Asi pred mesiacom sme sa rozišli s priateľkou. Mám 22 rokov a ona 18. Boli sme spolu rok. Zo začiatku som to nebral príliš vážne, ale postupom času som sa do nej zamiloval. Bolo to prvé dievča, s ktorým som spal a takisto aj ja som bol jej prvý. Naše prob
tak ja som kusok v podobnej situacii a nechcem ho naspat, dokial na sebe nezmeni tie veci, ktore mi prekazaju.. a ked aj ty vies, co by si mal spravit inak, tak ked ju tak strasne milujes, tak to pre nu spravis. co viac..
Je to mladá žaba.
Ser na ňu.
Jej kamaráti sú pravdepodobne prechlastaní kokoti, preto si ich nechcel spoznať. Ja to tak beriem tiež.
Nepotrebuješ ju späť.
Tak pokiaľ by si vymenil štipendium za 18tku, ktorá je nechápavá.
Proste ser na ňu.
A tu máš dôvod prečo Štúr skončil sám Ženské všetko len komplikujú a človek sa nemôže poriadne sústrediť na dôležitejšie veci než ako zoznámenie sa s jej kamarátmi.
Pokial sa venujes skole a nie nejakym hlupostiam, tak nechapem preco s tym mala taky problem, aj ked to ze si sa ucil na silvestra asi znaci to ze si to mozno trochu prehanal. To mas take narocne studium alebo si si to nemohol naplanovat inac?
Ona nie je taká, že pila, ani nefajčí. Máme aj veľa spoločných záujmov. Rada chodí na koncerty, do prírody a ja tiež. Ale nedokážem sa tak odviazať ako je ona. A pár jej kamarátov aj poznám, sú v pohode, ale dlhšie mi trvá, kým nájdem v ľudoch tú istotu a skamarátim sa. Veľmi by som to chcel skúsiť, pretože bez nej ma už nič nebaví, ani veci, ktoré som mal predtým rád. Proste ona bola moje najväčšie sťastie a nedokážem si predstaviť, že jej už nikdy nedám pusu alebo ju nechytím za ruku. Myslím, že to bola tá pravá. Aj jej rodina mi to naznačila, že som bol preňu vhodný partner.
Teraz si uvedomujem, že som to častokrát prehnal a určite by som si našiel čas aj na ňu. No vtedy mi to tak neprišlo. Ale študujem to čo ma baví a chcem v tom niečo dosiahnuť. Ale až teraz som pochopil, že bez nej nemám chuť pokračovať ani v tom
@4
Ja som ešte nijakú dievčinu nemal a vyzerá to tak, že ešte dlho mať nebudem. No ja by som nemohol mať takú ktorej by vadilo, že veľa študujem. To je dôležitejšíe ako niekde na silvestra sa opíjať s jej kamarátmi. Ako keď je čas tak niekde zájsť treba ale nie na diskošku alebo do nejakého pajzlu, ja som na iné.
@peto1207 červený diplom v porovnaní s "tou pravou" nemá žiadnu hodnotu ... už to chápeš, že ? .. myslím si, že sa celkom viem vcítiť do tvojej situácie a prajem ti aby sa podarilo to čo chceš, len neviem, či už nebude neskoro (väčšinou sa stretávam s tým, že dievča si po rozchode s niekým pomerne rýchlo splaší niekoho ďalšieho)
@peto1207 ani nečítam ten srdcervúci príbeh.. nedáte sa znova dokopy a čím skôr to pochopíš, tým lepšie pre teba.. pohni sa ďalej a nech ti je rozchod motiváciou sa zdokonaliť
sorry ale to že si dievčina nájde po mesiaci rozchodu druhého chlapca tak potom ťa nemala asi až tak rada...zaujímavé že rok je zamilovaná do niekoho a potom tak rýchlo vie na všetko zabudnúť a už skáče na druhého...to proste nejde do kopy...
@peto1207 ked to velmi budes chciet a ona ta este aspon trosilinku ma rada, tak je mozne aby ste boli znova spolu (myslim si, ze to zavisí teraz najmä od jej chcenia) .. a nedaj sa odradid tym ze "ser na to" co ti niektori pisu ... za lasku treba bojovat a nie ze daco sa poserie idem za dalsou, potom zase daco sa poserie idem za dalsou (tak to robi dneska vela mladych ludi, ale nie som si isty, ci ich to naozaj z vnutra naplna) .... a ... pre pana, na Silvestra sa neuc, uz nikdy ! (sice, rozumel by si si asi nad mieru s jednou mojou spoluziackou ale neni to normalne
Keď ťa má rada len ako kamaráta tak načo by bolo dobré byť spolu?
Ona sa s tebou rozišla hlavne preto, že ťa neľúbi.
Neboj sa, to prejde, nájdeš si inú
lenže ja verím, že my patríme ku sebe a v budúcnosti sa to opäť zmení, keď trochu obaja dozrieme a už nebude taká divoká, možno to potrvá rok, možno viac, ale ja verím nejako vnútorne, že je to žena, s ktorou strávim život
@likjul ja to vidim aj u 18/19 ... brat a jeho frajerka .. do nas chodila uz asi 2 tyzdne az potom to skoncila z ex ... po roku sa s bratom rozisli, za 3 dni som ju videl s inym v meste .... + moja byvala spoluziacka + nejake terajsie z vysokej ... jedneho pustia, zachvilu uz idu s inym ... nesom ten co ma urcovat limity, ale ked som dakoho fakt lubil, lubila a je rozchod, tak podla mna minimalne ten pol rok by bolo ok pockat ... a sorry, ale toto vidim najma pri dievcatach ... vacsinou co vidim vo svojom okoli, tak chlapci ostavaju dlhsie po rozchode sami
@26 mozno ak si svoj dalsi vztah porovnas s tymto, budes mat takisto rovnaky pocit...vykasli sa na to, naco bojovat o niekoho kto uz nema o teba ocividne zaujem
@deeo Samozrejme vidieť to, ja to viac vidím v takej vekovej kategórii. Nebudem tu písať koľko by bolo ok počkať alebo niečo k tomu, keďže ja som ešte dievča nemal, neviem to tak posúdiť.
takže podľa vás nemám veriť tomu čo cítim vo svojom vnútri, že to má podľa mňa všetko čas a v budúcnosti si ku sebe nájdeme cestu? Niečo mi hovorí, že to tak bude, ale zaujíma ma váš názor.
