "ja neviem" a nevedela proste povedat, ze to chce skoncit.
Alebo druhy pripad. Tam bolo vsetko pekne a krasne, kym jedneho dna sa nezacala distancovat. Stale bolo vsetko: "nie nic sa nedeje, vsetko je v poriadku" a dalej ignoracia.
Na priamu otazku ci to znamena, ze to chce skoncit prisla odpoved: "nechcela som, ale ked to beries takto..."
to, ze sa so mnou jedno dievca rozislo som sa dozvedel 3 hodiny pred rande nez som s nou a dalsim parom sli do cajovne... povedala mi to byvala spoluziacka v elektricke..
a bolo to preto, lebo som sa cez net zmotal na inú, aj keď to v skutočnosti bola tá moja, ktorá si chcela "otestovať moju vernosť" (pôvodne to bola jej kamoška, ale na tá na mňa nezabrala, tak to prevzala ona sama), a tak sa ma všemožne snažila zbaliť. a "prekvapivo" sa jej to podarilo aj druhý raz.
nuž, mala som tú "česť" chodiť s istým inteligentom, ktorý sa so mnou rozišiel cez sms...
a aby toho málo nebolo, presne na moje 19ste narodky
ale najviac ma pobavil štýl, akým bola tá sms napísaná "..ahoj, prepáč, práve pijem, lebo ťa strašne ľúbim, ale radšej to ukončime, lebo to nemá zmysel..." nuž, naozaj charakter
no ano, rozchody cez net , to bol asi jediny ktory ma vazne zasiahol a veta bola pragmaticka "musime sa porozpravat (o druhej rano) .. uz to nie je ono ... " a kopa inych kecov ... vdaka ktorym som skolabovala a dostala do pozoru rodinu .. ale to nebolo haluzne ani ojedinele a ja? No raz ako tu uz bol jeden podobny koment , ze "mam ta rada, ale este mesiac tvojich reci a zabijem ta, uplne vazne" a raz s pragmatickym "nie, nemozem si ta vziat" .. ale v konecnom dosledku su moje rozchody nudne .. len jedno uz maju spolocne .. rozchadzam sa ja, niekedy jedna skusenost staci na cely zivot .. a taku si uz neprosim ostavat vo vztahu za kazdu cenu a len cakat, kedy si aj druhy vsimne trhliny a ukonci to medzitym uz zameriavajuc zrak na novu lan, preto ho neserie ako to ukonci a rozchody vseobecne nie su vtipne, ale to o pocasi ma dostalo a tusim "si pre mna priliz dobra" to padlo v tom prvom rozchode .. najvacsia debilina co vam chlap moze povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Nerozchádzam sa vôbec.
,,poďme sa rozísť,vieš vonku stále prší tak ani nie sme spolu "
ale osobne mi to príde celkom vtipné, ked sa za mnou este ani dvere nezatvorili a uz mal inu
Holt, z tej naivity ma musel niekto vyviesť
vtipne , ci ?
:/ aspoň že bol úprimný.
najlepšie slová
"mám ťa príliš rád na to, aby som s tebou chodil"
Dokonca ani to, ze sme sa rozisli. Odmietala akykolvek rozumny rozhovor... na vsetko odpovedala "ja neviem" a nevedela proste povedat, ze to chce skoncit.
Alebo druhy pripad. Tam bolo vsetko pekne a krasne, kym jedneho dna sa nezacala distancovat. Stale bolo vsetko: "nie nic sa nedeje, vsetko je v poriadku" a dalej ignoracia.
Na priamu otazku ci to znamena, ze to chce skoncit prisla odpoved: "nechcela som, ale ked to beries takto..."
Jedného dňa si našiel holku, doviedol ju do bytu a povedal mi, že toto je jeho frajerka, ale že ak chcem, nemusíme sa rozísť
Chalan mal na mysli, že sa dozvedel môj vek.
dobre tak?
To je uz fakt hardcore
všetko ide prirýchlo. ešte som ani nezačal testovať jej trpezlivosť, a už mala iného. potom zase nie. potom zase. iného
tak by sme sa nezhodli; keď sa jej zdalo, že prirýchlo kráčam, ale jej trvalo len týždeň, kvet a čokoládu, než si vybrala toho druhého
a som rád, pretože som nemal záujem.
a teraz toho niekoho iného snáď už aj mám
"lebo ja mám ešte na baby čas (20 ročný chalan)"
Samozrejme.
bolo to krasne rande!
a bolo to preto, lebo som sa cez net zmotal na inú, aj keď to v skutočnosti bola tá moja, ktorá si chcela "otestovať moju vernosť" (pôvodne to bola jej kamoška, ale na tá na mňa nezabrala, tak to prevzala ona sama), a tak sa ma všemožne snažila zbaliť. a "prekvapivo" sa jej to podarilo aj druhý raz.
Neviem ani mi to nejako neprekaza...
a aby toho málo nebolo, presne na moje 19ste narodky
ale najviac ma pobavil štýl, akým bola tá sms napísaná "..ahoj, prepáč, práve pijem, lebo ťa strašne ľúbim, ale radšej to ukončime, lebo to nemá zmysel..." nuž, naozaj charakter