stačí len nesedieť cca 24 hodín za compom a tu na birdzi a problém je vyriešený ale neboj mne chýbať nebudeš už nemám nič s tými dvoma tak nemusím ani s tebou veľa šťastia
načo o tom rozprávať, alebo písať? keď niečo chcem urobiť, tak to urobím a nebudem to oznamovať všetkým dokola a čakať či ma budú ľudia prosiť aby som zostala.
Ja to tiež nemám rada,takéto tieto kecy ako sa birdz zmenil a niekto odchádza,bla bla bla.
sa nevies rozhodovat sam? ak potrebujes aby ti druhy davali najavo ci tu mas ostat tak by ta najprv museli vsetci poznat..co asi nie je realne preto radsej chod ak si myslis ze to bude lepsie
...for all tak neviem či to tu pasuje ale jeden citát
Motto knihy - prevzaté od anglického básnika Johna Danna:
,,Nikto nie je ostrovom samým pre seba, každý je kusom pevniny, kusom súše, a ak more odmyje hrudu, Európa sa zmenší, akoby sa stratil výbežok zeme, alebo sídlo tvojich priateľov, či tvoje vlastné, smrť každého človeka umenší mňa, lebo ja som súčasťou človečenstva: a preto sa nikdy nepýtaj komu zvonia do hrobu, zvonia Tebe.“
_____________(a preto sa nikdy nepýtaj kto odchádza z birdzu...)
Mozem len suhlasit s prispevkami uz uvedenymi.. nad takymito vecami sa nerozmysla, to jednoducho odides a uz tu nie si a mas pocit ze sa nemas preco vracat.
Doteraz máš tuším "až" tri hlasy, aby si zostal. To je dosť smutné. Nikto ťa nepovzbudí, nikto sa nespýta prečo nad tým rozmýšľaš, skoro nik z tých čo ťa tu lepšie poznajú ťa nepochváli, za tvoj prínos birdzu, za to aký si. Ľudia radi niekoho lynčujú a odrovnávajú svojimi kecami. Ale možno závidia, že nie si na tomto tu závislý ako oni. Ja som za to, aby si zostal, lebo len inteligentného chalana napadne odtialto odísť. A inteligentných tu treba.
neviem, co z toho robis melodramu. pomoze ti nejako, ked verejne vyhlasis, ze koncis? nestaci, ked sa potichu utiahnes do uzadia? a ked sa budes chciet vratit, tak sa vratis.
tak zalezi od teba, ako to citis ty, ked sem nechces chodit, tak nechod, mozno raz za cas prides... ved o nic nejde, nenechaj sa tu niekym vystvat ci vyprovokovat hlavne...
@501@jester Komu zvonia do hrobu je od Hemingwaya. To čo si tam ty citoval (a v knihe to mohlo byť ako motto na začiatku, Hemingway ho proste citoval) je od chlapíka ktorý sa volá John Donne a je to z diela Meditation XVII
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
teda nech sa ti dari tam kde budes..
takze sa vidime v najblizsej diskusii
bože... týmto ľudia u mňa taaaaaaak klesajuuuuuu...
a ja radim chod aj ja raz pojdem
načo o tom rozprávať, alebo písať? keď niečo chcem urobiť, tak to urobím a nebudem to oznamovať všetkým dokola a čakať či ma budú ľudia prosiť aby som zostala.
Ja to tiež nemám rada,takéto tieto kecy ako sa birdz zmenil a niekto odchádza,bla bla bla.
Príde mi to ako upútavanie pozornosti.
ti co skutocne odisli, odisli bez slova
takze zase len *ZzzzZZzzZz*
to ked niekto odchadza z FB tiez o tom napise?
ja ked som odisiel z MS tak som nikde nic nepisal,
TOTO JE LAME
Motto knihy - prevzaté od anglického básnika Johna Danna:
,,Nikto nie je ostrovom samým pre seba, každý je kusom pevniny, kusom súše, a ak more odmyje hrudu, Európa sa zmenší, akoby sa stratil výbežok zeme, alebo sídlo tvojich priateľov, či tvoje vlastné, smrť každého človeka umenší mňa, lebo ja som súčasťou človečenstva: a preto sa nikdy nepýtaj komu zvonia do hrobu, zvonia Tebe.“
_____________(a preto sa nikdy nepýtaj kto odchádza z birdzu...)
...
Ak sa ti tu nieco nepaci,treba to povedat a mozno by sa s tym daco dalo spravit a ak nie,tak potom ked budes odchadzat zavri dvere,vonku je zima...
a niektori mozno vidia dokonca i dalej ako zvysok.. a preto vedia co pisu.. a preco to pisu
tikalalok, to je strašne ťažké pre určitých ľudí, ktorí musia občas pripomenúť, že sú "napoleoni"
a k téme, načo odchádzať? a hlavne načo z toho robiť drámu?
Tak drž zobák lebo aj tak neodídeš.
» sk.wikipedia.org/wiki/Komu_zvoni...
myslim ze @kasko to dobre vyjadril v komente @39