Urcite nie cez sms alebo po kamaratke. Stretni sa s nim a povedz mu to osobne, ak ti nic nespravil ani neoklamal, tak si zasluzi aspon vysvetlenie priamo od teba.
3, jednoznacne , ja som povedala ze by som sa s nim chcela sama porozpravat bez jeho kamaratov a tak, rozpravali sme sa , cely cas som sa toho tak nepriamo dotykala az to potom zo mna vypadlo, a on len prisvedcil, ze toto presne cakal..cez sms, net to je detinske,trapne, ved si dospela, narovinu pekne uprimne..
Ak mu to povies cez sms,net abo kamaratku je to trapne detinske a je to odraz tvojej slabosti....ak mu to povies do oci ,ublizi mu to este viac,nahneva sa na teba ale potom ho to prejde a ak mu to npoves vobec a budes to natahovat,budes tym trapit seba a tym bueds donutena mu to povedat alebo to vyciti on a da ti kopacky skor a ty tym budes ta trapna aspon si myslim Drzim palce a daj vediet ako ti to vislo
Ja som na tomto fóre ešte nová ale rada by som vás poprosila o radu. Brat mojej najlepšej kamošky je úplne úžasný chalan ktorého mám strašne rada a najradšej by osm s ním chodila a všetko mu povedala, lenže nemám odvahu. už dva roky sa podpichujeme a tak sa to vlečie.....čo mám robiť?..poraďte prosím....
este si nie som celkom ista, ze sa s nim chcem rozist, ale mam dake pochybnosti, ale tie su asi stale, este pockam a uvidim, ale dakujem vam vsetkym za radu
mm ja som sa uz aj cez net rozisla.a to som to ani neplaanovala ....skor to bolo ze ma k tomu dotlacil... aj ked to vyznie divne...ale co uz....olutovala som aa dali sme sa zasa dokopy bezbolestne to nejde vaazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@5 heh dievca asi potrebuje novy kar