noo ja som roznášala Naše Vráble (Vrábeľské noviny ) aa robila som to asi tri roky a keď ti mám pravdu povedať, ani neviem, koľko som mala za mesiac, lebo ja som si výplatu brala každé dva, tri mesiace lebo to sa tak dobre nahromadilo a potom z toho bola kopa peňazí
Roznášam už vyše troch rokov,tento rok končím a roznášal som pre dve firmy aj letáky aj adresné zásielky a celkom slušne to vynášalo najmenej to bolo 30 eur a najviac 95 eur za mesiac...
ja som mala výplatu podľa mna parádnu na to, že ešte nič iné robiť nemôžem, za jednu roznášku okolo 10éčok (2x týždenne).
ale bolo toho tak neskutočne veľa (jedna donáška cca 4 druhy letákov (z každého druhu možno 400ks) a bola som z toho toľkokrát chorá (v zime), že som to po pár mesiacoch vzdala.
@zuzanne112 je je, ale takisto pekne rýchlo sa aj minuli
@b4rb1 pohode, robím pre TNT Post a Cromwell, a to tie peniaze si delím na polku,čiže mám okolo 350 ks a zarobím tie horeuvedené sumy a kolega má druhú polku a takisto zarobí toľko...ale roznáša sa 2 bloky do týždňa+adresná....
no ja som roznaasal 1 rok a bolo to 900 letaakov tyyzdenne no a okolo vianoc som mal vyyplatu aj 150 eur... ale priemer je 100 za mesiac... zavisy to od poctu a hmotnosti a druhu letakov.. ja som roznaasal lidl a ineee... no ale je s tym velmi vela roboty
a najlepsie je vybavit si to po znaamosti a to tak ze musiite poznat toho kto roznaasa letaaky a potom ked on skoncii vybavii ten flek vaaam... a pracovnee agentuury suu nahovno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@b4rb1 ale aj tak si myslím..neviem,..
ja som noviny neroznášala, ale keď to tak porovnám s inými brigádami..
aj tak podľa mňa brigádnikov vždy len zneužijú a oberú o prachy..
VŽDY!
@zuzanne112 tak v tomto s tebou súhlasím vždy to tak bolo aj bude....
ale bolo toho tak neskutočne veľa (jedna donáška cca 4 druhy letákov (z každého druhu možno 400ks) a bola som z toho toľkokrát chorá (v zime), že som to po pár mesiacoch vzdala.
@b4rb1 pohode, robím pre TNT Post a Cromwell, a to tie peniaze si delím na polku,čiže mám okolo 350 ks a zarobím tie horeuvedené sumy a kolega má druhú polku a takisto zarobí toľko...ale roznáša sa 2 bloky do týždňa+adresná....
@bugi44 na TNT som dostala už viac odporúčaní ... asi tam brnknem