Ahojte, sme deviataci a máme za úlohu pripraviť nejaký program na rozlúčkovú Sme 30 žiaci a na rozlúčkovej budú všetci učitelia a rodičia takže dačo také normálne A aby to nebolo veľmi perverzné, proti Bohu (lebo sme cirkevná škola), ani nikomu z uč
my sme si vyzdobili triedu, pozvali učiteľov, čo nás učili, mali sme pripravení prejav, ktorý prečítala spolužiačka a na konci boli menovite vymenovaní všetci učitelia, ktorým sme ďakovali.Stále ak sa prečítalo Meno Prezývka(ako sme toho učiteľa prezývaôi) Priezvisko niekto išiel a odniesol mu kvet. Potom sa učitelia prišli ešte rozlúčiť s nami, zapli sme hudbu, každého sme ponúkli nejakými koláčmi atď a to bolo všetko potom sme prešli po celej škole ako maturanti v meste a bolo po rozlúčke
to len naša zš vymýšľa ceremonie ? my sme mali rozlúčku komplet pred celou školou, stáli sme v telocvični, všetci na nás čumeli, príhovor, pesničky, častušky, kvety... samozrejme sme boli vyobliekaní jak hotentoti
my sme dali našu školskú hymnu, zaspievali na rozlúčku, spravili tombolu (čiže peniaze sa nám vrátili) a potom sme už len povolali kamošov a spravili si ,,žúrku" a dobre bolo a aj učitelia sa vyjadrili, že to bola najlepšia rozlúčková
ja nejdem v posledny den any do školy nesom jebo aby som podaval roky žiakom čo som any nevydel A, B , C dokonca i dake D a rozlučka je tyžden predtym naštastie posedenie a potom bar
U nás v škole posledný deň pred vysvedčením to vždy funguje nasledovne:
Celá škola a škôlka sa natrepe do telocvične, budúci prváci spolu s deviatakmi alebo bilingválnymi osmakmi si pripravia cirka hodinový program, deviataci majú nejaký ten prejav, v pozadí sa premieta rozlúčkové video s fotkami a smutnou hudbou. Potom sa poďakuje učiteľom, následne deviataci všetkým učiteľom čo ich učili odnesú po kvietku (resp.učiteľkám, učiteľom neviem ako). Deviataci si pripijú šampáňom, pričom hrá smutná hudba, zaspievajú si popr. nejakú zastaranú pieseň s príznačným textom. Dajú sa do dvojíc a každý si vezme čapicu (takú maturantskú) a nasadí ju na hlavu "svojmu" prváčikovy, ktorého si odvlečie aj s partnerom. Nanominujú sa do jedálne, spracu tortu a viac do tajov som sa nikdy nedostala Každopádne ať vám to dobre dopadne A inak modelová situácia tohto roku- 13 chalanov, jedno dievča plus ja, osmačka. Tradá, trapas na svete! A tá jediná deviatačka je skôr jak chalan, takže budem svítiť ako vodopád na pušti A ozaj, sú navlečení v šatách ako na párty. Mne sa nechce kupovať nové, takže to budú miniatúrne ružové šatičky bez ramienok a sáčko, ale toto všetko je v celku jedno. Ide o to, aby sme sa ukázali škole, popriali veľa šťastia a oslávili, že sme to zvládli. A zabudla som- prejav má aj riaditeľ. Ale to je detail.
Moja bývalá trieda nebola schopná nič nacvičiť (i keď sme sa pokúšali o tanec a mali sme i dobrý nápad...). Nakoniec sme len zaspievali a potom sme sa šli najesť, no i tak to bola perfektná rozlúčka
Nacvičovali sme si tanec na pieseň Macarena a potom ešte na jednu pieseň (ale názov neviem). Plánovali sme, že chlapci sa prezlečú za dievčatá a zase naopak (tento nápad sa mi veľmi páčil, ale čo už...).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
aj tak si teraz na nás niekto nespomenie
Celá škola a škôlka sa natrepe do telocvične, budúci prváci spolu s deviatakmi alebo bilingválnymi osmakmi si pripravia cirka hodinový program, deviataci majú nejaký ten prejav, v pozadí sa premieta rozlúčkové video s fotkami a smutnou hudbou. Potom sa poďakuje učiteľom, následne deviataci všetkým učiteľom čo ich učili odnesú po kvietku (resp.učiteľkám, učiteľom neviem ako). Deviataci si pripijú šampáňom, pričom hrá smutná hudba, zaspievajú si popr. nejakú zastaranú pieseň s príznačným textom. Dajú sa do dvojíc a každý si vezme čapicu (takú maturantskú) a nasadí ju na hlavu "svojmu" prváčikovy, ktorého si odvlečie aj s partnerom. Nanominujú sa do jedálne, spracu tortu a viac do tajov som sa nikdy nedostala Každopádne ať vám to dobre dopadne A inak modelová situácia tohto roku- 13 chalanov, jedno dievča plus ja, osmačka. Tradá, trapas na svete! A tá jediná deviatačka je skôr jak chalan, takže budem svítiť ako vodopád na pušti A ozaj, sú navlečení v šatách ako na párty. Mne sa nechce kupovať nové, takže to budú miniatúrne ružové šatičky bez ramienok a sáčko, ale toto všetko je v celku jedno. Ide o to, aby sme sa ukázali škole, popriali veľa šťastia a oslávili, že sme to zvládli. A zabudla som- prejav má aj riaditeľ. Ale to je detail.
Nacvičovali sme si tanec na pieseň Macarena a potom ešte na jednu pieseň (ale názov neviem). Plánovali sme, že chlapci sa prezlečú za dievčatá a zase naopak (tento nápad sa mi veľmi páčil, ale čo už...).