Chalani ako by ste najlepsie priali keby sa s vami holka rozisla? (situacia: on ju horzne nenormalne lubi ale jej to uz nevyhovuje a su spolu 8 mesiacov) ..
no, to sa neda povedat ze ako by som si prial rozchod... nijako, ja by som ziadny rozchod nechcel...
ale viem, co by som maximalne neakceptoval a co by ma najviac nasralo: neosobny rozchod (cez SMS, e-mail, ICQ, list...). Ked uz, tak osobne a najlepsie by bolo keby aj jasne povedala dovod...
...a mozno najlepsie by bolo, keby jednoducho zmyzla.
@Zlathinko tak ked si predstavým že by ma nehala kvoli nejakemu inemu chalanovi tak to je jasne coby som snim spravil
Keby ma nehala len tak že už ma nelubi , tak by som bol asi tak zo 3mesiace dost podraždeny , riesil by som to zasveteným do sportu , lebo iba ked trenujem mam cistu hlavu
A tiež by som sa vysral na vsetky ženské , lebo ak neni tato ta pravá tak už potom asi žiadna
Takže by som zenske vyuzival iba na jeden učel
Možno by som sa o 8 rokov spametal , a niekoho si nasiel
@Zlathinko hej ale to bude vnímať asi tak prvé 2 minúty ako to podáš a ten zbytok s tým nespravíš nič, ak ťa nenormálne ľúbi nič nepomôže na zmiernenie akurát tak čas...
ked som sa rozišiel s babou tak mi strašne chýbala a nevedel som ju dostať z hlavy a bolo to dosť na piču, ale potom, no proste ma niečim totalne nasrala, a už som na ňu tak moc nemyslel
v podstate chcem povedať že keď je na vás chalan naviazaný možno je lepšie najprv to puto zoslabiť, aby to pre neho nebolo také strašné
@Zlathinko to sa neda podat tak aby ho to nevzalo, ale zalezi od toho co povies ako sa k tebe bude chovat dalej... keby mi to povies s citom uprimne a ja neviem ospravedlnis sa atd.. smiley: tak to bude sice boliet ale po nejakej dobe mozme byt aj kamosi, ak ho nejak urazis asi sa nasere a neozve do konca zivota
ved ale co tuna jej hovorite, ze je to jedno - jasne, ze ho to bude boliet a dlho, ale na druhej strane je pravda, ze rozchody su citlive a necitlive.
proste urcite osobne, urcite bez nejakych vycitiek voci nemu, skor s lutostou a vysvetlit, ze preco...a potom rozhodne dat mu pokoj, ziadne "ale mozme ostat kamarati", lebo to by ho znicilo mozno najviac...mozno je slahnuty a bude chciet ostat kamarat, ale vo vacsine pripadov bude chciet od teba mat na dost dlhu dobu uplny pokoj
Kedze som to uz raz zazil (nie po 8mesiacoch, ale intenzivne to bolo dost) tak viem ako by to prebiehalo. 2mesiace bez akehokolvek pocitu (sice to som bol mesiac v zahranici, takzemozno dlhsie) a potom by som spravil "otocku". Zacal by som opat hulit, nadmerne flirtovat s babami a nemyslel by som to vazne, bral by som vsetko strasne na lahku vahu a bol by som bastard k ludom... Tak neviem kolko by som vydrzal, mozno, ze az dokym by znvu neprislo nieo vazne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ked si obidvaja uvedomia ze to nepojde je to o cosi lahsie...
ale viem, co by som maximalne neakceptoval a co by ma najviac nasralo: neosobny rozchod (cez SMS, e-mail, ICQ, list...). Ked uz, tak osobne a najlepsie by bolo keby aj jasne povedala dovod...
...a mozno najlepsie by bolo, keby jednoducho zmyzla.
Keby ma nehala len tak že už ma nelubi , tak by som bol asi tak zo 3mesiace dost podraždeny , riesil by som to zasveteným do sportu , lebo iba ked trenujem mam cistu hlavu
A tiež by som sa vysral na vsetky ženské , lebo ak neni tato ta pravá tak už potom asi žiadna
Takže by som zenske vyuzival iba na jeden učel
Možno by som sa o 8 rokov spametal , a niekoho si nasiel
ked som sa rozišiel s babou tak mi strašne chýbala a nevedel som ju dostať z hlavy a bolo to dosť na piču, ale potom, no proste ma niečim totalne nasrala, a už som na ňu tak moc nemyslel
v podstate chcem povedať že keď je na vás chalan naviazaný možno je lepšie najprv to puto zoslabiť, aby to pre neho nebolo také strašné
ale je to len myšlienka nesúdte ma za ňu
proste urcite osobne, urcite bez nejakych vycitiek voci nemu, skor s lutostou a vysvetlit, ze preco...a potom rozhodne dat mu pokoj, ziadne "ale mozme ostat kamarati", lebo to by ho znicilo mozno najviac...mozno je slahnuty a bude chciet ostat kamarat, ale vo vacsine pripadov bude chciet od teba mat na dost dlhu dobu uplny pokoj