ked clovek zisti, ze s tym druhym clovekom nebude chciet/moct uzavriet manzelstvo alebo ze ten druhy nebude chciet/moct s tebou, tak neni o com podla mna, vtedy sa treba rozist. a treba byt pri tom hodnoteni primerane prisny, nie ratat s tym ze "ved sa zmeni" alebo "to mi az tak nevadi" - ak to nie je pravda. hoci samozrejme je, ze dokonaleho partnera nemozes najst, takze netreba zas kvoli malichernostiam robit paniku.
Ja som sa este v zivote s nikym nerozisiel, ani nikto mi nedal kopacky. Ktovie preco... Mozno preto, ze sa este nikto taky v mojom zivote nevyskytol, kto by ma mohol nechat . Teda lepsie povedane- nikto ma nechce , cize nikomu sa ani nechce nieco si so mnou zacinat.
Lebo si nerozumejú,pretože jeden už ľúbi niekoho iného,nevera,no aj tá dĺžka...Ľudia sa rozchádzajú aj pre úplne pičoviny, ja ti neviem povedať, čomu sa máš vystríhať, nikdy nevieš ako sa zachová tvoj frajer, nikdy nevieš či náhodou nespravíš niečo čo ho tak moc naštve..
Noo.. keď som bola štvrtáčka(na základké), tak som sa s chalanom rozišla kvôli tomu, že mi kamoška povedala, že ho ľúbi ona a že mu mám dať pokoj ... Raz som sa s jednym rozišla- pretože som sa dozvedela, že má snúbenicu a dieťa na ceste a teraz momentálne som s priateľom 3 roky a fungujeme bez nejakých väčších problémov...
1. (5 mesiacov) dala mi kopačky po tom, ako som jej povedal, že málo rozpráva. Nemám rád rozhovory typu: ja kladiem otázky a ona odpovedá. Túžil som po normálnej konverzácií. Bolo ju kvôli tomu dosť ťažké spoznať a preto to asi aj skončilo.
2. (3 mesiace) Našla si iného, staršieho. Ale žiadna výhra, počul som.
3. (5 dní) No nevedela sama čo chce, či som kamarát, či priateľ. Ostali sme dobrí kamaráti.
4. (1 rok 10 mesiacov) Trvá dodnes a sme šťastní. Kľúč k úspechu je úprimnosť v každom smere a myslím tým maximálna. A hlavne komunikácia. Pri hádke hneď všetko riešime, nikdy nebolo, žeby sme sa kvôli hádke hoci len deň nevideli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
inak ma dve nechali z neznamych pricin (jedna pre ineho druha tiez )
a tretia mala o 4roky viac ako ja a nemalo to zmysel tak ja po 4mesiacoch (nelubil som ju )
a teraz uz rok spokojne nazivam vo vztahu
1.)lebo ma nebavil
2.)s druhým sme ani nechodili, skôr si užívali "radosti života," hoci sme spolu trávili dosť času
3.)tento by mi teoreticky mohol byť aj otcom, takže pokračovať v tom by neprichádzalo do úvahy
a aka bola dialka v tvojom vztahu??
2. priliz velka vzdialenost, tak som to ukoncila
a s ďalším kvôli častým hádkam pre nič,a aj to,že sme sa proste už málo stíkali a tá láska už odišla
2. (3 mesiace) Našla si iného, staršieho. Ale žiadna výhra, počul som.
3. (5 dní) No nevedela sama čo chce, či som kamarát, či priateľ. Ostali sme dobrí kamaráti.
4. (1 rok 10 mesiacov) Trvá dodnes a sme šťastní. Kľúč k úspechu je úprimnosť v každom smere a myslím tým maximálna. A hlavne komunikácia. Pri hádke hneď všetko riešime, nikdy nebolo, žeby sme sa kvôli hádke hoci len deň nevideli.