Nahnevalo ma to, že sa somnou rozišiel moj chalan, chodili sme spolu 4 mesiace všetko bolo fajn rozumeli sme si bola sranda a nič tomu enchybalo akurat že posledny mesiac sme sa trošku hadali kvôli blbostiam..... a ešte soma j trošku žiarlila na jednu hol
Neboj, kazdy clovek to zazije aspon myslim ja som to zazila ale nakoniec ked som odchadzala na brigadu prisiel asi tak 10 min. pred odchodom vlaku za mnou a povedal prepac..tak som mu odpustila... nebojkaj to bude Ok.drzkaj sa
Treba kritizovat, ale aj mna by taketo nieco nasralo.
No len podla mna robis najvecsiu chybu v tom, ze by si mu odpustila. Toto je neodpustitelna chyba. Mozno ekby ty to spravil po 5 rokoch vztahu, tak by som nad odpustenim premyslal ale teraz ????
Preboha, je vidiet ze je to suknickar uz len s tohoto textu, a navyse slaboch.
Je mala pravdepodonost ze sa s tebou rozisiel preto, lebo vam to neklapalo. Skor preto, lebo nasiel novu holku, ktora sa mu pacila viac. To je vsetko. Je vidiet ze tento chalan nema este svoje hormony von s tela. Ak by sa k tebe aj vratil, a ty by si bola taka sprosta ze by si ho prijala naspak, aj tak by sa skor ci neskor stalo to, ze by sa mju zacala lubit ina holka ako ty. A viedlo by to k tomu istemu.
Vermi na takych sa vykasli. Nestoja ty za to. Sposobili by ti len dalsie starosti. Na svete su miliony chalanov, a ako kazdy raz najdes toho praveho. Tento pravy ocividne nebol.
A bud rada ze ta nechal teraz, a nie napr po roku. To by si na tom bola podstatne horsie.
It.............. no hej mas pravdu..................... ale ja sa budem riadit i tak samou sebou.................... uz nedavam an rady iných ludí, pretože nikdy mi to nepomohlo.............................
No vies ono sa hovori take porekadlo, ze sprosty sa ucia na svojich chybach, mudri na chybach inych.
Tj neviem co ocakavas od takeho chalana ktory sa s tebou rozide, a hned uteka za inou holkou. Nezda sa ty to trocha ako by som to povedal nedospele ? Ocividne s toho rozchodu nebol ani smutny, tesil sa hned na novu holku.
To si fakt myslis ze s takymto chalanom by ti bolo dobre ? Nezda sa ty ze keby ste sa aj dali dokopy ze by si sa bala hocijakej holky ze by ti ho prebrala ? Dokazala by si v nom mat doveru a istotu ?
Jedina co by sa stalo je ze by s tebou zase nejaky cas vydrzal a potom by zopakoval to co teraz, to ti garantujem. A potom by si napisala na toto forum a jedine co by ty napisali je ze si naivna p...
Takze mne je jedno, ty si tym dokurvis zivot nie ja
It........ OKej neboj sa budem vediet ze mi to moze spravit zase ak by som s nim zacala zase chodit........ Ale tiez viem ze ja som tiez spravila kopec chyb vo vztahoch a tiez som niecie srdce zranila .. ale ponaucila som sa a zistila som ze uz nikomu nechcem ublizit..... vies mozno aj on sa takto zmeni ako ja.. preto prave kvôli mojim chybam neodcudzujem inich ludi kvôli ich chybam... Ja viem odpuštať.. možno je to chyba a možno správne.. ved sa uvidi...... Možno somnou ani nebude chcieť chodiť a to už bude ina kava....
Mno a už je to aj definitávne že s tym debkom nechcem nič mať.......... idem na starších a už mma aj nový objekt ma 21 a rozumieme si a je podobne šialenej povahy ako ja.. takže veľmi pekne dakujem za rady........ kiss
Dakujem za radu....... a postupom času ako som z toho šoku vytriezvela som zistila že som bola fakt zahladena a slepa laskou ako sa hovorý......... snad podobnej blbosti uz nepodlahnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ten pravy pride,slubujem
smile
No len podla mna robis najvecsiu chybu v tom, ze by si mu odpustila. Toto je neodpustitelna chyba. Mozno ekby ty to spravil po 5 rokoch vztahu, tak by som nad odpustenim premyslal ale teraz ????
Preboha, je vidiet ze je to suknickar uz len s tohoto textu, a navyse slaboch.
Je mala pravdepodonost ze sa s tebou rozisiel preto, lebo vam to neklapalo. Skor preto, lebo nasiel novu holku, ktora sa mu pacila viac. To je vsetko. Je vidiet ze tento chalan nema este svoje hormony von s tela. Ak by sa k tebe aj vratil, a ty by si bola taka sprosta ze by si ho prijala naspak, aj tak by sa skor ci neskor stalo to, ze by sa mju zacala lubit ina holka ako ty. A viedlo by to k tomu istemu.
Vermi na takych sa vykasli. Nestoja ty za to. Sposobili by ti len dalsie starosti. Na svete su miliony chalanov, a ako kazdy raz najdes toho praveho. Tento pravy ocividne nebol.
A bud rada ze ta nechal teraz, a nie napr po roku. To by si na tom bola podstatne horsie.
Tj neviem co ocakavas od takeho chalana ktory sa s tebou rozide, a hned uteka za inou holkou. Nezda sa ty to trocha ako by som to povedal nedospele ? Ocividne s toho rozchodu nebol ani smutny, tesil sa hned na novu holku.
To si fakt myslis ze s takymto chalanom by ti bolo dobre ? Nezda sa ty ze keby ste sa aj dali dokopy ze by si sa bala hocijakej holky ze by ti ho prebrala ? Dokazala by si v nom mat doveru a istotu ?
Jedina co by sa stalo je ze by s tebou zase nejaky cas vydrzal a potom by zopakoval to co teraz, to ti garantujem. A potom by si napisala na toto forum a jedine co by ty napisali je ze si naivna p...
Takze mne je jedno, ty si tym dokurvis zivot nie ja
Len si pametaj dve veci. Ze skor ako srdce pouzivaj pri tomto vztahu ROZUM.
A pametaj si moje slova ze ked sa s nim das dokopy, ze ta znova takto alebo podobne ranii.
A potom si spomen na moje rady.
Ked ta tak baví opravovat chyby tak chod za slovenčinárku na zakladnu............
a toto praveže je vo fóre.......
ale vieš chybovať je ľudské tak ti to odpustim
Dakujem za radu....... a postupom času ako som z toho šoku vytriezvela som zistila že som bola fakt zahladena a slepa laskou ako sa hovorý......... snad podobnej blbosti uz nepodlahnem
a hlavu hore...