Keď ste sa išli rozist so svojou priatelkou/partnerom, ako dlho ste o tom uvazovali? Bolo to obdobie vo vztahu pred rozchodom niecim zle? Resp.ako ste dospeli k tomu ze sa chcete rozist? Rozisli ste sa s niekym aj napriek tomu ze ste ho lubili? Lepsie by
neuvažovala som nad tým nejako často, ale zvažovala som tú možnosť ,pretože som si myslela že to bude lepšie pre oboch, a áno obdobie bolo niečím zlé, nerozumeli sme si jednoducho, nejako sme sa od seba čím ďalej čím viac vzdalovali, až sme sa napokon vzdialili až prííliš a to bol teda ten rozchod v mojom pripade, a viem, že sme sa ľúbili...tá láska len tak neodíde..podla mna teda. niečo tam zostať musi.
z troch vzťahov som nad tým uvažovala vždy.vo všetkých prípadoch som odišla neskôr ako som mala./timing nie je moja silná stránka ,čo už../v prvom pol roka, v druhom rok a v treťom asi tri mesiace. V tom jednom som odišla aj keď city tam stále boli.Ale len láska nestačí,nie keď tlieskaš jednou rukou.
Uvazoval som o tom par mesiacov, medzi tym mi dala kopacky, po par dnoch vraj nemohla byt bezomna, tak sme sa dali znovu dokopy a po mesiaci som to skoncil.. Ano lubil som ju velmi (aj ona mna), ale uz sme nemohli byt spolu...
velmi dlho mi už tá myšlienka vŕtala v hlave (niekoľko mesiacov),ale tak intenzivnejšie to bolo asi týždeň pred. vtedy to bolo najhoršie,ale vedela som,že je to správne a nikdy som to neoľutovala
uvazoval som o tom nejaky cas, mozno mesiac aj viac, pretoze sa to samo akosi rutilo takou cestou, kde sa to uz zastavit nedalo a aspon ja som nevedel co spravit, ona sa este snazila ale ja som v tom uz pokracovat asi ani nechcel, vidavali sme sa coraz menej, nase konverzacie stracali urcitu osobnu a vztahovu zlozku komunikacie, prestali sme sa akoby o seba zaujimat, a neskor som si aj uvedomil, ze nebola jednoducho ta prava takze rozchod prisiel tak ci tak
Mala som asi jedenapolročný vzťah (ktorý mi nasadil totalne ružové okuliare) a v podstate som ani nejak nerozmyšľala nad tým žeby sme sa mohli rozisť ale posledny mesiac to bolo naozaj strašne - pre všetko sme sa hádali (aj pre prkotiny), potom ma napadlo že potrebujeme asi pauzu (nie rozchod) a navrhla som mu to ako riešenie ale on to hned zavrhol, tvrdil že to znamena jasny koniec a hned nato mi povedal:,,Rozmysli si do 5tich minut či chceš so mnou ostať!",nechala som to tak ale vlastne tym že mi toto povedal vo mne tak vyformoval myslienku na rozchod a v ten večer alebo na dalsi den som už zvažovala PRE a PROTI a dalsi den som sa proste zobudila s vetou ,,Ja s ním už nechcem viac byť." A ešte v ten deň som to ukončila. Som šťastnejšia teraz.Žiarlivosť je kruta zbraň.
tak asi 5 mesiacov, ja sa neviem rozchádzať, preto som to nespravila hneď a boli tam ešte aj iné faktory ako citové vydieranie, tak aj preto to trvalo tak dlho
No, prvý vzťah, trval rok a pol, rozišiel sa v podstate on so mnou, ale s tým, že už to dlhšie neklapalo, každý sme sa už aj obzerali "dakde inde" a on za mnou došiel s tým, že asi zostaneme už len kamaráti, však? Ja som prikývla a povedala áno, a potom sem si chvíľu poplakali v náručí, lebo nám to bolo obom ľúto.
