nemozem povedat ze by som mala uprimnych muzskych kamaratov
ak mi hocikto zo skoly nieco napise, tak je to to aku mam dobru rit.. aj ked si pisem so zahranicnymi chalanmi, tak napisem ze nie som single a uz sa neozvu >________> debili
a je to preto, lebo sa s nimi nedokazem o nicom rozpravat, nedokazu ma brat ako ekvivalent, preto vo mne vidia len tu elementarnu zensku funkciu (a asi nevyzeram az tak hrozne?
lebo keby si nebola pre opacne pohlavie objektom na sex, myslela by si si o danom cloveku, ze je homosexual....sam som volakedy bral dievcata ako nieco s kym sa da aj normalne porozpravat (okrem sex) a pod., ale ony si mysleli kvoli tomu, ze som gay....vtipne, ale naozaj to tak funguje
@morticcia ja som toho nazoru, ze kamaratstvo medzi muzom a zenou nie je. su nejake specialne vynimky, preto to tu idem teraz rozobrat
viem si predstavit pripady kamaratstva, kedy:
- chlap je zadany a verny, preto tie ostatne zeny vidi naozaj LEN ako kamaratky - cize vlastne muzsky friendzone
- zena je zadana a friendzonuje chalanov - podobne ako pripad hore, len si povedzme, moze sa kludne bavit s chalanmi co ju nevidia len ako kamaratku - jedine maju tu smolu, ze ich nepusti k sebe do postele - je to v tom pripade uprimne kamaratstvo? ak je to zo strany muzov len vypocitavost, ze vyckavaju az bude volna a tak
ak ti na internete niekto nieco napise (myslim muza) a nerozoberate spolu nejaku filozoficku dilemu, je to pravdepodobne preto, ze sa mu pacis ak v tom pripade povies ze si zadana, podla mna skoro odbehne
proste vseobecne ak si ta muzi VYHLADAJU tak je to preto, lebo sa im pacis
aj ja mam proste par chalanov s ktorym sa rozpravam, uplne ze kamaratmi by som ich nenazvala.. ale mam teda celu muzsku triedu a tam sa s par rozpravam a uz castejsie mali na mna rozne narazky, jeden dokonca povedal ze sa mu pacia take typy ako som ja, cize uz viem preco sa so mnou vydrzi rozpravat..
hej a prečo? no lebo som ženská ze vším všudy... avšak s pevnými zásadami
@hoperpohroma ... to stými zahraničákmi to je tak ale vieš čo? prihlás sa na forum alebo čo napr. oblubenej kapely or whatever a tam si začni s niekym písať... ja som sa dlho snažila si s niekym písať z cudziny avšak som mala podobný problem a teraz skrz nine inch nails si píšem normalnym chalaniskom filozofické úvahy o všeličom
@hoperpohroma este kamaratstvo medzi muzom a zenou by mohlo existovat, ak sa poznaju uz odmalicka, a spravaju sa k sebe ako brat a sestra ..inak to nebudu symetricke vztahy, vzdy jeden bude chciet viac
@hyperpohroma aj by som ti nieco napisal, ale nechcem byt zly, ale ver mi, ze ja by som s tebou mohol byt len kamos a nepovedal by som ti nikdy ze mas dobru rit ak sa dvaja vobec nepritahuju kamosi byt mozu v pohode co davas...
@lawey ja nemam ani oblubenu kapelu a na tumblri ma followuje jediny chalan a to je gay, aj preto lebo pisem gay pribehy
a proste jeden [red 2 tyzdnami na DA mi napisal ze chce moj skype, som sa tesila, najprv bol normalny, potom bol uchylny a potom uz nebol strasne nieco
vacsina (naschval nepisem ze vsetci, lebo vzdy sa najdu vynimky) chlapov nechce zeny ako kamaratky, tym padom plati to, co si napisala - ze ak sa ozyvaju, je to vacsinou preto, lebo by eventualne mohli chciet nieco viac
@klaudiqaaa presne o tom kecám.. kamoška je tip top baba, každý ju berie ale len na ten sex, na viac ju nepotrebujú ... a čo sa mňa týka, ja som tvoj presný opak a som na tom rovnako, v čom je tá ich logika? a v podstate aj niektoré ženy ju majú...
@morticcia v com je logika? co si ja vsimam v triede plnej chalanov, ktori dokazu povedat na nicki minaj ze je sexy, tak je to ze im staci aby mala hlavne dieru, resp. viac dier
@zdegenerovana tu nejde o tie počiatočné návrhy teda že hneď z začiatku ti ten druhý dáva pociťovať, že od teba chce práve ten sex... ja som myslela to, že niekto hrá pár mesiacov na teba formu, že ťa má rád, správa sa k tebe milo a vraj s tebou byť chce, no a zrazu zmení názor a povie ti, že chcel len sex... presne o tom hovorím
Ale inak podľa tohto fóra, chłopci, čo ma máte v priateľoch a nerozoberám s vami filozofické témy (čiže všetci), bavíte sa so mnou len kvôli faktu uvedenému v nadpise?
@morticcia ono mozno ten chlap zmeni nazor preto, lebo ho "vydusis"..proste ma ta rad, a preto, ze je heterosexualny chlap tak ta chce aj na sex (nielen na sex!), no ak mu nedavas dlho, tak sa mu jeho nadrzanost len stupnuje, a nakoniec mu pride, ze chces s nim robit uplne vsetko okrem sexu,a to ho nastve, lebo jedine, co mu chybalo vo vasom vztahu bol sex
@morticcia tak to sa može stať ale aj po troch rokoch a zistíž že si bola len zneužívaná. čo najviac toho človeka spoznávať, chodiť s ním von spoznať jeho známych priatelov,názory, sledovať ako sa správa k druhým, hovoriť pred ním o budúcnosti, svadbe deťoch... ak nezdrhne tak je dosť malá šanca že chcel len uľaviť svojim potrebám.
