To zaleží pre koho? Ja by som sa napr. biochémiu nevedel učiť. Ale mám kamarátku ktorá je štvrtáčka na biochémii ale začala na TUKE a vyletela na matike. Jednoducho jej nešla. Mne matika ide(síce môhla by aj lepšie) ale zasa nevedel by som sa bifľovať tie cudzie slová.
ale pockaj na ktorej fakulte chces studovat v ramci techniky? lebo su take, co su lahsie a potom tie brutalnejsie ako nasa fakulta ja na nu chodim, studujem biologiu, a nezda sa mi, ze by to bola daka tragika, pokial ta to bavi, a ucis sa aspon dva predmety pravidelne, je to v pohode, a chce to aj kusok stastia
ps: biochemia je v pohode, len skuska v pohode uz nebude, teraz ju mam a tie praktika su zdrvujuce, tri apolhpdiny stat na nohach a pobeehovat so skumavkami, brrrrr,a iba dve kredity zato...puffff
Asi nepridam nazor, ale skor otazku....Co vite o nejakych skolach tykajucich sa reklamy, manazmentu a tak??? alebo hoci nejake odkaziky abo daco pls :o) vopred thanxiq
Anamara: Manazment je na EUBe, a takisto myslim ze aj marketing a reklama. Tam mas vsetky ekonomicke veci tak staci si len vybrat. (Ja som na manazmente)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ps: biochemia je v pohode, len skuska v pohode uz nebude, teraz ju mam a tie praktika su zdrvujuce, tri apolhpdiny stat na nohach a pobeehovat so skumavkami, brrrrr,a iba dve kredity zato...puffff