@peto1207 pravez tomu mas verit a mas za tym ist ... ale ked ta uz ona nelubi a nechce s tebou nic mat ... tak s tym asi nic nezrobis ... skusku vies ovplyvnit ci urobis na A .. naucis sa ... s babou to ale tak nefunguje ... aj pises, ze boli ste spolu rok ... to je taky cas, ze ani vela ani malo ... tazko povedat, ci to mohla byt "true love"
neľúbi, ale ktovie čo bude o rok alebo neskôr, možno bude mať iného a možno aj ja, ale teraz verím tomu, že by to nebolo to pravé a vrátili by sme sa ku sebe. Máme veľmi veľa spoločného, len ona je ešte tak mladá, že to možno tak nevníma a uvedomí si to až neskôr.
@peto1207 ked ta nelubi, tak uz never tomu, ze ta zacne znovu ... a co to je vlastne lubit ? ... lubila ta vobec ? ... ja si to neviem predstavit ... ok lubim ho lubim lubim ... hopsa rozchod, uz ho nelubim
Ešte napíšem to čo sme si povedali, aby ste to možno pochopili všetko. Povedala mi, že ma má rada ako kamaráta a že uz vzťah so mnou nechce. Dohodli sme sa, že na teraz ukončíme kontakt, aby som sa netrápil, pretože mi ubližuje už to, keď ju vidím niekde na fotke. Povedala, že keď sa s tým vyrovnám, budeme opäť kamaráti a že sa nelúčime navždy. Ale chce to tak, aby som si našiel dievča a ona chalana a potom si vraj budeme rozumieť lepšie. Ja však viem, že šťastný som bol iba s nou. Mal som vzťah rok a pol predtým a nebolo to také "pravé" ako toto. Povedal som jej aj, že verím, že ona je tou pravou a že v budúcnosti si ku sebe cestu nájdeme, keď bude staršia a nebude už taká divoká ako teraz, keď trávi čas najmä s kamarátmi. Povedala, že možné je všetko, ale nepripadalo mi to, že ma veľmi vnímala. Ja jednoducho verím, že to neskončilo navždy.
ľúbila ma, lebo mi to aj teraz povedala a ja som to z nej cítil aj predtým, ale povedala mi, že posledné 2 mesiace to z nej už postupne vyprchávalo, lebo jej to prišlo ako kamarátsky vzťah z mojej strany, ona práveže zomňa necítla to, že ju milujem, aj keď to nebola pravda
@peto1207 ale, len k tebe chcela byt mila ... ... sam hovoris ze to bolo tak vselijake, ze ta velmi nevnimala .. neviem, ale z toho jak ta citam, je citit, ze si taky "podla pravidiel" a "uhladeny" a neviem co ... myslim si, ze vacsinu dievcat toto nepritahuje, vidis, keby si trochu viac "blbol" s nou mohlo byt vsetko ok ... este inac ... nabalis si pubertiacku, ale sam sa spravas jak zodpovedny, dospely clovek, mozno aj na viac rokov ako v skutocnosti mas .... a to k sebe nejde
Ver mi,človek sa vyrovná s kadečím.
Nájdi si hobby.
Ser na ňu.
Vždy keď máš pocit,že ti odišla tá pravá príde iná pravá. Proste život je strašne nevyspitatelný tak teraz nezúfaj dalších 100rokov. Čas vylieči vela vecí....
ide aj o to, že som nikdy nemal veľa kamarátov a venoval som sa najmä jej alebo tej škole a teraz neviem s kým mám tráviť voľný čas celé leto, je to strašná predstava byť sám a nemať nejakú partiu.
aj ona bola zo začiatku taká, nemala veľmi sebavedomie a bola rada len so mnou, ale postupne sa zmenila a začala byť viac spoločenská. Tak prečo by som to nemohol dokázať aj ja
je to tazke, priam hnusne !
ale cas vylieci kamo ...takych pripadov je neskutocne vela a nie si jediny ktory takymto cimsi presiel, trochu to poboli a prejde to.
Hlavne a najdolezitejsie nezufat a vymyslat si taketo hluposti typu, ze to bola jedina zena na svete a bez nej uz to nema zmyslel a blabla ..
vonku je plno skvelych ludi a nenazdas sa a pocase najdes pri sebe inu fajn holku, ktora oceni to ze si zodpovedny a cielavedomi napr.
