Má podľa teba zmysel vztah, v ktorom je každý z nich úplne iny? Ona extrovertka, spoločenská, mnohé záľuby (športovanie, kino, diskotéky, turistika), on skôr introvert, tichý, taky ten domased za počítačom...
jasne ze oplati,o nicom nekecajte paneboze rozpory su v kazom vztahu,nie len v takomto aky mate vy dvaja.ked ho lubis tak taketo veci vobec riesit nemusis a postupom casu uvidis sama ci to zmysel ma,alebo nie..
ja som mala takeho ale boli tam rozpory lebo nechapal ze mam aj ine aktivity ako randit s nim, ze mam aj inych kamosov a zaluby.. ja som zase nechapala jeho, cely den pri PC, kamaratov nemal..
bolo to cele fajn ale nevydrzalo to, a myslim ze hento mohol byt jeden dovod
nema to zmysel podla mna, ako moze vam byt dobre, ale po case, vas to oboch asi prestane bavit a najdete si niekoho s kym mate spolocne zaujmy alebo nazory...
No podla toho, ake su to rozpory, ale ked nemate vazne problemy, tak sa podla mna mozte jeden od druheho praveze viac naucit, nez ako keby si chodila so svojou dvojickou
podľa mňa sa nič ohladom vzťahov takto nedá zaškatulkovať a jasne povedať.. vždy záleží na oboch konkrétnych osobách ako im na sebe záleží a ako sa k tomu všetkému postavia
takéto niečo asi dlhšie nevydrží si myslím. ale rozhodne neplatí to u každého, je kopa výnimiek a dá sa takto žiť, len skrátka to asi nebude ideálne po každej stránke.
@roborossen Ja si myslím že určite to má zmysel, lebo nie nadarmo sa hovorí že protiklady sa priťahujú veď aj z logiky to tak je: Keď sú dvaja ľudia spolu čo majú iné záujmy, záľuby a majú sa radi tak jeden druhého nikdy neomrzia vo vzťahu, furt tam bude niečo nové ale nie stereotyp čiže by to malo fungovať aj dobre a hlavne dlho ak nie navždy no zase ľudia ktorý sú na vlas(zmýšľaním, záujmami, záľubami) rovnaký tak tí si začnú skákať do hlavy po prvej kríze vo vzťahu a už je to v čudu aj celý vzťah.
Ono všetko záleží na ľuďoch, na povahách a na tolerancií svojho partnera ohľadom chápania a porozumenia nie nevery zase.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
bolo to cele fajn ale nevydrzalo to, a myslim ze hento mohol byt jeden dovod
Proste protikladu sa pritahuju
takéto niečo asi dlhšie nevydrží si myslím. ale rozhodne neplatí to u každého, je kopa výnimiek a dá sa takto žiť, len skrátka to asi nebude ideálne po každej stránke.
Ono všetko záleží na ľuďoch, na povahách a na tolerancií svojho partnera ohľadom chápania a porozumenia nie nevery zase.