tam kde sa davaju nausnice-dole na uchu sa mi urobila taka "gulicka"
vlastne to tam je uz rok, ale je to docela divne lebo sa zmensuje, zvacsuje potom zmizne a potom je tam zas
na internete som sa docital ze to je nejaka tukova sracka, neviete co s
inak aj ja to mám a začalo ma to tak bolieť potom, že som si nechala zrásť dierku (mala som totiž dve v jednom uchu). Teraz mám strach si tam dať na to miesto zasa tú "novú"
aj ja to mam, sestricka na plastike, ktore mi robila dierku mi to takto nechutne dojebala a uplne bez vycitiek teraz hovorim takto, lebo sa na nu od 12tich za to serem. pica jebnuta. dala by som kazdemu tip kam nema chodit, keby daco ts.
a riesit sa to neda, vkuse to zrasta, strasne to boli, ked si davam nausnicu, vobec nemozem nosit bizu, lebo tu treba pravidelne menit a casto vytahovat...lutujem, ze som si dala prepichnut usi kvoli tomu.
ja som mala pred časom... neriešila som to, jak prišlo po čase aj odišlo, občas to bolelo a skúšala som to vytlačiť ale nepomáhalo a asi po nejakých 2 týždňoch to zmizlo postupne... ak si chceš byť istý tak zájdite ku kožnému, ten ti to prezrie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@1 az ked sa obesis
@2 náušnica sa dá pichnúť aj priamo cez tú guličku, aj keď to určite nie je dobrý nápad Ale v pohode.