A mimochodom, na tej "ne-spolocenskosti" by som trochu popracoval zjednoduchci ti to zivot :happy:
ja len neviem načo sa chceš meniť. teda ak len kôli nej tak to nemá výzman, jedine žeby si sa chcel zmeniť aj sám pre seba. obaja by ste s amali navzajom akceptovať taký aký ste. ak to ona nedokázala nuž ...nič nespravíš.
rád by som na tom popracoval, ale asi potrebujem aj niekoho, aby mi s tým zo začiatku pomohol, začleniť sa do nejakej skupiny. Veľmi mi teraz chýba aj nejaký dobrý kamarát s ktorým by som mohol tráviť čas a prísť na iné myšlienky
@4 + @5
ano jasne ta prava.. picu ta prava. vies kolko takych bude este? aj ja som si myslela ze moj prvy je ten pravy a mylila som sa ako nikdy asi
ale moc sa jej nedivim ze sa rozisla, ani ja by som asi nedokazala byt s takym sucharom co ani do spolocnosti nechce ist a tak
...aj ona bola zo začiatku taká, nemala veľmi sebavedomie... neni to nahodou aj tak ze zozenstela a zacali sa o nu zaujmat druhy, atraktivnejsi chalani? To sa stáva vo veľmi veľa prípadoch a este ma 18..najlepsie zabudnut a posunut sa dalej, aj ked to bude tazke, sam som podobnu situaciu zazil a nepocuval a to bola CHYBA! A urcite s noun aspon na teraz nebud kamos, sa dojebes uz uplne
je to dosť možné, celkovo nabrala sebavedomie a začala byť viac spoločenskou. A chyba nie je v tom, že by som bol nejaký škaredý, nemyslím si to o sebe a myslím a je viacero dievčat, ktoré ma v tom často utvrdia, rozdiel bol v tej spoločenskosti, ale to sa dá tiež napraviť, keď človek chce
Ak máš vo vzťahu problémy, tak tie sa dajú vyriešiť-ak obe strany chcú .. Ale ak ti dievča povie že ťa už nemiluje tak to je v pi*i a s tým nič neurobíš.Nemôžeš niekoho nútiť do lásky..Bude to ťažké obdobie , ale láska žiaľ bolí
Hlavne sa pohni ďalej a neži v tom že sa to vráti..lebo ťa to zničí..žiadne kamarátstvo ani chat okno..rozhodla sa žiť bez teba a ty nie si chlapec na zavolanie keď si o mesiac či o rok zmyslí že ťa chce..buď šťastný a rob čo ťa baví..Trebars vyštuduj tú školu a až jej raz zakývaš s bmw s veľkým úsmevom = priceless
nie som s ňou už v kontakte ako som spomínal, dohodli sme sa, že to bude najlepšie aj ona to pochopila, aj keď jej vraj bude chýbať to, že ani nebude vedieť ako sa mám, ale to mne nestačí. Musím sa s tým vyrovnať a možno v budúcnosti byť aspoň jej kamarát, pretože úplne ju stratiť nikdy nechcem, vždy mi na nej bude záležať
@echoechoecho niekedy je lepšie začať zvoľna a presvedčiť sa či to má budúcnosť, netreba sa podľa mňa hneď hnať do veľkej lásky, keď to tak má byť tak sa to časom vyvinie
@peto1207 jj, suhlasim, len ja som vacsinou narazal na take, ktore mi vycitali, ze ich az tak "nemilujem" alebo co, a pritom som len chcel ist pomaly....
@peto1207 skoda, ja tiez pochadzam zo ziliny ..teda kusok odtial , ale vacsinu casu travim v BA kedze tu pracujem... keby ze si tuna, tak by som ta urcite von pozval
no škoda, škoda, že nebývaš niekde bližšie mňa by som ťa vzal niekam von vyvetrať, nech na to toľko nemyslíš a prídeš na iné myšlienky ja som potreboval to isté pred troma mesiacmi a bohužiaľ nemal som nikoho, kto by ma tak vzal...presne viem čo prežívaš, lebo som si prežil skoro presne to isté ibaže s 16-ročnou dokonca a viac vecí z toho čo píšeš mi príde rovnaké alebo dosť podobné, ako to bolo v mojom vzťahu no...najlepšie bude, keď sa s tým vyrovnáš...nejaký čas to ale potrvá a tiež sme si tak povedali, že kto vie čo bude v budúcnosti o pár rokov, že možno budeme raz ešte zasa spolu ale tak kto vie či by to bol dobrý nápad a aké by to potom bolo už o tých pár rokov alebo kto vie koľko...ale nikdy nehovor nikdy možno raz budete spolu ale na teraz to nechaj tak a daj tomu čas
@5
A ak ste si súdení, tak si raz znova nájdete cestu... ak nie, raz stretneš niekoho, vďaka komu pochopíš, prečo to predtým nevyšlo. Je to klišé, ale je to tak.
tak si najdes inu. taku, ktora bude respektovat tvoje potreby a ty jej a iste veci budete robit po svojom (ako napriklad to, ze ta nebude nutit chodit von s jej priatelmi), alebo taku, kde budete musiet obaja prijat isty kompromis (ako to, ze raz za cas s nou niekam pojdes, pretoze ta to nezabije). u nas to napriklad funguje tak, ze ona ma svojich znamych, s ktorymi chodi vonku a vie, ze s nou nepojdem, pretoze nemam rad spolocnost ale na druhej strane, raz za cas dostanem chut a pojdem za nimi s nou. ak ste neboli schopni vzajomne sa na urcitych pravidlach dohodnut a prekonzultovat to, zjavne ten vztah nebol na takej urovni, aby to malo buducnost. vyzera to tak, ze ani ona nemala pochopenie pre teba, a asi ani ty pre nu.
tiez je zaujimave, ze po takych banalitach zvolila rozchod a to do takej meiry, ze s tebou nechce mat nic viac. to mi este vacsmi nahrava mysliet si, ze ona sama bola na vztah pripravena asi najmenej.
