Ahojte všetci. Pozná, počúva, alebo má niekto nejaké slovenské rozhlasové hry? Je to kráľovský žáner, niečo medzi knihou a filmom. Prípadne ak niekto by to rád vyskúšal, rád dám skvelé typy
Chcel by som tento žáner trochu obnoviť medzi ľuďmi
@tomias jasné teraz chodievajú na devíne v utorok večer, stredu na regine večer, nedeľu atď. Ja by som viac menej chcel vzbudiť záujem o rozhlasové hry aj u ostatných, trochu to spopulárniť medzi mladými
@himiko Chcel by som, ak sa tu objaví a odpíše niekto, kto to ešte nikdy nepočul, odporučiť mu nejakú skvelú hru a prípadne v ňom prebudiť záujem o rozhlasové hry
@himiko on nikdy nezanikol. Rozhlasová hra tu stále bola, je a bude. V súčasnej dobe sa toho síce do roka natočí veľmi málo, ale aspoň niečo. Takže ja by som len rád dostal tento žáner do povedomia mladým prípadne navrátil záľubu v počúvaní starým.
Je to skvelé a menej obmedzujúce ako televízor. Pri rozhlasovej hre môžete variť, žehliť, upratovať, cestovať prípadne iné veci.
Rád by som vám dal do pozornosti tieto úžasné dve stránky, kde prispievam nemálo príspevkami aj ja, hry sa odtiaľ dajú aj stiahnuť, sú pekne zoradené podľa autorov, žánrov atď. Chcel by som zaviesť najmä niečo také, že by sme o niektorej hre aj pokecali a tak prípadne by sme na niektoré hry spravili a napísali aj obsah o čom boli a tak, myslím, že tento žáner si to zaslúži. Čo vy na to? Bolo by to skvelé a ako som spomínal všetko by to šlo aj na informačné stránky o hrách.
Stránky sú: » www.kralovstvimluvenehoslova.cz/... » do-ucha.cz/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
www.skhry1990-99.estranky.cz
Je to skvelé a menej obmedzujúce ako televízor. Pri rozhlasovej hre môžete variť, žehliť, upratovať, cestovať prípadne iné veci.
Rád by som vám dal do pozornosti tieto úžasné dve stránky, kde prispievam nemálo príspevkami aj ja, hry sa odtiaľ dajú aj stiahnuť, sú pekne zoradené podľa autorov, žánrov atď. Chcel by som zaviesť najmä niečo také, že by sme o niektorej hre aj pokecali a tak prípadne by sme na niektoré hry spravili a napísali aj obsah o čom boli a tak, myslím, že tento žáner si to zaslúži. Čo vy na to? Bolo by to skvelé a ako som spomínal všetko by to šlo aj na informačné stránky o hrách.
Stránky sú:
» www.kralovstvimluvenehoslova.cz/...
» do-ucha.cz/...
Fuuuuha, ty si to tu na mňa vybalil ako nejaký sektár
Skoda