asi to tu uz bolo (ak ano tak sa ospravedlnujem) ale mate nejake skusenosti v Ziline s roznosom novin, letakov alebo tak? .. Inu brigadu si nemozem v mojom veku este dovolit a uz niekolko tyzdnov vyvolavam do Kauflandu, ale maju vsetko obsadene. .. nejaky
Ja bývam s bratom v ZA Bánova ak to poznáš roznášali sme závodie v zime bolo to hrozné a to sme boli dvaja nosiť na chrbte 10 kg rupsak a behať si to furt domov naplnať to nestojí za tie peniaze ver mi + nikedy ti donesú noviny + k tomu dajakú prílohu a musíš si to sám skladať
mám kamaráta čo je tomu oddaný a keď som mu raz pomohol vynášať z dodávky tie pakle letákov do jeho bytu... a keď som si povedal že to ešte treba rozniesť za tie smiešne prachy tak som mal dosť je to žebrácka robota nedávaj sa nato !
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
penaze su penaze, ale keby zacnes tak od marca tak ta to mozno aj bavit bude
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934
Ahoj
Pokial máš záujem o roznos letákov tak nás kontaktuj na
info@balkonsystem.sk
Martin