Mám vzťah s chlapom, ktorého milujem. Minulý týždeň boli ešte všetky veci fajn, kým som neprišla na to, že v čase ked sa dal so mnou opäť dokopy mal milenku. Riešil s nou bozky, výlety, varenia, intrákové prespávačky a proste všetko. Bolo to v marci, ked
@lullaby222 po prve, chlap sa nikdy nezmeni a po 2, ak ta doakzal podviest raz (a pdola toho, co citam nielen raz)...tak to dokaze urobit aj 2, ci 3 raz.....neviem, ale ja uz by som takemu muzovi nedoverovala......a neospravednuj sa sama pred sebou, ze aky krasny rok ste prezili.....rok je velmi malo v celom zivote, ked si to tak vezmes....a ja ti garantujem, ze niekde je pre teba niekto ovela lepsi, koho si zasluzis a kto si ta hlavne bude vazit
ale inak...mal tú babu, keď ešte nebol s tebou, alebo som to zase debilne pochopila? lebo ak nebol s tebou a mal ju, no...je to jeho minulosť...buď to prekusneš alebo nie...
avšak, ak bol s tebou a robil to, tak akú máš záruku, že to neurobí opäť? ak sa nad to nevieš povzniesť, berieš to ako zradu a prestávaš k nemu cítiť to, čo si cítila, prestávaš mu veriť...zver sa mu...povedz mu, ako to cítiš...a podľa jeho reakcie sa rozhodni...
Nechaj ho, neznič si hrdosť. Ako vieš, že to nebude robiť napríklad aj počas manželstva? Dokážem ľuďom odpusiť všeličo, ale podvádzanie, klamanie, ohováračky- toto nie.
noo nepochopila som presne, aký ste mali vzťah vtedy, keď mal tú milenku... to ste vtedy začínali či ako??
podľa mňa, nechaj tomu čas a keď je to už dávno preč, tak zbytočne do toho nerýp, tým budeš trápiť len seba, ak ste teraz šťastný a si si istá, že nemá nikoho iného, nerozchádzaj sa..
Ja som neprekusla ani minulosť celkom dalekú ..ach no proste to je jedno. Bud ho tak velmi miluješ,že na to dokážeš zabudnúť,ale ja by som na to myslela každučký jeden deň.. Mne by za to nestál už,tolko hrdosti ešte mám. Ked si chce užívať s inými tak pri niekom inom. A na svete je tolko super chlapov,nie je jediný,ktorého by si dokázala mať rada..
@lullaby222 Je ťažké ti poradiť, pretože neviem aký si typ človeka, či by si mu dokázala odpustiť a skúsiť prestať na to myslieť. Takéto veci sú veľmi ťažké, človek má potom stále akýsi strach, že to ten druhý spraví znovu. A tak isto neviem, aký typ človeka je tvoj priateľ. Či sa mu dá ešte veriť, či je dôveryhodný a či sa to, čo sa stalo dá považovať len za pošmyknutie, akýsi skrat.
Keby som bola na tvojom mieste, pýtala by som sa ho na všetko. Prečo to spravil... Zaslúžiš si vysvetlenie.
Podľa mňa keď toto muž spraví, tak tú ženu s ktorou chodí skutočne neľúbi.
@sorciera ľudia sa menia aj chlapi. ja som si povedal pred 7 rokmi, že nechcem image dobráka voči cudzím ľuďom ale niečo tvrdšie, ale čo by bolo cool tak sa stal zo mňa vo styku s cudzími ľuďmi "niečo také tvrdšie s zdrvujúcim prehľadom" hoci niekedy to ženiem do krajností.. nešlo to však zo dňa na deň, ale zmena trvá aspoň tie 2-3 roky počas nich som sa mohol ešte rozhodnúť či chcem v tom pokračovať,alebo nie. výraznejšie diery som nevidel v mojom pláne a darilo sa vyhnúť mi predošlým problémom. tak dobráka voči cudzím som pochoval
ale dosť bolo, teraz odbočím už ku tejto téme za mňa skôr rozísť,
pre toto:"nedokážem mu po tom už viac plnohodnotne veriť... " tu si si odpovedala, pokiaľ si to písala úprimne aj sama vieš, čo máš urobiť. o čom je vzťah, keď v ňom nebude bezvýhradná dôvera?. Alea iacta est, konečný krok je však na tebe musíš urobiť sama a nikto ho za teba nespraví.
@miki24 takze ty sa teraz hras na drsneho zleho chlapca? .....mozno si zmenil svoje spravanie, vyzor, styl, ale podla mna charakter, niekde vo vnutri je stale rovnaky.....to, co opisujes, si myslim, ze je lahke zmenit, ale hlbsie veci sa nemenia (napr. spravabnie v krizovych situaciach a pod....)
áno bohužiaľ len hrajem sa drsného a zlého muža (nie chlapca) baví ma to je to zaujímavejšie vidieť tváre, čo sa dusia vo vlastnej šťave máš pravdu som rovnaký a robím vecí, ktoré by nikto iný neurobil pre najlepších kamarátov, keď potrebujú pomoc a utekám ozlomkrky im pomôcť...ale na verejnosti vystupujem ako zlý muž.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
toľko prvotná reakcia..
ale inak...mal tú babu, keď ešte nebol s tebou, alebo som to zase debilne pochopila? lebo ak nebol s tebou a mal ju, no...je to jeho minulosť...buď to prekusneš alebo nie...
avšak, ak bol s tebou a robil to, tak akú máš záruku, že to neurobí opäť? ak sa nad to nevieš povzniesť, berieš to ako zradu a prestávaš k nemu cítiť to, čo si cítila, prestávaš mu veriť...zver sa mu...povedz mu, ako to cítiš...a podľa jeho reakcie sa rozhodni...
ale môj názor:
daj tomu ešte čas
odo mňa by odchádzal chalan s rozbitou hubou keby ma podviedol...a je jedno ako by som ho milovala, ja toto neodpúšťam
Raz sa človek môže seknúť, druhý krát by som bol už veľmi podozrievavý, a tretí krát istý
Ci som to zle pochopila?
podľa mňa, nechaj tomu čas a keď je to už dávno preč, tak zbytočne do toho nerýp, tým budeš trápiť len seba, ak ste teraz šťastný a si si istá, že nemá nikoho iného, nerozchádzaj sa..
Keby som bola na tvojom mieste, pýtala by som sa ho na všetko. Prečo to spravil... Zaslúžiš si vysvetlenie.
Podľa mňa keď toto muž spraví, tak tú ženu s ktorou chodí skutočne neľúbi.
@lullaby222
ale dosť bolo, teraz odbočím už ku tejto téme za mňa skôr rozísť,
pre toto:"nedokážem mu po tom už viac plnohodnotne veriť... " tu si si odpovedala, pokiaľ si to písala úprimne aj sama vieš, čo máš urobiť. o čom je vzťah, keď v ňom nebude bezvýhradná dôvera?. Alea iacta est, konečný krok je však na tebe musíš urobiť sama a nikto ho za teba nespraví.