@trdelniiiq rozprával som sa o tom s dobrou kamarátkou a povedala mi, že dievča v 18 ešte nie je pripravené na trvalý vzťah. Aj keď si myslím, že keby som to nepokašlal, tak by sme boli stále spolu. Toto leto som chcel venovať len jej, mali sme ísť na dovolenku, na festival aj s jej kamarátmi a urobil by som to. Cítil som sa s ňou šťastný a jej rodinu mám asi radšej ako tú vlastnú. Preto úplne nechápem prečo sa to muselo stať a bude ma to trápiť ešte veľmi dlho. Verím, že keby sme tomu dali ešte šancu tak jej to dokážem, ale ona už nechce, fakt tomu nerozumiem
@jozo0070 najviac ma desí tá predstava, že bude s niekým iným a čo všetko spolu budú robiť. Viem, že takú babu už nikdy nenájdem a chcel som ostať len s ňou (aj po sexuálnej stránke), podľa mňa je to krásne, keď človek nestrieda partnerov a ostane "čistý" len pre toho jedného
podla mňa by si sa mal pohnúť ďalej, bola som na tomto podobne,dosť dlho som sa z rozchodu dostávala, lebo som bola do toho človeka velmi zalúbená a nakoniec som zistila, že som si ho príliš idealizovala, hovorila si aké to bude iné a lepšie keď sa dáme znovu dokopy. ale nie. nebude.
plus, ludia sa menia. v tvojom prípade si myslím, keď že si bol jej prvý, bola značnou časťou ovplyvnená a možno chcela byť spoločenská aj vtedy, len to tolerovala.
príde človek, s ktorým budeš mať viac spoločného. bude tu len pre teba a nebudeš musieť kvôli nemu meniť svoj charakter.
vtedy to bude to pravé.
Nechaj to tak. Netvrdím, niektoré ženy/dievčatá sú na skutočný vzťah zrelé už aj skôr ako v 18 rokov. Keď žena vie čo chce (aj keď sa vraví že to nevieme nikdy, verte že niektoré vieme presne.. ), lenže nemyslím že je to prípad tejto mladej.
Ten vekový rozdiel tam je, odhladnúcť od toho že ženy dospievajú skôr ako muži. Mám pocit že ty si ten dospelý a ona nie. Nieje to vyrovnané. Nepoznám ju.. ale..
Ty vieš že tu ti nikto nedá návod ako na ňu. Nieje to možné, návod na lásku neexistuje. Je tak delikátna.
Ty chceš proste iba počuť/čítať že: Bude to dobré.
Lenže v skutočnosti to nebude dobré. Rok je príliš krátka doba a ver mi že príde ďalšia a bude ešte lepšie. Len každý má človeka na ktorého nezabudne, či je to pekné.. alebo zlé. Mohlo to byť o mnoho horšie. Ona ťa neľúbi. Z toho čo sám si napísal, ty iba o nej chceš pekne.. ona je mladá, nechce sa viazať alebo, možno, má iného.
To čo píšeš je síce krásne a ja som to tiež niekedy tak chcela. Len na to vždy treba dvoch, nezabúdaj. Videla som takéto v láske nevyrovnané "vzťahy" a nikdy to zatiaľ nedopadlo dobre.
Žijeme v krutej dobe, tu ti nemá problém človek ktorému si na svete najviac veril vraziť kudlu do chrbta a potom sa smiať na tom ako vykrvácaš. S prepáčením, je to tak. Musíš si uvedomiť že ty si sám a nepotrebuješ ju. Proste to nechaj tak, nechaj ju byť. Pokús sa na to nemyslieť, rob to čo si vždy chcel a kvôli nej si to obmedzil. Plň si sny, každý človek nejaké má, nezávislé od druhej osoby.
Viem aký máš z toho pocit, nemala som rada takéto správy. Myslela som aké je všetko krásne a dokonalé, svet stvorený z úlomkov snov. Len nie vždy je všetko krásne, treba si uvedomiť v akej dobe žijeme. Ja stále snívam o tom že raz nájdem to a verím že nájdem, je jedno kde budem čakať a radšej budem sama chvílu lebo nechcem vzťah ktorý nemá budúcnosť alebo kde ten vzťah nebude vyrovnaný po tej citovej stránke. To nieje dobré.
Ak by ste sa k sebe aj vrátili tak vždy (a ver mi že to tak bude ak sa niečo také stane) budeš s ňou s tým že ťa nemiluje tak ako si nahováraš, pretože keby áno tak by ťa proste stratiť nechcela (bez ospravedlnenia - je to proste tak). Buď rád za to, aké to je, že je to v podstate bez ďalších problémov, že sa rozhodla sama, že jediné čo ťa môže na tom mrzieť je to že ty by si ešte chcel a nechaj ju.
Dejú sa horšie veci, o mnoho. Ja som si prešla peklom a to čo teraz prežívaš, to nieje ani zlomok. No a som tu, aj keď to tak chvílu nevyzeralo. Život ide ďalej. Človek je tvor prispôsobivý. Nebuď smutný, buď rád že si volný a máš čas na veci na ktoré si predtým čas nemal. Prajem ti aby toto bolo jediné "sklamanie" v tvojom živote.
@artusios ďakujem viem čo som ja potrebovala počuť, trvalo to dobu, aj keď nebola najprv žiadna odozva, tak vždy keď som si ľahla spať som to mala pred očami. stačí že si to pár krát prečíta, bude nad tým premýšľať.
@nefritka ďakujem, cením si aj tento názor naozaj...Ale ja neverím tomu, že ona ma už vymazala zo svojho srdca. Milovala ma a to nemohlo proste len tak skončiť. Povedala mi, že ma neľúbila už asi posledný mesiac pred rozchodom, ale ja viem, že to tak nebolo, cítil som to z nej a niekedy neverím tomu, že to čo mi hovorí je pravda. Musí byť za tým aj nejaký iný dôvod, pretože inak mi tie dôvody neprídu natoľko silné na to, aby to bol definitívny koniec.
