Potrebujem poradiť som s frajerkou už 8 mesiacov a od zaciatku som jej hovoril nech mi neklame a je uprimna ze to potom znici vztah cely ked to bude robit, lebo som s apoucil z predosleho vztahu...A ona stale klamala a klamala ja som jej dal este sance ne
neviem, skús jej povedať že jej dávaš poslednú šancu a keď sa nepoučí tak je definitívny koniec, a ked to bude aj tak robiť tak sa s ňou naozaj rozíď, ale nekompromisne, lebo aj keď ju ľúbiš predsa len v takom vzťahu by si sa len trápil
ja som uz skusal vstko aj to stou pslednou sancou proste.ona si stale mysli ze jej dam sancu...a aj ked som sa uz ne raz rozisol ..vzdy ma prinutila spatky a neviem co neda sa jej zbavi je jak pijavica a aj ked ju lubim..proste nijako a robi veci kerymi mi moc ublzuje..a pritom som jej daval odziactku co som jej na ociach videl..a cil ma chce takeho aky som aj bol predtym ale ako jj to mozem dat spatky ked ona zato mne ni neda a to neziadam vela..len poucit sa
no ved ako vravim, musis sa s nou definitivne rozist a zrusit vsetky kontakty, proste uplne sa od nej odrezať, viem že je to veľmi ťažké, ale stojí ti to za to? keď niekde čaká dievča ktoré by bolo ochotné pre teba spraviť všetko a ty o nej možno ani nevieš
"keď niekde čaká dievča ktoré by bolo ochotné pre teba spraviť všetko a ty o nej možno ani nevieš" tak toto je jedna z babských otrepaných a nereálnych fráz, rovnako ako "tá pravá príde keď to najmenej čakáš"
@7 skús si vyberať iné ako 16 ročné pipky
a inak je to pravda, koľko ľudí ani netuší že je do nich niekto zamilovaný - viď príklad môj sused (ale tomu som to už povedala, ale to sa málokto odváži keď vie že to nie je vzájomné )
mohol by si napríklad s ňou prerušiť všetky kontakty aspoň na týždeň .... ak by ťa zháňala, a tvrdila že sa poučí povedz jej že nabudúce sa už nemusíš vrátiť...
no neni to 15ka ani 16ka to sa cudujem aj ja cil maturuje ma 19 dpc a rozum ako decko..jaky dovod by mala klamat..vsak som ej nikdy zle neurobil este sa sama priznala ze ja jej vzdy dobre a ona mne zle....ja ju nechapem
@Richard ja neivem podľa mňa tu niet o čom rozmýšlať... keď niekomu neveríš a klame ťa, sľúbi ti niekoľkokrát že to zmení polepší sa, ale výsledok žiadny tak na čo ešte čakáš?? Nemá význam sa trápiť... Toto je vážna vec, kde nieje dôvera to neni vzťah! Ona si zjavne neuvedomuje o čo tu ide. Musíš byť tvrdý bohužiaľ, v opačnom prípade o to viac sa budeš trápiť a o to viac to ona bude zneužívať...
ved ty ju nelubis, v opacnom pripade by si na nu ani jedneho zleho slova nepovedal, a tych tu teda uz odznelo, rozidte sa, co budete riesit, ved sa nechapete
prepac za krutu pravdu
ja viem ale tak neni to ani take lahke ked sme v kuse boli spolu..ja ked to aj velmi chcem ukoncit..proste aj cil tento tyzden same hadky...vcera sa este ona na ma nasrala..a cely den ma ignorvovala a bla s nejakym kamosom...a mne ani nezdvihla telefon a neodpisala na smsky a som volal asi 20x a 20sms poslal a potom setkom ma prosim aby som odpustil ja to sou nevladzem...
