Ako poslednú dobu dosť rozmýšlam nad touto tématikou. Lebo dneska to môže byť, že niekto má auto, vyzerá dospelo, má peniaze. Ale celkovo by som sa rád vrátil k tým pôvodným prírodným hodtám. Takže čo podľa vás tvorí takú barikádu, alebo stenu medzi detst
muž je osoba ktorá sa o seba vie postarat,vie presadit svoj nazor,ma prirodzenu autoritu a respekt,stoji si za svojim,sebavedomy a cielavedomy,rozumny,stoji na vlastnych nohach a nema hlavu v oblakoch,dokaze si priznat chyby(co vela deciek nedokaze),a neviem proste ako to opisat,ale vacsinnou na prvy pohlad vidim ci je to len starsie decko alebo normalny chlap.
@fxx to napríklad jeden môj rodinný člen není potom v tvojom pohľade, síce ani mojom chlap, aj keď má vyše 40. Lebo žije u mamy, ktorá mu aj varí a pere, je tvrdohlavý, má iba svoju motorku a netrápi ho nič, no napriek tomu je veľký a statný jak hora, ale rozumu tiež moc nepobral - nie , že by som to kvôli nemu zakladal, ale zamýšľal som sa nad tým tak všeobecne a súhlasím s Tebou
ako prve mi napadla ta situacia, ze ked sa mi nieco pokazi v rukach(same od seba samozrejme a dam to muzovi do ruk, tak sa na mna pozrie, pozrie sa na hento a je to zrazu opravene vtedy si poviem, ze uz to neni chlapec
a este mi napadlo, ze ked sa na neho pozriem, a vidim, ze proste dokaze nieco brutalne, urobil nieco velke, ma nejaku zrucnost, ktoru obdivujem, tak si tiez poviem, ze je to uz muz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
muž je na 3 a chlapec na 6
ale záleží na tom, či beriete "ch" ako jedno písmeno alebo dve
a este ked je gentleman, ale to nie je az take