@peto1207 ja viem ako to cítiš, ako to myslíš.. Ale vidíš, skončilo to a možno ťa neľúbila tak ako si myslíš. Ľudia sa menia, lásku si zamieňajú. Viem presne, ja som si vravela to isté. Možno je ten typ.. Zamilovanosť vyprchá vždy, milovať niekoho nieje to isté. Ľudia si to často mýlia a zamieňajú.
Keď si sám prečítaš svoju správu tak tam nájdeš tie dôvody. Sám to píšeš, hovorila že už mesiac ťa neľúbila. Takže, buď to láska nebola a bola iba pobláznená, alebo to láska bola ale ona ťa proste už nechce aj napriek tomu, pretože nevie čo to znamená mať niekoho tak rád alebo sa zahľadela do niekoho iného. To je dosť možné. Alebo proste si uvedomila že je mladá a na lásku má čas a chce byť sama.
Po jednom "pravom" príde ďalší.
Pozor, nežijeme v rozprávke.
Zdravý vzťah má byť vyrovnaný.
Tých dôvodov je toľko.. Je za tým možno niečo viac.. Myslíš že ak by teda napríklad našla niekoho iného tak by ti to povedala? Nie. Tých dôvodov ozaj môže byť mnoho. Ale jedno je podstatné - nie ste spolu. Nechala ťa, ak by sa aj chcela vrátiť tak vždy budeš mať pred očami ako tu nebola, ako zaváhala.
Veď aj ty máš svoju hrdosť. Neboli ste spolu až tak dlho. Takéto veci sa stávajú - ľudia sa rania, ľudia sa rozchádzajú. Buď rád že to je takto, lepšie ako by to malo trvať niekoľko rokov a potom by si to zrazu rozmyslela..
Si mladý, inteligentný a dobrý. Naozaj popozeraj sa skôr po niekom kto si to vie vážiť. a rob čo ťa baví. Ja som sa napríklad rozhodla že sa naučím hrať na hudobnom nástroji a akú mám radosť z toho ži pre seba. Tá tvoja láska nikam neodišla, máš ju v srdci, môžeš ju dať niekomu kto si to zaslúži viac.
@nefritka ja ten pravý dôvod musím zistiť, inak nebudem mať čisté svedomie. A nie som taký, že by som jej kvôli tomu niečo urobil, ani jej nepoviem škaredého slova, ale musím to vedieť. Ona je úprimná a neznáša klamstvo a povedala, že chce byť sama, že jej tak je dobre, ale ja tomu nerozumiem. Keby bol niekto o koho má záujem, tak si myslím, že mi to povie.
@peto1207 ach jaj.. ja som zila s partnerom 5 rokov, mali sme spolocne byvanie, každý deň sme planovali buducnost, prisahal mi na svoj zivot ze ma nikdy neopustí. Prvý partner, taký naozaj, po každej stránke. Dala som mu všetko čo som mohla, varila mu, prala v rukách. Budovali sme bytík od základov, keď sme šli von viedol ma ako trofej. Nikdy sme neboli oddelený, keď sme mali byť od seba čo i len pol dňa tak sme celý čas na ic
icq pisali. Sluboval, sluboval. Zostala mi však diera v srdci, diera v tých sluboch a prísahách ale diera je v prvom rade v jeho charaktere. Myslela som že je slušný človek, vždy vravel ako neznáša cigarety, alkohol, ako neznáša keď žena nadáva. Že má zásady a svedomie.
Hold, nemal. A to som sa kvoli nemu odstahovala aj do inej republiky. Nechci naozaj vedieť čo mi urobil, lebo tam je x takých vecí že je z toho ludom zle, čo ho poznali, neverili ako sa dokázal zmeniť. Iný človek, alebo rodený klamár. Tiež to bolo na začiatku tak: "Len chcem byť sám" .. teraz mi to s odstupom času príde komické.
Ľudia sa menia, aj sa pretvarujú. Len aby si potom nebol ešte viac smutnejší. Nič to na veci nezmení.
@peto1207 síce chápem že chceš poznať pravý dôvod. Ale tam tých dôvodov môže byť naozaj veľa a možno skutočne si len uvedomila že chce byť momentálne slobodná. V každom prípade sa už raz stalo. Nechaj to tak a prejde to, vždy to prešlo. Nájdeš dievča ktoré si bude vážiť že má chlapca ktorý je šikovný a dobrý zároveň. Postupom času sa nad týmto len usmeješ
@74@peto1207 .... tak to si mi z duše napísal...cítim to presne tak isto a zdieľam názor...ach
vieš, ja som s tou mojou bol takmer 6 mesiacov...nebolo to až tak veľa ale boli sme spolu každý jeden deň....každý ten deň mi vravela ako veľmi ma ľúbi a nechce ma stratiť, že má šťastie, že ma má a blá blá blá...ach tie krásne slová
...na konci mi povedala, že už to tak cíti dlhšie, a že už mi to vravela len zo zvyku asi ale chcela tomu dať šancu...pri rozchode sme sa spolu objímali asi pol hodiny, ak nie aj viac a len sme plakali...nebolo to jedno ani mne a očividne ani jej a vidíš, ako to dopadlo
tiež neviem pravý dôvod rozchodu a to už popravde ani nezistíš...ja som sa to po rozchode snažil zistiť dosť dlho a stále mi prezradila niečo iné, čo ju "štvalo"...no nič z toho nebol podľa mňa dostatočný dôvod na to...(taký, čo by sa nedal zmeniť teda) ...asi len sama nevedela čo chce
pozri, vieš, ako to je teraz a už to nezmeníš, ak sa takto rozhodla...pokús sa s tým zmieriť čo najskôr a nemyslieť na to tak, lebo sa len sám zničíš
@nefritka ti to krásne napísala a veru má aj pravdu, vidno, že si prežila svoje a normálne obdivujem, že to takto prekonala a zvládla (aspoň sa to tak zdá)