# 20 neni to také lahké ale všetko nemôže byť ľahké... Ale prosím ťa otvor oči, mne by stačilo už len to keby ma baba celý deň ignorovala a bola s nejakým iným chalanom(aj keď kamošom) a pritom ten kto by ju mal ignorovať si tu Ty... Buď ju rovno odkopni alebo ju skrátka natrvdo začni ignorovať a považuj to za koniec.. Ona ťa manipuluje či chceš či nechceš.. to už by si si nemal nechať toto...
ja neviem ze nemal asi asi tak ma aj nieco taha knej lebo ked nerobi co robi tak proste je nam skvelo..a vraj uz klamat prestala..dobre stoho sa mozno poucila...a tie veci kere rbi dokola stale proste...ja mam otvorene oci..len mozno na mojom mieste by to bolo pre kazdeho tazke
@martin182 - máš pocit že by mohlo mať nejaký extra veľký význam? @20 ja ti rozumiem, viem aké je to veľmi ťažké na niekoho zabudnúť, preto som ti odporúčila proste zrušiť všetky kontakty, ver mi, inak nebudeš šťastný keď chceš môžme o tom popísať aj cez tsky
@24 ja som si takto podobne kedysi prežil vyše roka a z toho som sa veľmi počil.. Skvelo ti može byť preto že si na ňu "namotaný" alebo "zaľubený" to je už jedno jak sa to povie... ale je to tvoja vec, ľahšie je nechať to tak ale potom uvidíš aké to bdue mať následky.. Alebo len tak zo srandy skús ju naoplatku niekedy celý deň ignorovať a choď von s inou babou, uvidíš jak zareaguje...
@30 no tak to zas nepreháňaj... ale buď vytrvalý, a hlavne sa nekontaktuj s ňou a potom možno uvidíš ši jej na tebe záleží či nie..(a mimochodom ignoraciu na teba zvalit nemože lebo začala ona a navyše išla za druhým chalanom
@Richard teraz vážne máš dve možnosti a rozhodnúť sa musíš Ty sám.. buď to necháš tak a všetko bude jak doteraz (možno keď ťa prejde ten zamilovaný stav tak si to uvedomíš všetko) aalebo s tým všetkým skoncovať čo je na začiatok ťažšie ale potom uvidíš že to bude dobré... a nikto nehovorí že v buducnosti ešte nebude šanca(len či už potom ty sám top budeš chciet
Neviem ake tu mas rady, ale je ich dost. Ja ti lenpoviem, ze v nasom vztahu je to podobne. Robim blbosti a priatel mi odpusta a dava sance. No vacsinou su to hluposti, pre ktore sa ani neoplati hadat ale nech. no aj on robi vela chyb. Ale spät, daval mi vela sanci a tiez sa zmenil a aj ja,lebo viem ze ho milujem a chcem byt len s nim. Ked chce aby som bola ina, musi to so mnou vydrzat a ja sa zmneim, lebo chcem. Ty musis sam posudit ze to ona naozaj chce. Ja ti len prajem pravu lasku, ci s nou alebo inou
FIALKASIROTKOVA- dievca vidim ze si este asi nikoho nemilovalo.Nevies si an ipredstavit ake je tazke dat koniec niekomu koho lubis.Vtedy sa kazdy problem snazis pochopit,snazis sa vnutit si pocit ze je to malickost.Ja viem ze tento chlapec je asi 16rocny holobriadok co nema ani nejmensie skusenosti a poznatky o tom co je laska.Ale vravim ti to ja....ako baba ktora ma za sebou niekolko rocny vztah,ktora klamala a bola klamana, ktora si prezila vo vztahu vela,ktora vie že laska je kurva
zalezi ze ako ti klame..ked chc ist vonku s kamoskami a ty jej to povedzme zakazes tak to chapem....alebo nieco podobne..ale ked sa vytrtkava kade tade to uz je ine tam neni co odpustat
mate pravdu ja som to uz zabalil ako hovorite zabudnut ignorovat a setko ....lebo mi ani raz nedokazala opak ze ma naozaj ma rada....su to od nej iba ciste slova nkdy som od nej nepocul nic co by ma potesilo...vobec..vzdy len naslubuje...ja to uz dalej znasat nebudem..laska preboli casom to prejde..a nebola taka uzasna aby som nad nou plakal neviem kolko...ked nechcela sama to zachranit tak ja uz nato nemam co povedat...!!! aspon by som si zasluzil taku co da mne tolko co ja jej a nie len z jednej strany..a slova nic neznamenaju
Prepáč, že som ti tak ublížila, nezaslúžila som si ťa..
