kriste to vazne ? preboha..ved take nieco sa moze stat kazdemu z ans, nevieme kedy kde to pride, caka to na kazdeho na nas, jedina spravodlivost na svete je ze kazdy musi umriet..skor co neskor..
je mi to hrozne luto, ze sa jej to stalo, ak mlada holka vsetko od sebou , uprimnu sustrast jej rodinke, ten jebo co ju zrazil nech si vsetko popapa co si navaril...
jezis co za somara toto , ja som sa na to normalne nadrbala, uveriala som..geňo hnusne akoze srandu si z toho urobit, nech ti spadne tehla na hlavu, ci si zt oho bdues robit este srandu..
no ja som jasnovidec normalne sa mi na tom nieco nezdalo..
ze ako niekto moze vediet ze zomrela tak ked zomrela tak asi by mu to nepovedala co by mu to mrtvolka povedala a pochybujem ze je to nejaka rodina sak ani v priateloch ho nemá z ineho mesta je..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
je mi to hrozne luto, ze sa jej to stalo, ak mlada holka vsetko od sebou , uprimnu sustrast jej rodinke, ten jebo co ju zrazil nech si vsetko popapa co si navaril...
ze ako niekto moze vediet ze zomrela tak ked zomrela tak asi by mu to nepovedala co by mu to mrtvolka povedala a pochybujem ze je to nejaka rodina sak ani v priateloch ho nemá z ineho mesta je..
no ak sa mylim tak sorry
9 x prihlásená
Naposledy pred 8 mesiacmi
1.11.2007 o 22:30
aj ked sa mi to nezda, nakoniec to nemusi byt fake
ale ak to je vtip (čo dúfam, že je ), tak mňa osobne by pekne naštvalo, keby som bola na jej mieste, keby toto o mne niekto rozširoval