ja so takuto situaciu zazila ked daval predost kamaratom a nie mne..skor sa dal ovplyvnit jednym co mal na nho vplyv a moj chalan sa mu akosi nevedel postavit..ale uz ho to preslo a poslucha vzdy je najlepsie porozpravat sa
kazdy ma pravo na svoj zivot a to je dolezite aj vo vztahu...ved pre chalana su kamarati strasne dolezity...ale ak by na mna kaslal uz moc dlho tak by som sa snim o tom urcite porozpravala...alebo by som sa dohodla z kamoskou na nejaky cas nech mi zavola ked to uz bude v najlepsom a z nejakou sibnutou vyhovorkou by som odisla ... chudak aj by mi ho bolo trochu luto ale nemal by zacinat..
za 1. 2 tyzdne je malo aby 2ja ludia o sebe zacali vazne rozmyslat ale vezmi si to takto sice uprednostnoval kamosov ale daj mu volnost ani tebe by sa nepacilo keby cel byt nonstop stebou a nesla by si za kamoskami vobec furt len stym ako sory ale to leze na nervy spolocensky zivot je dolezity ak ta sere ze ta nebere za kamosmi tak ser na to chod aj ty von s kamkami ...vo vstahu ide aj o volnost a nie oto aby ste na seba boli nalepeny jak sardinky v konzerve a raz ta mozno zebere so sebou ale porozmyslaj chlapy maju kopu toho si toho povedat o autach,kolko vyhulili,ze maju nove patche na cs-ko proste to secko co teba zaujimat urcite nebude pochybujem ze by si za nim prisla z pokrikom go go go alebo by si im rozpravala jaku uzasnu MX5 ku si videla ani jeho nezaujimaju tvoje kramy... tak bud kludna su to len 2 tyzdne ale ak si ho chces privlastnit ... tak si uz tanlive mlieko nekupujte
no keby že 2tyždne len kvoli kamošom tak by ho čakal važny rozhovor ale určite by som to neriešila hneď rozchodom to je veľmi drastické a ved pre chalanoch sú kamoši veľmi dôležitý ale tak isto aj pre baby si predstav že by ťa on nechal kvoli tomu že si nejaký čas zanedbávala jeho kôli kamoškám hm teš by sa ti to nepáčilo podla mna je dvoležita vo vzťahu volnosť čiže mu nechať čas aj na kamošov a koníčky napr. šport ale tak ale s kamošmi sa to da vyriešiť aj tak že date dokopy nejaku partiu hm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale keby sme spolu nemali byť 2 týždne len preto, lebo milý súdruh uprednostní kamarátov, mali by sme veľmi vážny pohovor (z mojej strany hádku )
btw. čo tak rozhovor? tak to riešia normálni ľudia...
Buď rada, že máš aspoň tie dva týždne pokoj.