@jozo0070 lenže ja ju nechcem a nemôžem stratiť navždy...vždy mi na nej bude záležať a chcem s ňou byť v kontakte aspoň potom, aj ona by to chcela a možno, keď ju prejde puberta a zase začne zmýšľať inak, tak si ku sebe nájdeme cestu, je to jediné čo ma ešte drží pri živote, lebo bez nej to nemá cenu
ver či nie, ja som si myslel to isté, tiež mi na nej záleží a aj bude ale keď videla čo so mnou ten rozchod robil, tak so mnou radšej prerušila kontakt a už sa mi neozvala...a ja sa jej do riti pchať nechcem a nebudem, keď to takto chce....je to jej život...a tak by si to mal brať aj ty
samozrejme, ak spolu vychádzate stále dobre a chcete obaja byť v kontakte, tak to skúsiť môžeš....len vieš, aby si nakoniec nežil celý ten čas v ilúzii, že z toho ešte niečo môže byť, keď nakoniec sám možno zistíš, že z toho už nič nebude a budeš sa biť po hlave, že si čakal tak dlho v podstate pre nič a možno si premárnil zasa iné príležitosti... (aj keď nepochybne by sa to oplatilo, ak by z toho niečo predsa len bolo ale zasa je to len o tej ilúzii, že to raz bude ku*va fájn...a prejdú 2 roky, nájde si iného a ty budeš......no na dne)
podľa mňa by si tomu mal nechať čas, nechaj jej priestor, žiť jej život bez nátlakov a tak...ako som už písal, myslel som si to isté, že keď ju puberta prejde a začne konečne rozmýšľať aj normálne, tak si k sebe znova nájdeme cestu, lenže podľa mňa to tak skoro nebude...a keď sa už teraz raz od seba takto odcudzíte, tak to bude o to ťažšie a nemusí to tak fungovať vzájomne, že zrazu si uvedomí to a to a budete spolu....uvedom si, že nežijeme vo filme alebo rozprávke
raz mi jedna bývalá povedala - "šťastné konce ako vo filmoch predsa musia existovať, odkiaľ by to potom vzali do tých filmov??" - síce je to pekné ale myslím, že v dnešnej dobe dosť ďaleko od reality a nestávajú sa také veci nejako často
možno len potrebuješ dostať "facku" od kamoša, tak jak ja a budeš rozmýšľať triezvejšie....viem, že to pre teba nie je ľahké, treba ti len čas a zatiaľ sa pokús držať od nej a uvidíš čo bude
@jozo0070 ja viem presne čo tým myslíš, chápem to...aj my sme sa dohodli, že sa nebudeme kontaktovať, kým sa s tým nevyrovnám a ja to chcem dodržať, aj keď je to premňa neskutočne ťažké a niekedy nemám chuť ani žiť...ona so mnou už vzťah nechce a musím to rešpektovať, aj keď ako hovorím, verím, že keby mi dala šancu tak to neoľutuje, ale asi mi ju už nedá a musím počkať kým to prebolí a potom to skúsiť ako jej kamarát, aj keď ju budem chcieť aj potom, to mi je jasné už teraz
@jozo0070 ďakujem, stala som sa silnejšou. Hlavne som si uvedomila zopár vecí. Skoro ma to zabilo, ale som tu, bez ohľadu na všetko život ide ďalej. Teraz je to ako hrach na stenu hádzať, síce dali sme mu podnet aby o tom rozmýšlal ale to sa nedá viac, nik mu to proste nepovie, nevysvetlí. Bude nad tým sám rozmýšľať a sám na to musí prísť, tu nieje iná cesta keby to bolo dlhšie bolelo by to o to viac. Nech to bude hocijaky dôvod - podstatné je že už nechce. No to sa nedá len tak vysvetliť, potrebuje to už len čas, rady dostal. Teraz je na ňom ako ich využije a to mu držím palce
myslím, že pohroma v tom komente na začiatku povedala viac ako dosť
vymenoval si dosť vecí, ktoré jej na tebe vadili. Z toho čo píšeš ste sa nestretli v správnom čase. Daj tomu voľný priebeh čím viac na to budeš tlačiť tým horšie.
V prípade ďalšieho vzťahu budeš vedieť, že vo vzťahu treba pochopiť načo máš dve uši a jedny ústa.
Viac počúvaj.
@peto1207 čas zahojí všetko - mladé niesú práve najstabilnejšie - nájdi si staršiu. Oživovať vzťah je práve tak dobré ako sa pokúšať priviesť k životu frankensteina...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
Ser na ňu.
Jej kamaráti sú pravdepodobne prechlastaní kokoti, preto si ich nechcel spoznať. Ja to tak beriem tiež.
Nepotrebuješ ju späť.
Tak pokiaľ by si vymenil štipendium za 18tku, ktorá je nechápavá.
Proste ser na ňu.
A tu máš dôvod prečo Štúr skončil sám Ženské všetko len komplikujú a človek sa nemôže poriadne sústrediť na dôležitejšie veci než ako zoznámenie sa s jej kamarátmi.
Ja som ešte nijakú dievčinu nemal a vyzerá to tak, že ešte dlho mať nebudem. No ja by som nemohol mať takú ktorej by vadilo, že veľa študujem. To je dôležitejšíe ako niekde na silvestra sa opíjať s jej kamarátmi. Ako keď je čas tak niekde zájsť treba ale nie na diskošku alebo do nejakého pajzlu, ja som na iné.
nó, povedala, že už ťa neľúbi tak ju nechaj tak. ona vie, čo k nej cítiš keby chce tak sa ti ozve sama :letim:
Ona sa s tebou rozišla hlavne preto, že ťa neľúbi.