Lenže ťažké je vybudovať dôveru, keď neveríš ani v maličkostiach..
Mýlite sa všetci, ktorí tvrdíte, že ho nelúbim!!!!!
Forever My Big Love (dokým majomi nebudú padať z oblohy)..Pamätaj si to..
Pre mňa budeš vždy úžasný, ľutujem že som ti nedala ideálny vzťah a bude ma to trápiť celý život..Odpusť
@48@faker to nie je pravda, už som bola zaľúbená a viem práveže veľmi dobre aké ťažké to je na niekoho zabudnúť, ja som sa kôli tomu dostala úplne na dno, ale viem aj že nemá zmysel sa trápiť, pretože keď to najhoršie obdobie prešlo, tak už bolo len dobre, ale keď sa má chudák chlapec takto trápiť aj naďalej ďalšie mesiace, až kým ho nenechá to dievča samo, tak si myslím že fakt to za to nestojí...
A na toto čo poviete som sa dozvedel to neska uplne, že ten kamarat skerym bola piatok ked sm ju jak šialený zháňal a ona nič, tak ten jej napísal smsku ako sa mu páči a ona mi to povedala až dneska ked to už vedela včera. A včera dokonca zas hovorila, že už sa naozaj polepšila, že to bolo ponaučenie. Aj to mi tak neska povedala, že som to znej ťahal pol hodinu. sa so mnou hádala, že nie neklamala som ti, lebo mi nechcela ukázať telefon tak som vedel, že niečo tají a niečo vymazala. Pol hodinu nič a potom mi povie.Ja som chcel umreť v tej chvíli, presvieča ma silou mocou o opaku a pritom som jej už xkrat povedal, že chcem radšej pravdu počuť, že to nemá také následky. Ale po 8 mesiacoch si to nezapametala (( vobec. Načo boli moje slová. A čil ani neviem, či mu odpísala alebo čo sním niečo piatok mala, aj ked povie nie nemôžem tomu ani veriť...je mi na nič uplne ( som nemyslel že mi ešte zaklame a takto, že tvrdi, že to od kamošky smska a nič vnej nebolo, keby nebolo nič tak mi to povie hned a nie to natahuje pol hodinu...Ach ja toto zmyšlanie nechápem vobec. Nebolo by šetko jednoduchšie keby sa neklame, bola by úprimnosť, dôvera potom a žiadne tajomstvá. To je základom vzťahu, ked sa dvaja milujú ale ked to 1 nevie dodržať tak čo sa dá robiť nič...Ja už fakt takto stýmto nevládzem...
okamzite od nej prec,akokolvek je krasna,pritazliva...nevazi si vas vztah...koniec,caukooo... proste svoj usancu dostala,posrala to,nech ta neberie ako samozrejmost,mas predsa svoju hrdost,nie si ziadna hracka na manipulovanie.
Spamätaj sa a pozeraj sa po niecom inom!
ja viem, že okamžite preč, ale tak proste neviem jakoby vo mne niečo hovorilo, že to dokáže sa zmeniť aj ked sa toho nedočkávam proste dufám aj ked nie verím, lebo naozaj málo mi dala dobrého, aj ked som jej dal vela prilezitosti uz na zmenu...ale raz ju musi osvietit aj ked ma tým asi zabije ( vela veci si neuvedomuje, že ako mňa trápi, ale dúfam, že raz to pochopí. A je tažké zabudnúť na jej tvár, že ju už nebudem videť, proste všetko čo bolo pekné by som chcel spátky aj ked už len v spomienkach Potešila by ma keby mi spravý dako radosť....ja viem mam hrdost a nechcem sa nehat manipulovať, ale dúfal som od nej niečo viac a možno to ma drží, že som jej chcel pomôcť možno ukázať správnu cestu...aj ked to možno odomňa nebere, ale aspon dobrý pocit, že som sa posnažil
ja sa pokušam ale ked mi napiše tak nedokazem ani ignorovat lebo proste piše take veci, kere mi trhaju žili , že ako to moze povedať že nech si uvedomy slova..tak musim zasiahnuť. Proste skoda namahy ja viem ale ked uz som 8 mesacov tlačil neco do hlavy...tak sa aspon nejakeho dokazu, že aspon niečom sa poučila...
