nerozoznám, hádam mám taký pocit, že vpravo sú farby starostlivejšie vybrané a nejak veľa krát sa tam opakuje ten krúžok, ale tak.... a dozvieme sa správnu odpoveď?
nemám rada toto prirovnávanie moderného umenia k hocičomu. podľa mňa nie každé umenie je niečo, čo "neumelec" nedokáže vytvoriť. možno (pravdepodobne) aj človek, čo spraví hentakú "čarbanicu" by dokázal namaľovať obraz, ktorý vyzerá takmer ako fotka. ale veď nemusí ísť stále len o zobrazenie reálnych vecí.
to moderné umenie pre autora snáď niečo znamená, aj keď to nemusí byť zrozumiteľné nikomu inému. neviem podľa akých kritérií vyberajú podobné práce do slávnych galérií ale odpísať to ako odpad len kvôli tomu, že sa mi to nezdá pekné je trocha povrchné
@hellohello ľavo dačo abstraktné a v pravo dieťa..lebo v ľavo je aj pekný kríž a vedľa neho na ľavo kus hlavy a to pravé je ako ja keď som šúchavala farbičku o papier takže z toho dedukujem ptm ma tagni chcem viedieť odpoveď :p
Myslím, že je jedno kto čo namaľoval. Ide o myšlienku. Niekto môže povedať onú takú, že človek ostane v nemom úžase aj nad (pre niekoho možno fádnym) obrazom vľavo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
zavolám sem @anzu ,u nej som videl nejaké komenty ohladom podobných vecí
to vpravo bude dieťa.
ale kebyže neviem o čo sa má jednať, tak na prvý pohľad samozrejme oba tipnem na dieťa
Aj tak to vyzerá, že obidva zmachlalo nejaké dieťa
to moderné umenie pre autora snáď niečo znamená, aj keď to nemusí byť zrozumiteľné nikomu inému. neviem podľa akých kritérií vyberajú podobné práce do slávnych galérií ale odpísať to ako odpad len kvôli tomu, že sa mi to nezdá pekné je trocha povrchné
@amrafel akoby taký v minulosti neboli tiež