"sem-tam si našli niečo na zub, zabili dinosaura alebo mamuta"
fuuuu, no neviem, aj tak by som tak asi nechcela žiť...
proste, vtedy neboli ani ľudské práva, potom aj s tou potravou to bolo zložitejšie (a bolo menej druhov objavených a v jaskyni by som asi umrzla pravda, oni boli trochu inak vyvinutý, ale i tak...
proste, nehovorím, že tento rok je ideálny ale pravek pre mňa asi nie :p
ale odhliadnuc od toho, čo ja viem, možno je pravda, že sa nemuseli starať o také veci ako my dnes, že ich nemuseli trápiť také veci ako trápia nás dnes... ale predstav si aká fuška to musela byť, zabiť toho dinosaura... nedávno sme hrali takú paródiu na jaskynných ludí a bola to teda fuška už len chodiť tak, ako chodili oni, a nieto zabiť mamuta
minule som pocula najnovsiu hypotezu nejakeho britskeho(ci akeho) vyskumu,preco sa ludia naucili chodit vzpriamene.zevraj ich k tomu donutili okolnosti prezitia.pri zhanani potravy museli rychlo ujst z ,,miesta cinu,, a po stvornozky to islo pomalsie.
ty si ten velacteny odbornik co tu minule v nejakej diskusii tvrdil ze etnologia je veda o sopkach ako je napr. etna sa teda ani nucudujem ze teraz tu tvrdis aky mali jaskynni ludia v pohode zivot. s tymi dinosaurami si fakt zabil by si s nimi menil co
hej lebo tá jama sa sama vykopala ked do nej sám len tak z dlhej chvíle skočil mamut a prepichol sa palicou že ? a bolo tu určite veľmi príjemné spať v -20 v nejakej jaskyni že ? no a ked im bola zima tak si skočili kúpiť nejakú tu kožušinu aby neochoreli a ked už sa stalo že ochoreli a mali nejakú tú chrípku tak si skočili kúpiť ibalgin nie ? máš pravdu krásny to život mali
no ja neviem....však ťa v tej dobe mohol hocikto beztresne zajebať, len tak....asi by som sa bála o svoju bezpečnosť....plus hygiena tiež nebola práve na najvyššej úrovni....zabiť mamuta, to asi tiež nie je len tak...a pravdu povediac, asi by ma nebavilo celý deň len udržiavať oheň v ohnisku a stresovať, či sa môj muž vráti s jedlom alebo nie....a ak si na niečo ochorel tak si na to pravdepodobne aj zomrel....zastávam názor, že zlaté 21. storočie
no keby sa dalo isla by som do takeho sveta,kde sa zije v jaskyniach,pripadne chatrckach,lovim pre jedlo ,/ale zase by som chcela aby tam aspon nejake lieky boli...MOJ VYSNIVANY SVET
Prišiel som na birdz, lebo som obnovil fate in humanity, obzvlášť tej zo SR a vo veku teenagerov. Pls nenúť ma kvôli tebe odchádzať.
1. Ukáž mi jediného dinosaura ktorý sa kedy mohol s človekom vôbec stretnúť... hej, asi si odchovaný na flinstonovcoch ...
2. Keď mi ukážeš, ako dokážeš holými rukami vykresať oheň, zabiť mamuta (slona) potom ho vykostiť, ošúpať opiecť a zjesť a to všetko v studenej jaskyni bez nožov a pod tak aby si mal ešte čas nehladovať a prežiť tak vtedy uznám že si nenapísal totálnu °ujovinu.
OSPRAVEDLŇ SA BIRDZ-U za svoje pochabé spamovanie a popros admina nech ti zmaže toto fórum.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
fuuuu, no neviem, aj tak by som tak asi nechcela žiť...
proste, vtedy neboli ani ľudské práva, potom aj s tou potravou to bolo zložitejšie (a bolo menej druhov objavených a v jaskyni by som asi umrzla pravda, oni boli trochu inak vyvinutý, ale i tak...
proste, nehovorím, že tento rok je ideálny ale pravek pre mňa asi nie :p
ale odhliadnuc od toho, čo ja viem, možno je pravda, že sa nemuseli starať o také veci ako my dnes, že ich nemuseli trápiť také veci ako trápia nás dnes... ale predstav si aká fuška to musela byť, zabiť toho dinosaura... nedávno sme hrali takú paródiu na jaskynných ludí a bola to teda fuška už len chodiť tak, ako chodili oni, a nieto zabiť mamuta
skús zabiť dinosaura a ozvy sa
minule som pocula najnovsiu hypotezu nejakeho britskeho(ci akeho) vyskumu,preco sa ludia naucili chodit vzpriamene.zevraj ich k tomu donutili okolnosti prezitia.pri zhanani potravy museli rychlo ujst z ,,miesta cinu,, a po stvornozky to islo pomalsie.
inak, ľudstvo už bolo toľkokrát na pokraji vyhynutia......že nechcela by som
a preto sme všetci takí blízki príbuzní......to tvrdia výskumy DNA.....
Ked ti to teda pride ako take terno
ale neviem ci sa to nevymyka s dejin, nezili dinosaury v druhohorach a ludia az v stvrtohorach? O___o
( ja maturantka z dejepisu, idem sa hanbit do kuta (ach) )
Prišiel som na birdz, lebo som obnovil fate in humanity, obzvlášť tej zo SR a vo veku teenagerov. Pls nenúť ma kvôli tebe odchádzať.
1. Ukáž mi jediného dinosaura ktorý sa kedy mohol s človekom vôbec stretnúť... hej, asi si odchovaný na flinstonovcoch ...
2. Keď mi ukážeš, ako dokážeš holými rukami vykresať oheň, zabiť mamuta (slona) potom ho vykostiť, ošúpať opiecť a zjesť a to všetko v studenej jaskyni bez nožov a pod tak aby si mal ešte čas nehladovať a prežiť tak vtedy uznám že si nenapísal totálnu °ujovinu.
OSPRAVEDLŇ SA BIRDZ-U za svoje pochabé spamovanie a popros admina nech ti zmaže toto fórum.
Amen