ja roznasam teda roznasala som tesco aj dalsich cca 12 druhov...ale myslim ze jeden druh sa neoplati roznasat lebo na tom moc nezarobis. A dostala som sa k tomu cez znamost. A inak existuje firma Kolos ona sa zaobere roznasanim letakov tak skus » www.kolos.sk/sk/Kontaktujte-... ak sa inak neda.
ja som bola v Kolose, bolo to celkom fajn ale ked som ja bola, oni Tesco nemali (skoncila som ale 2 roky dozadu takze mozno uz maju, ono sa to vselijako menilo)
@alehomora Kolos Tesco nenosí, aspoň v BB je to tak (a vlastne všade) letáky nenosím ale mám tak trocha "zákulisné" informácie... ešte je firma Cromwell, tá Tesco mala v minulosti, ale ani tá ho už nemá
Nedoporucujem firmu Kolos rozdavali sme traja a mali sme co robit dali nam sedem druhov letakov + postu z dm-ky.A inak firma Kolos nema ziadne tesco letaky ma billu,lidl,ich reklamne letaciky a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale pred pár rokmi som roznášala Kaufland- nikdy viac :ble:
to si este stihla dobre skoncit