Neboj sa, to prejde, nájdeš si inú
Nájdi si hobby.
Ser na ňu.
Vždy keď máš pocit,že ti odišla tá pravá príde iná pravá. Proste život je strašne nevyspitatelný tak teraz nezúfaj dalších 100rokov. Čas vylieči vela vecí....
ale cas vylieci kamo ...takych pripadov je neskutocne vela a nie si jediny ktory takymto cimsi presiel, trochu to poboli a prejde to.
Hlavne a najdolezitejsie nezufat a vymyslat si taketo hluposti typu, ze to bola jedina zena na svete a bez nej uz to nema zmyslel a blabla ..
vonku je plno skvelych ludi a nenazdas sa a pocase najdes pri sebe inu fajn holku, ktora oceni to ze si zodpovedny a cielavedomi napr.
A mimochodom, na tej "ne-spolocenskosti" by som trochu popracoval zjednoduchci ti to zivot :happy:
ano jasne ta prava.. picu ta prava. vies kolko takych bude este? aj ja som si myslela ze moj prvy je ten pravy a mylila som sa ako nikdy asi
ale moc sa jej nedivim ze sa rozisla, ani ja by som asi nedokazala byt s takym sucharom co ani do spolocnosti nechce ist a tak
Hlavne sa pohni ďalej a neži v tom že sa to vráti..lebo ťa to zničí..žiadne kamarátstvo ani chat okno..rozhodla sa žiť bez teba a ty nie si chlapec na zavolanie keď si o mesiac či o rok zmyslí že ťa chce..buď šťastný a rob čo ťa baví..Trebars vyštuduj tú školu a až jej raz zakývaš s bmw s veľkým úsmevom = priceless
good luck
A ak ste si súdení, tak si raz znova nájdete cestu... ak nie, raz stretneš niekoho, vďaka komu pochopíš, prečo to predtým nevyšlo. Je to klišé, ale je to tak.
plus, ludia sa menia. v tvojom prípade si myslím, keď že si bol jej prvý, bola značnou časťou ovplyvnená a možno chcela byť spoločenská aj vtedy, len to tolerovala.
príde človek, s ktorým budeš mať viac spoločného. bude tu len pre teba a nebudeš musieť kvôli nemu meniť svoj charakter.
vtedy to bude to pravé.
Ten vekový rozdiel tam je, odhladnúcť od toho že ženy dospievajú skôr ako muži. Mám pocit že ty si ten dospelý a ona nie. Nieje to vyrovnané. Nepoznám ju.. ale..
Ty vieš že tu ti nikto nedá návod ako na ňu. Nieje to možné, návod na lásku neexistuje. Je tak delikátna.
Ty chceš proste iba počuť/čítať že: Bude to dobré.
Lenže v skutočnosti to nebude dobré. Rok je príliš krátka doba a ver mi že príde ďalšia a bude ešte lepšie. Len každý má človeka na ktorého nezabudne, či je to pekné.. alebo zlé. Mohlo to byť o mnoho horšie. Ona ťa neľúbi. Z toho čo sám si napísal, ty iba o nej chceš pekne.. ona je mladá, nechce sa viazať alebo, možno, má iného.
To čo píšeš je síce krásne a ja som to tiež niekedy tak chcela. Len na to vždy treba dvoch, nezabúdaj. Videla som takéto v láske nevyrovnané "vzťahy" a nikdy to zatiaľ nedopadlo dobre.
Žijeme v krutej dobe, tu ti nemá problém človek ktorému si na svete najviac veril vraziť kudlu do chrbta a potom sa smiať na tom ako vykrvácaš. S prepáčením, je to tak. Musíš si uvedomiť že ty si sám a nepotrebuješ ju. Proste to nechaj tak, nechaj ju byť. Pokús sa na to nemyslieť, rob to čo si vždy chcel a kvôli nej si to obmedzil. Plň si sny, každý človek nejaké má, nezávislé od druhej osoby.
Viem aký máš z toho pocit, nemala som rada takéto správy. Myslela som aké je všetko krásne a dokonalé, svet stvorený z úlomkov snov. Len nie vždy je všetko krásne, treba si uvedomiť v akej dobe žijeme. Ja stále snívam o tom že raz nájdem to a verím že nájdem, je jedno kde budem čakať a radšej budem sama chvílu lebo nechcem vzťah ktorý nemá budúcnosť alebo kde ten vzťah nebude vyrovnaný po tej citovej stránke. To nieje dobré.
Ak by ste sa k sebe aj vrátili tak vždy (a ver mi že to tak bude ak sa niečo také stane) budeš s ňou s tým že ťa nemiluje tak ako si nahováraš, pretože keby áno tak by ťa proste stratiť nechcela (bez ospravedlnenia - je to proste tak). Buď rád za to, aké to je, že je to v podstate bez ďalších problémov, že sa rozhodla sama, že jediné čo ťa môže na tom mrzieť je to že ty by si ešte chcel a nechaj ju.
Dejú sa horšie veci, o mnoho. Ja som si prešla peklom a to čo teraz prežívaš, to nieje ani zlomok. No a som tu, aj keď to tak chvílu nevyzeralo. Život ide ďalej. Človek je tvor prispôsobivý. Nebuď smutný, buď rád že si volný a máš čas na veci na ktoré si predtým čas nemal. Prajem ti aby toto bolo jediné "sklamanie" v tvojom živote.
