@28 no to bolo tak, že on je blázon do motoriek a radšej bol na nej ako na mne a tak sa chcel radšej venovať jej ako mne......podotýka, že som mu na výber nedávala, on sa tak rozhodol jedného dňa proste sám.....
hehehe tak díky za body no ja som to tak zas nemyslela :p ale aj tak by sa to dalo povedať zrejme no ale to už je jeho problém teraz mne je ukradnutý heh
@31hehehe tak díky za body (smajlík) no ja som to tak zas nemyslela (smajlík)(smajlík) ale aj tak by sa to dalo povedať zrejme (smajlík) no ale to už je jeho problém teraz mne je ukradnutý heh (smajlík)
@8 ked to je zbabele co toto : rozisla sa zo mnou cez ICQ a minutu nato mi napisala ze ma noveho lepsieho a ptm mi cez ICQ a skype vypisovala aky je on lepsi akoze teraz sa uz na to chechcem ale nervy om mal jak nwm co... a sa potom este divila ze som na nu nastvany a sa s nou nebavim...
Najhorsii...hmm.... asi ten posledny... ked som sa dozvedela ze vsetky tie reci ze ma miluje mi povedal len preto lebo som mu to povedala aj ja ..a nechel aby som sa sklamala tak a potom jeho NAJ kamoska mi povie ze on pred nou na mna kyda.a co ja viem co.. vsak ona bola asi aj DOVOD preco ma nechal..ale tak potom.. sme sa zas dali dokopy.. zistili sme ze , spolu nam je aj tak lepsie.. no ale potom o par dni som to ukoncila ja.... lebo mu trosku preskocilo.... (nebudem vraviet co sa stalo lebo si myslim ze ,kazdej ktora by si to zazila by to prijemne nebolo) proste kaslal na mna cely vecer.... nohm. dalej.... sme ostali kamosi.. casom vsak... sme sa obimali.... a potom zase sme si dali pusu..a takto sa to dahalo dalej dokial... som mu nepovedala ze sa s nim uz dalej nemozem stretavat.. bol smutny ale chapal to...zystila som od jeho naj kamosa..ze je s toho na dne. ze nic vonku nehovori ze je fakt zadrety a tak som mu zavolala.. znovu po dlhom ( pre neho dlhom) tyzdni.. ho vsetci videli usievat sa a konecne s nim bola sranda a dnes... sme .. asi zas spolu co ja vam viem, ale som stastna a vidim ze aj on... ale tak to co sme sa rozili bolo pre mna to najtazsie a najhorsie
hm ako ty si tu myslis ze ja ti budem rozpravat o rozchode??tak to si uplne vedla...sa staraj o svoje veci ne o cudzie....taka blba zas nejsom aby som sa ti s tym zdoverila... sa uvedom......=o)
Pre mna bol bolestivy kazdy,pretoze prisiel vo chvili ked som to vobec necakala,prave naopak mala som z toho vsetkeho dobry pocit az kym ma jedneho dna dotycny nepodviedol s byvalou ( mimochodom nebolo to 1x,viem som hlupa ked som dala druhu sancu ) a este mal tu drzost povedat mi ze on nas chce obe,v tom momente som sa s nim rozisla a ten trtko mi este doteraz vypisuje ze som mu znicila zivot,choreee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
nenavidim akekolvek rozchody.