Stalo sa Vam niekedy ze ste zareagovali na na urcitu situaciu ktoru ste si uz milionkrat predstavili, ci ju uz parkrat zazili absotulne nevyspytatelne, prekvapivo aj pre vas samych?clovek sa snazi o pozitivne programovanie svojej mysle, odolnost, pripravu
to mame ešte z doby kamennej, vo vypetych situaciach sa vypina lava mozgova hemisfera (logicka) a zapína pravá (emočná) ktorá pozná 3 stavy - bojovať, útek alebo paralýza takže žiadnou logickou urovnou sa neda pripravit na takeho situacie, pravá hemisféra myslí rýchlo ale nepresne. Stačí dýchať zhlboka kým hlava nevychladne a neprepne sa do normalneho modu kedy je človek schopný rozmišlať nad svojim usudkom
Človek takmer vždy naživo reaguje viac alebo menej rozdielne od toho, ako si predstavuje
Ale hej, zareagoval som aj tak, že som si myslel ako niekomu naložím, keď sa nejaká situácia stane a v skutočnosti som bol tíško a tiež sa stalo, že som si myslel ako pokojne zareagujem a v realite som vybuchol Každému sa stane
jj ked sedim v robote vkuse si predstavujem ako pridu najblizsi zakaznici a ja k nim tak ladne pribehnem a poviem "tak aky typ okuliarov sa vam paci, preferujete plastove alebo kovove?" a oni na to "rad si necham poradit od vas slecna" a uplne si hovorim ze fakt to presne tak bude no a o minutu niekto pride a vyzera to takto:
"dobry, poradim?"
"nie dakujem len pozeram"
samozrejme ... naša predstavivosť je obmedzená ... nevieme si reálne vybaviť všetky detaily konkrétnej situácie a preto si vytvárame skreslené obrazy, vôčšinou sú bezemočné ...tým že si ich vytvárame v klude, sa nevieme trafiť do reality kvoli tomu že v situacii možeme byť napriklad v strese ...preto je skôr lepšie vytvárať si predstavy na základe analýzy a štatistiky o sebe, o tom ako sme sa už niekedy v daných situáciach chovali a podobne ... ja to tak robím a väčšinou sa mi nestáva že by moje správanie v realite bolo iné ako som si predstavil, pretože vychádzam už zo skutočnosti ... a vlastne teraz som si vlastne uvedomil že ma to hádže do pola realizmu ... sám k sebe som realistický a to ma teší
čo sa týka fantázie som na tom velmi hrozne a daleko od reality
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale hej, zareagoval som aj tak, že som si myslel ako niekomu naložím, keď sa nejaká situácia stane a v skutočnosti som bol tíško a tiež sa stalo, že som si myslel ako pokojne zareagujem a v realite som vybuchol Každému sa stane
"dobry, poradim?"
"nie dakujem len pozeram"
asi tak no
čo sa týka fantázie som na tom velmi hrozne a daleko od reality