Keď si sám prečítaš svoju správu tak tam nájdeš tie dôvody. Sám to píšeš, hovorila že už mesiac ťa neľúbila. Takže, buď to láska nebola a bola iba pobláznená, alebo to láska bola ale ona ťa proste už nechce aj napriek tomu, pretože nevie čo to znamená mať niekoho tak rád alebo sa zahľadela do niekoho iného. To je dosť možné. Alebo proste si uvedomila že je mladá a na lásku má čas a chce byť sama.
Po jednom "pravom" príde ďalší.
Pozor, nežijeme v rozprávke.
Zdravý vzťah má byť vyrovnaný.
Tých dôvodov je toľko.. Je za tým možno niečo viac.. Myslíš že ak by teda napríklad našla niekoho iného tak by ti to povedala? Nie. Tých dôvodov ozaj môže byť mnoho. Ale jedno je podstatné - nie ste spolu. Nechala ťa, ak by sa aj chcela vrátiť tak vždy budeš mať pred očami ako tu nebola, ako zaváhala.
Veď aj ty máš svoju hrdosť. Neboli ste spolu až tak dlho. Takéto veci sa stávajú - ľudia sa rania, ľudia sa rozchádzajú. Buď rád že to je takto, lepšie ako by to malo trvať niekoľko rokov a potom by si to zrazu rozmyslela..
Si mladý, inteligentný a dobrý. Naozaj popozeraj sa skôr po niekom kto si to vie vážiť. a rob čo ťa baví. Ja som sa napríklad rozhodla že sa naučím hrať na hudobnom nástroji a akú mám radosť z toho ži pre seba. Tá tvoja láska nikam neodišla, máš ju v srdci, môžeš ju dať niekomu kto si to zaslúži viac.
Hold, nemal. A to som sa kvoli nemu odstahovala aj do inej republiky. Nechci naozaj vedieť čo mi urobil, lebo tam je x takých vecí že je z toho ludom zle, čo ho poznali, neverili ako sa dokázal zmeniť. Iný človek, alebo rodený klamár. Tiež to bolo na začiatku tak: "Len chcem byť sám" .. teraz mi to s odstupom času príde komické.
Ľudia sa menia, aj sa pretvarujú. Len aby si potom nebol ešte viac smutnejší. Nič to na veci nezmení.
vieš, ja som s tou mojou bol takmer 6 mesiacov...nebolo to až tak veľa ale boli sme spolu každý jeden deň....každý ten deň mi vravela ako veľmi ma ľúbi a nechce ma stratiť, že má šťastie, že ma má a blá blá blá...ach tie krásne slová
...na konci mi povedala, že už to tak cíti dlhšie, a že už mi to vravela len zo zvyku asi ale chcela tomu dať šancu...pri rozchode sme sa spolu objímali asi pol hodiny, ak nie aj viac a len sme plakali...nebolo to jedno ani mne a očividne ani jej a vidíš, ako to dopadlo
tiež neviem pravý dôvod rozchodu a to už popravde ani nezistíš...ja som sa to po rozchode snažil zistiť dosť dlho a stále mi prezradila niečo iné, čo ju "štvalo"...no nič z toho nebol podľa mňa dostatočný dôvod na to...(taký, čo by sa nedal zmeniť teda) ...asi len sama nevedela čo chce
pozri, vieš, ako to je teraz a už to nezmeníš, ak sa takto rozhodla...pokús sa s tým zmieriť čo najskôr a nemyslieť na to tak, lebo sa len sám zničíš
@nefritka ti to krásne napísala a veru má aj pravdu, vidno, že si prežila svoje a normálne obdivujem, že to takto prekonala a zvládla (aspoň sa to tak zdá)
samozrejme, ak spolu vychádzate stále dobre a chcete obaja byť v kontakte, tak to skúsiť môžeš....len vieš, aby si nakoniec nežil celý ten čas v ilúzii, že z toho ešte niečo môže byť, keď nakoniec sám možno zistíš, že z toho už nič nebude a budeš sa biť po hlave, že si čakal tak dlho v podstate pre nič a možno si premárnil zasa iné príležitosti... (aj keď nepochybne by sa to oplatilo, ak by z toho niečo predsa len bolo ale zasa je to len o tej ilúzii, že to raz bude ku*va fájn...a prejdú 2 roky, nájde si iného a ty budeš......no na dne)
podľa mňa by si tomu mal nechať čas, nechaj jej priestor, žiť jej život bez nátlakov a tak...ako som už písal, myslel som si to isté, že keď ju puberta prejde a začne konečne rozmýšľať aj normálne, tak si k sebe znova nájdeme cestu, lenže podľa mňa to tak skoro nebude...a keď sa už teraz raz od seba takto odcudzíte, tak to bude o to ťažšie a nemusí to tak fungovať vzájomne, že zrazu si uvedomí to a to a budete spolu....uvedom si, že nežijeme vo filme alebo rozprávke
raz mi jedna bývalá povedala - "šťastné konce ako vo filmoch predsa musia existovať, odkiaľ by to potom vzali do tých filmov??" - síce je to pekné ale myslím, že v dnešnej dobe dosť ďaleko od reality a nestávajú sa také veci nejako často
možno len potrebuješ dostať "facku" od kamoša, tak jak ja a budeš rozmýšľať triezvejšie....viem, že to pre teba nie je ľahké, treba ti len čas a zatiaľ sa pokús držať od nej a uvidíš čo bude
vymenoval si dosť vecí, ktoré jej na tebe vadili. Z toho čo píšeš ste sa nestretli v správnom čase. Daj tomu voľný priebeh čím viac na to budeš tlačiť tým horšie.
V prípade ďalšieho vzťahu budeš vedieť, že vo vzťahu treba pochopiť načo máš dve uši a jedny ústa.
Viac počúvaj.