@Richard držím palce a pevne verím že sa z toho dostaneš... ale aspoň vidíš, ďalší dôkaz že si spravil dobre, takéto klamanie to je to najhoršie čo môže byť a keby ťa ľúbila tak by také niečo nespravila a už vôbec by nešla von s chalanom ktorý jej napíše takú smsku, to je už moc, nezaslúži si ťa... A snaž sa nevnímať ju akoby bola vzduch, ona si to raz možno uvedomí ale až vtedy keď k nej bude niekto sviňa a bude ju klamať a robiť toto, vtedy si to možno uvedomí, skôr asi ťažko...
vies setko ma svoje pravidla a musi ach mat aj laska a vstah jednoducho si sadnite a dohodnite si hranice za ktore ked kto kolvek prejde vstah skonci. dôležité je ale nemôžeš jej zakázať všetko čoti vadí vyber pár vecí a te pravidla treba pravidelne upravovat lebo vstah sa vyvyja vzdy pridaj dalsu vec ktora ti vadi a dalsu a dalsu ale pozor drž sa jedenj veci NIKDY NEZIADAJ NIECO CO BY SAM NEBOL SCHOPNY PRE NU UROBIT te pravidla musia byt fer musia vam obom daj urcitu volnost a urcite obmedzenia a ako som uz povedal ak jej na tebe zalezi budete ich dodorziavat ale aj na setko treba cas aj nato zvyknut si na te pravidla ale pokial to nebude fungovat ani takto tak nech si place kolko chce nech si hovori ze jako ta lubi kolko chce hladaj inu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a inak je to pravda, koľko ľudí ani netuší že je do nich niekto zamilovaný - viď príklad môj sused (ale tomu som to už povedala, ale to sa málokto odváži keď vie že to nie je vzájomné )
prepac za krutu pravdu
@20 ja ti rozumiem, viem aké je to veľmi ťažké na niekoho zabudnúť, preto som ti odporúčila proste zrušiť všetky kontakty, ver mi, inak nebudeš šťastný keď chceš môžme o tom popísať aj cez tsky
@28 tak dobre, tak bude významné spokojný?
@36 no my sme ti už na to náš názor povedali, ale konať musíš ty sám
@33 no ale ignorácia znamená že keď sa ozve tak sa vykašle na ňu! takže žiaden kolotoč... len neformálny koniec
Tvoja dobrota, že si jej to vždy naivne odpustil a čakal,že sa "polepší"
Neviem koľko má tá dotyčná rokov, ale príde mi to od nej dosť primitívne.
Ak ona toto považuje za vzťah, tak nekomentujem.
Ak ťa ľúbi ale zároveň ti klame do očí, tak ako vieš, že ťa neoklamala aj v tom, že ťa ľúbi ???
Takú nechať nech si klame ďalej, ak sa nedokáže poučiť...
Dal si jej šánc priveľa a ona sa nepoučila.. tak čo chceš počuť ?
Lenže ťažké je vybudovať dôveru, keď neveríš ani v maličkostiach..
Mýlite sa všetci, ktorí tvrdíte, že ho nelúbim!!!!!
Forever My Big Love (dokým majomi nebudú padať z oblohy)..Pamätaj si to..
Pre mňa budeš vždy úžasný, ľutujem že som ti nedala ideálny vzťah a bude ma to trápiť celý život..Odpusť
Spamätaj sa a pozeraj sa po niecom inom!
Vazne sa sustred na ine veci a ked sa spamäta ,ty uz budes niekde inde...