@morticcia ved prave, lebo ste robili vsetko, co sa robi vo vztahu okrem sexu..preto chcel ten sex, to bola jedina vec, ktora by "skompletizovala" vas vztah......iny priklad: predstav si, ze by si chodila s nejakym chlapom, s ktorym by ste strasne casto sexovali, ale chybali by vam veci ako maznanie, rozhovory a ine romanticke veci...tiez by si bazila po tom, aby bol romantickejsi,a jemu by prislo cudne, ze stale ste sexovali, a ty si zmenila nazor, a zrazu si velka romanticka---by mu prislo divne, ze tolkokrat si kyvla na sex, a vyzerala by si akoby jedina vec, o ktoru ti islo bolo ho sexom "prinutit", aby bol k tebe romantickejsi....uznavam, ze je to malo realna situacia
@echoechoecho to mi je vpodstate u prdele čií typ som a čií nie, lebo mám radšej úlohu lovca než obete, čo kazí šance väčšine chlapom od samého začiatku
@echoechoecho nepochopili sme sa náš vzťah bol úplne normálny, nič nezvyčajné.. keď sa šlo na koncert, šlo sa.. keď sme ostali doma, ostali sme doma... dokonca aj ten sex bol pravidelný...
@morticcia tak vies, chlapovi sa staci pozriet na zenu, a hned vie, ci chce s nou sex alebo nie...ale musi spoznat zenu, co zaberie dost casu, aby zistil, ci chce aj nieco viac alebo nie...a jemu vyslo, ze sex ano, dalsie veci nie...alebo je tu este dalsia moznost: je to debil, co nechce mat vztah s nijakou...
@sveter vieš niekoho vzrušuje aj inteligencia ale je len málo ludí postihnutých touto uchylkou, a pre niech si sexualnym objektom kedže si napriek vysokej inteligencií aj pekna...
ale tiež nad tým niekedy rozmýšľam, ... ak to neberú ako jednodňovú zábavku z ich strany, tak zistia, že som celkom normálna dá sa so mnou porozprávať a začnú sa pokúšať o niečo viac .... asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
nemozem povedat ze by som mala uprimnych muzskych kamaratov
ak mi hocikto zo skoly nieco napise, tak je to to aku mam dobru rit.. aj ked si pisem so zahranicnymi chalanmi, tak napisem ze nie som single a uz sa neozvu >________> debili
a je to preto, lebo sa s nimi nedokazem o nicom rozpravat, nedokazu ma brat ako ekvivalent, preto vo mne vidia len tu elementarnu zensku funkciu (a asi nevyzeram az tak hrozne?
viem si predstavit pripady kamaratstva, kedy:
- chlap je zadany a verny, preto tie ostatne zeny vidi naozaj LEN ako kamaratky - cize vlastne muzsky friendzone
- zena je zadana a friendzonuje chalanov - podobne ako pripad hore, len si povedzme, moze sa kludne bavit s chalanmi co ju nevidia len ako kamaratku - jedine maju tu smolu, ze ich nepusti k sebe do postele - je to v tom pripade uprimne kamaratstvo? ak je to zo strany muzov len vypocitavost, ze vyckavaju az bude volna a tak
ak ti na internete niekto nieco napise (myslim muza) a nerozoberate spolu nejaku filozoficku dilemu, je to pravdepodobne preto, ze sa mu pacis ak v tom pripade povies ze si zadana, podla mna skoro odbehne
proste vseobecne ak si ta muzi VYHLADAJU tak je to preto, lebo sa im pacis
aj ja mam proste par chalanov s ktorym sa rozpravam, uplne ze kamaratmi by som ich nenazvala.. ale mam teda celu muzsku triedu a tam sa s par rozpravam a uz castejsie mali na mna rozne narazky, jeden dokonca povedal ze sa mu pacia take typy ako som ja, cize uz viem preco sa so mnou vydrzi rozpravat..
a tak no
muzi reagujte
@hoperpohroma ... to stými zahraničákmi to je tak ale vieš čo? prihlás sa na forum alebo čo napr. oblubenej kapely or whatever a tam si začni s niekym písať... ja som sa dlho snažila si s niekym písať z cudziny avšak som mala podobný problem a teraz skrz nine inch nails si píšem normalnym chalaniskom filozofické úvahy o všeličom
a proste jeden [red 2 tyzdnami na DA mi napisal ze chce moj skype, som sa tesila, najprv bol normalny, potom bol uchylny a potom uz nebol strasne nieco
@method koment cislo @16
vacsina (naschval nepisem ze vsetci, lebo vzdy sa najdu vynimky) chlapov nechce zeny ako kamaratky, tym padom plati to, co si napisala - ze ak sa ozyvaju, je to vacsinou preto, lebo by eventualne mohli chciet nieco viac
ale zas nespolupracujem s tymi ktori by ma chceli iba na sex takze neriesim
i keď, no, nechávam to radšej tak.
ale tiež nad tým niekedy rozmýšľam, ... ak to neberú ako jednodňovú zábavku z ich strany, tak zistia, že som celkom normálna dá sa so mnou porozprávať a začnú sa pokúšať o niečo viac .... asi