zmieril, aj ked prvy tyzden som sa to este snazil zachranovat chodili sme spolu dva a stvrt roka a ona sa chcela rozist.. po dvoch tyzdnoch som si nasiel novu babu alebo ona si nasla mna.. ani neviem..
ale v tomto pripade ja som ten s ktorym sa rozchadzalo.. ale nejako mi to uz ani nevadilo.. lebo to bolo cele zle.. aj ked chcel som ten vztah udrziavat po kope za kazdu cenu keby s tym nedosla ona tak to ja asi nespravim
jasne že sa mi to stalo a neraz... teda presnejšie pravidelne, ale čo už, mal som šťastie na hydinu a ošípané...
Sranda je, že drvivá väčšina potom ľutovala, že sme sa rozišli, lebo počas vzťahu dudrali, aké som hovädo a aký som priamy a potom prišli na to, že nieje až také zlé mať úprimného chalana s triezvym pohľadom na svet...
to skôr ja som väčšinou v pozícii toho, kto sa s tým nevie zmieriť a to ani nemusím dostať kopačky, keď som bola iniciátoro konca vzťahu to, aj tak som to riešila, kým si na to moja hlúpa hlava zvykla..
moja byvala to stale nevie prezit ako som to len mohol zrobit a kde chodi tade na mna nadava ... najzaujimavejsie ze do oci sa mi ani nepozrie a ked idem okolo sa do zeme pozera .. ale na fb stale jaky som chuj
s nikým som zatiaľ nemala tú česť rozísť sa, a ani nič také neplánujem, lebo viem, že keby som sa rozišla z akéhokoľvek pitomého dôvodu, tak by som to naisto ľutovala, lebo nie je veľa takých chlapov jak ja mám (takých úprimných s triezvym pohľadom na svet )
no s prvou som sa rozisiel ja, ona to moc neuniesla..nebavime sa..
druha poslala k vode mna a vypisovala o mne kktiny po FCB, provokovala a urazala..
a ostatne..to nechcem nazyvat vztahmi.. to boli vztahove prilezitosti..ale aj tam sa ublizovali, vacsinou mne..ale i ja som zakrocil =D malicka satisfakcia
prvý "vážny" ex priatel to vzal normálne v podstate uznal že mám pravdu, že to po našom 1 a pol ročnom vzťahu už nikam nevedie. No keď občas stretol mojho dalšieho priatela tak sa mu zvykol vyhrážať... Ale nikdy som to nejak neriešila. No hrošie to bolo asi s tým druhým ten mi vkuse vyvolával, vypisoval, dookola stale recitoval ako ma strasne miluje a ze to nechápe. Doteraz ho este považujem za nezrelého človeka.. (na svoj vek)
môj ex má na mňa ťažké srdce dodnes, a to sú tomu už 4 roky.. chodili sme spolu vyše pol roka, moja prvá láska, a on medzitým ako sme codili zistil, že on ešte stále ľúbi svoju bývalú.. že poteší.. tak sme sa rozišli dal sa s ňou dokopy a potom zas prišiel na to že chce mňa ale ja som už nechcela ísť zas do toho vzťahu, to bolo s odtupom pár mesiacov.. a doteraz keď sa náhodou stretneme tak sa pozerá do zeme.. a vyhýba sa mi ako sa len dá.. a ešte sa na mňa aj hnevá..?! blb!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
s tým rodielom, že to nebolp dievča ale chalan......
Sranda je, že drvivá väčšina potom ľutovala, že sme sa rozišli, lebo počas vzťahu dudrali, aké som hovädo a aký som priamy a potom prišli na to, že nieje až také zlé mať úprimného chalana s triezvym pohľadom na svet...
(Kravy )
no ale so mnou sa väčšinou všetci rozchádzali.... tak som si nejak na to už zvykla, len ma vždy sere že nikdy nepovedia prečo (och)
druha poslala k vode mna a vypisovala o mne kktiny po FCB, provokovala a urazala..
a ostatne..to nechcem nazyvat vztahmi.. to boli vztahove prilezitosti..ale aj tam sa ublizovali, vacsinou mne..ale i ja som zakrocil =D malicka satisfakcia