ono sa plati od vahy ktoru roznesies. jeden tyzden mozes mas dvojnasobok ako ten predtym a nabehas sa rovnako. bola som cez firmu kolos a mala som okolo stovku mesacne, roznasala som asi do 2000 az 2500 domacnosti, z coho boli presne len 4 bytovky a nerobila som to sama inak by som zomrela
ešte keď som roznášal tuším Tesco, tak to bolo cca 70 SK za roznos, mal som celú dedinu, ale je tu len cca 500 obyvateľov, takže som to mal za nejakú hodinu
Ono je to platené na počet domácností v regióne (t.j. počet letákov), takže najviac sa oplatia mestské sídliská kde vo vchode býva aj 20 rodín. a naopak, dediny, kde sú iba rodinné domy, sú úplná smrť a ešte aj nezaplatená.
Inak poznám systém ako to funguje (v B vo firmách Kolos a Cromwell... Opäť, nezaplatená, a hlacne nespravodlivo ohodnotená robota, dosť často majú ľudia s podobným regiónom úplne inak zaplatené (dajme tomu 800 domácností a 5 druhov letákov niekedy činí sotva 15 €, a niekedy u inégo, kto sa sťažoval na plat, aj o polovicu viac - vždy si treba pýtať viac, viem ako to chodí ).
@darkestangel vazne? stazovanie ako pomaha? ku mne prisiel ujo a mal rozpisane od firiem, kolko budem mat zaplatene... bola som cez kolos a 99percent rodinne domy, aj do kopca, az z kopca, aj panu bohu za chrbtom behacky.. ale nikdy som sa nestazovala, aspon nie jemu
@neoriginalna aspoň u nás to funguje, otec istý čas vozil letáky ľuďom, ktorí ich roznášali, tak sa ku mne všeličo dostalo. Ale samozrejme, nemusí to byť tak všade, ja poznám len situáciu v BB
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Inak poznám systém ako to funguje (v B vo firmách Kolos a Cromwell... Opäť, nezaplatená, a hlacne nespravodlivo ohodnotená robota, dosť často majú ľudia s podobným regiónom úplne inak zaplatené (dajme tomu 800 domácností a 5 druhov letákov niekedy činí sotva 15 €, a niekedy u inégo, kto sa sťažoval na plat, aj o polovicu viac - vždy si treba pýtať viac, viem ako to chodí ).