Druhý vzťah bol komplikovanejší - už od začiatku som tam videla veci, ktoré mi vadili. Čakala som, či sa s tým časom zmierim alebo nie, alebo či sa zmení. Nemiezrila som sa, nezmenil sa. Po dvoch rokoch som sa s ním rozišla (po polročnom "zvažovaní") a on ma uprosil a ja som sa na druhý deň vrátila späť. Lepili sme to ešte rok s tým, že keďže ja som sa už rozhodla rozísť a tým pádom sa vo mne niečo "zlomilo", som už k nemu bola oveľa chladnejšia. K záveru nášho vzťahu som ho podviedla a to bol pre mňa jednoznačný signál, že treba odísť a tak som sa s ním rozišla. Ale ako on poznamenal po našom rozchode, "náš vzťah sa skončil oveľa skôr, ako sme sa rozišli".
Tretí rozchod dosť krátkeho vzťahu bol taký do stratena. Chalan bol alkoholik a niežeby mi ubližoval, ale nedalo sa s ním normálne fungovať a hanbila som sa preto zaňho. Tak sme sa prestali stýkať.
Vždycky, když jsem byl malej takový ten vek 14-17 jsem se s každým devčetem rozešel pomocí smsky, nikdy jsem nemel odvahu ji to rict do oci a hlavne najit ten spravný dôvod k tomu a ta otazka PROC? a jednodusse jsem to bral jako zabavu, neco novyho a po case ma to prestalo bavit, tak jsem to ukončil a nechtel jsem videt, jak ty dívky pláčou a pokládaj otázky, ale teraz, jak jsem starší pokládám otevrenost za velmi dôležitou vec ve vztahu... a poslední rozchody vždy byli na fazi uprimneho a dôvodneho vysvetleni preco uz dal ne... a vzdycky to bylo uz iba osobne z očí do očí.. Takova mensi rada nikdy nepouzivejte vetu. Tak môzeme zôstat aspon kamaradi a nic sa nemeni.. DDD koukali by jste, jak to dívky dokáže rozčílit D vlastní zkušenost...
Uvažovala som vtedy nad tým posledné mesiace (2-3),ale vždy som to zavrhla,že vydržím,že patríme k sebe..nakoniec som dostala kopačky ja. A je to dosť komplikované stále,lebo už je skoro rok od rozchodu..a stále to riešime vlastne,stále sa po nejakej dobe za to do.ebávame,ale preto lebo nám na nás záleží..aj keď už nie sme "my". Ľúbime sa,no nemôžme byť spolu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale ľúbim ho stále a myslím, že aj on mňa.
Ale ako sa hovorí: život na čas rozdelí dvoch ľudí aby si uvedomili, akí sú pre druhého dôležití.
"Ale len láska nestačí,nie keď tlieskaš jednou rukou."
čo on nemal ruku?
Druhý vzťah bol komplikovanejší - už od začiatku som tam videla veci, ktoré mi vadili. Čakala som, či sa s tým časom zmierim alebo nie, alebo či sa zmení. Nemiezrila som sa, nezmenil sa. Po dvoch rokoch som sa s ním rozišla (po polročnom "zvažovaní") a on ma uprosil a ja som sa na druhý deň vrátila späť. Lepili sme to ešte rok s tým, že keďže ja som sa už rozhodla rozísť a tým pádom sa vo mne niečo "zlomilo", som už k nemu bola oveľa chladnejšia. K záveru nášho vzťahu som ho podviedla a to bol pre mňa jednoznačný signál, že treba odísť a tak som sa s ním rozišla. Ale ako on poznamenal po našom rozchode, "náš vzťah sa skončil oveľa skôr, ako sme sa rozišli".
Tretí rozchod dosť krátkeho vzťahu bol taký do stratena. Chalan bol alkoholik a niežeby mi ubližoval, ale nedalo sa s ním normálne fungovať a hanbila som sa preto zaňho. Tak sme sa prestali stýkať.
Nemám na to kuráž asi...