Neosočujem nikdy. Síce niekedy ohováram, ale nie ''ako každý'' - zväčša, keď ma niekto naštve, resp. ma tým nejako sklame, tak sa naňho posťažujem. Neznesiem však, keď niekto rozoberá niekoho bezdôvodne a chce mu tým zle.
aha sorry ja som si myslela, že ohováranie je to isté čo osočovanie- činnosť ľudí unudených vlastným životom a dosť často sa nezakladá na pravde už len kvôli tomu, že to ľudia nikdy nerobia s dobrým úmyslom...whatever :letim:
@biancadetolle obzvlášť ak ide o kamoša. Prečo by som sa mal rýpať nasilu jeho veciach ? Ak chce počuť môj názor, tak sa ma na to spýta a ja mu ho poviem Ak nie nestarám sa. Nič ľahšie na tomto svete neexistuje
podla mna je to to iste, akurat ohovaranie chapem ako sirenie zlych veci poza chrbat a osocovanie osoby priamo do oci..a ci su tie veci pravdive ci nie je fuk, su zle, sirene za ucelom ublizit niekomu, skodit mu, ponizit ho
Ohováranie je, že hovoríš pravdivé veci, ale poza chrbát osoby, ktorej sa to týka. Osočovaním hovoríš tiež veci poza chrbát danej osoby, ale aj vymyslené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
osočovanie = lož
ohováranie = pravda
oboje ale za chrbtom. Takže je to škaredé.
@ lucy9ľ
neoriginal
aj keby išlo o tvojho kamoča?