Mne môj zubár neskutočne lezie na nervy.... začne si tam nado mnou spievať nejaké odveci pesničky a celý sa vrtí, akoby mal niečo v zadku a potom sa so sestričkou rozpráva o novom umývadle...
Po prvej mojej návšeteve, kedy som mu to vysvetlila, presne vie, čo mi má hovoriť a tak mi vždy počas toho opisuje čo a kde robí, ako dlho to bude robiť a kedy ma to prestane bolieť. A potom ma utešuje, že už je to za mnou
Nakoniec mu vždy poviem, že neznášam zubárov, na čo sa zasmeje a poďakuje..
rozpráva, vkuse. mám strašný problém sa nesmiať. za každú vetu dáva "chápeš" a celkovo mám z jeho rečí pocit, že sme na pive, ani náhodou sa nespráva profesionálne, ale vôbec mi to nevadí, som vďačná za uvoľnenú atmosféru, lebo inak by som sa ho asi dosť bála
No mne este nevrtali ale ked mi trhaju tak sa ma vzdy moja zubarka pyta ze preco zase musim zoskrabovat ten obal ktorym je obalene to lehatko.Ked to sa tak dobre trha.
@burn a zkade si? lebo moj zubar je uplne nekomunikativny a citim sa v jeho kresle ako idiot bolo by vhodne to vymenit za nejakeho ako popisujes ty a z tvojho pisania vypada ze si s nim spokojna
akurat mi to pripomenulo, ked mi minule vopchala do ust volajaku hmotu, polovicu svojej ruky a vtedy sa ma volaco spyta, ja len ze "uahauujuaha" ako v @1 a ona ze toto tak strasne miluje na svojej praci, ze jej do toho nikto nikdy zbytocne nekeca
Milujem, keď sa mi zubárka "hrabe v ústach" a pýta sa ma či idem ešte do školy (lebo vždy chodím skoro ráno aby som potom stíhala školu) no a keď vyberie vrtačku tak jej odpoviem, že áno.. a ona že..čo áno? toto na nej milujem
no tak niekedy mi da instrukcie ako teraz sa nehyb lebo ti zakrvavim cele usta alebo v tom zmysle sa so mnou rozprava. ale nie tak kamaratsky. to sa rozprava so sestrickou tak viacej aj to vlastne len praci, ze marcelkaaaa pamatate tu pani, jake mala hrozne zuby a keby dodrziavala hygienu, mohlo to byt ine! jej deti detto! chudaci...cize asi tak...mna by potesilo najst zubara ,ktory ma dverach napisane, ze nestresuje viac nez je nutne a bola by to pravda. co lekar, to debil v mojom pripade.
Kým som bývala na starej adrese mala som mladého, krásneho a sakra sexi zubára, chodila som za ním aj keď som nemusela lebo najprv mi vždy ohmatal krk, potom priložil prsty na moju tepnu a rozprával sa so mnou o všetkom možnom a keď mi práve vrtal iba sa pýtal či ma to bolí a či mi má podať pohár.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
mne zase zubarka picuje, ze mam kamenu vela, ze preco fajcim a ujebiky so mnou
ale je veľmi citliva a ja som taky strachopud, že si to asi v duchu užíva, proste diablica je t .......filip
Nakoniec mu vždy poviem, že neznášam zubárov, na čo sa zasmeje a poďakuje..