ono to proste vždy dojde jeden pekný deň keď si začneš s dotyčným liezť na city proste už nieste na rovnakej vlnovej dĺžke vtedy podľa mňa nemá zmysel ani pauza proste ukončiť to a hrŕŕ do nového vzťahu
no možno pauza môže prospieť, ale nemyslím si, že to vyrieši problémy,,,možno sa len na krátky čas zabudne v čom je ten problém, ktorý sa opätovne vráti,,asi
áno, pauzu som skúšala už veľakrát, moj priateĺ je už na to slovo alergický
ešte aj dnes som ho strašila s tým ale to už len zo srandy a aj tak bol na mňa ešte 15 minút naštvaný chudášik D
a raz sa mi to podarilo presadiť, a tá pauza nám vydržala asi 2 sekundu, pretože podľa vačšiny ľudí čo poznám sa pauza= rozchod.... ALE JA TOMU NEVERÍM!
a na pauzu je podľa mňa čas vtedy, keď si po 3 dňoch bez jeho prítomnosti uvedomíš, že ti vlastne ani nechýba, keď ste spolu, nemáte si čo pekné povedať a podobné situácie... evď to cítiš ke´d nie si s niekým šťastná nie?
mysliim....se pauza wo wztahu nic newyrieeesi....ras sa mi to stalo...a wtedy som sa s chalanom este wjac odcudzila...a potoom bool aj tak konjeec...
aa kedy maa byt rozchood?? noo mysliim se wtedyy....aak us sa nawzaajom nepritahujete...a us sa taak neluubite ako na zaciatku.... aalebo ak ta podwediee...
podla mna platí PAUZA = ROZCHOD pretože ked viem že s dotyčným nechcem už byť tak to nenaťahujem pauzou a poviem mu rovno ako to cítim a snažím sa to s ním vyriešiť normálnou cestou nie cez pauzy za také riešenie problémov vo vzťahu ja niesom
pauza, je nieco pred tym ako sa oficialne rozides.. neuznavam pauzy.. bude spolu alebo nie... pretoze... kazdy mysli tou pauzou nieco ine a zbytocne sa trapit... nerada si sama sebe ublizujem..
skusili sme pauzu sice jedne den ale pomohlo ale niekoho to priputa k sebe este viac a niekho odputa ak odputa uz to nema zmysel..nevydrzite krizove situacie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
vsak ten vydrzal len na 2 dni..
je to dobra vec aj ked boli jako svina..
apson sme si obaja uvedomili co mame v tom druhom
no možno pauza môže prospieť, ale nemyslím si, že to vyrieši problémy,,,možno sa len na krátky čas zabudne v čom je ten problém, ktorý sa opätovne vráti,,asi
ešte aj dnes som ho strašila s tým ale to už len zo srandy a aj tak bol na mňa ešte 15 minút naštvaný chudášik D
a raz sa mi to podarilo presadiť, a tá pauza nám vydržala asi 2 sekundu, pretože podľa vačšiny ľudí čo poznám sa pauza= rozchod.... ALE JA TOMU NEVERÍM!
a na pauzu je podľa mňa čas vtedy, keď si po 3 dňoch bez jeho prítomnosti uvedomíš, že ti vlastne ani nechýba, keď ste spolu, nemáte si čo pekné povedať a podobné situácie... evď to cítiš ke´d nie si s niekým šťastná nie?
aa kedy maa byt rozchood?? noo mysliim se wtedyy....aak us sa nawzaajom nepritahujete...a us sa taak neluubite ako na zaciatku.... aalebo ak ta podwediee...
takže dá sa povedať, že nám pauza pomohla.