ja osobne neznašam ak to niekto prehana s vychodniarskym alebo aj bratislavskym prizvukom...a ked niekto po vychodniarsky rozprava az tak gadzovsky ako na vtipoch mi to nevadi tma sa to hodi ale ak to clovke bezne pouziva strasne mi to vadi..a neznasam ak niekto pouzije slovo "doboska, napolitanka" atd
1. Keď nevedia povedať jednu vetu bez toho aby nadávali.
2. Nemám rada...neviem, žiadny mi nejak vyslovene nevadí. Nemám rada český prízvuk jednej vyučujúcej v Angličtine.
3. Zo slovného spojenia "mačka škľabka" ma svrbia ďasná.
hlavne na babách sa mi nepáči keď nadávajú a tiež sa mi nepáči to blavácke ne ale keď to nie je až prehnané tak ok ešte aj záhorácky prízvuk ma minule na jednej babe dosť iritoval
cauko kakauko- toto fakt neznášam a potom nemám rada takých tých "vysoko" inteligentných ľudí čo k vám prídu pred kauflandom žobrať na čučo polievku. a keď ten ich hlas počujem by som to bila
tak neznášam nárečové a zastaralé výrazy!!!!!!!!!!!! Fuj!!!!!!! ale viac ako slová, mi prekážajú Fejsbukové skratky... najviac nenávidím slovo LOL... to proste, keď dakto povie LOL, najradšej by som toho človeka prefackala do bezvedomia
maďarský prízvuk (ten slovensky, keďže maďari v maďarsku ho nemajú)
som neni, neni som a obdobne..
blavacke neeeeeee
cicina, najebany (v zmysle opitý)
preafektovanost. bezdôvodne nadavanie...
je dosť veci čo mi prekáža..
ale nebudem to riešiť lebo aj ja, keď ma "nastvu" zapadniari tak začnem po východniarsky..
Nemám rada, keď cudzinci rozprávajú sileným britským prízvukom, príde mi to trápne.
Nemám rada, ak niekto svoje názory uzatvára slovíčkom "však?" alebo "innit"?
Nadmerne hlučných rozprávačov tiež nemusím.
nemám rada východniarsky prízvuk a ani ich nárečie. ... nitriansky prízvuk sa mi veľmi páči ale neznášam niektoré slová ktoré používaju.... najviac ma iritovalo v nemocnici v NR ked spolupacientka vždy povedala "dá sa mi cikať" miesto "chce sa mi" .... akože DÁ SA MI? jasne že sa dá prečoby sa nedalo? proste to nikdy nepochopím....
Co vam najviac na ludoch vadi ked rozpravaju? Aky prizvuk neznasate? Ktore slova alebo slovne spojenia vas doslova znervoznuju ak to niekto pouzije ?
1. keď sa snažia byť nasilu vtipný
2. západniarsky prízvuk mi rozbíja hlavu taký ten záhorácky-ani slovensky, ani česky - mačkopes
3. neni je, hento (to jak dementis) isto sa nájde viac
+ tradičné .. "vlastne"
a mne sa páči východniarnčina, aj trnavčina, aj taká tá pravá blaváčtina, niekedy mi ale vadí nitriansky prízvuk, lebo oni si nikdy nepriznajú, že hovoria po maďarsky
vadi mi slova ako zochabic, hutoric, vacsina vychodniarskych, potom ked niekto vravi hodne, trupka a sakra, ked niekto nevie plural, resp prisposobuje ho nareciu, napr dva pesnicky a podobne primitivizmy *sorry*
potom toto -ľi uplne vsade, ktore pouzivaju stredoslovaci mi pride prehnane.
Veď aj ja len rýpem vo veľmi priateľskej nálade, dokonca vedomý si toho, že to môže byť ťažké rozoznať takto vo fóre som si už pre každý prípad rozpísal peknú TSku pre teba
Maďarský. Ako nič proti maďarom nemám ale ten prízvuk aaa. a mňa vytáčajú niektoré slangové slová Ako v pohode keď to používajú ľudia mladší ako ja alebo ľudia v mojom veku ale keď mama povie že "učka" tak ma ide poraziť z toho, a potom ma vytáča strašne slovo mrte. Neviem prečo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
proste to ich ne ne ? to ma dosť irituje
nič v zlom
2. Nemám rada...neviem, žiadny mi nejak vyslovene nevadí. Nemám rada český prízvuk jednej vyučujúcej v Angličtine.
3. Zo slovného spojenia "mačka škľabka" ma svrbia ďasná.
som neni, neni som a obdobne..
blavacke neeeeeee
cicina, najebany (v zmysle opitý)
preafektovanost. bezdôvodne nadavanie...
je dosť veci čo mi prekáža..
ale nebudem to riešiť lebo aj ja, keď ma "nastvu" zapadniari tak začnem po východniarsky..
Nemám rada, ak niekto svoje názory uzatvára slovíčkom "však?" alebo "innit"?
Nadmerne hlučných rozprávačov tiež nemusím.
gramatický gardista sa porúča
1. keď sa snažia byť nasilu vtipný
2. západniarsky prízvuk mi rozbíja hlavu taký ten záhorácky-ani slovensky, ani česky - mačkopes
3. neni je, hento (to jak dementis) isto sa nájde viac
+ tradičné .. "vlastne"
Ty si ešte určite neočula poránnu Ňitránčinu!
potom toto -ľi uplne vsade, ktore pouzivaju stredoslovaci mi pride prehnane.
No, tak občas sa stane, že človek z maďarskej dediny má maďarský prízvuk
A nezmäkčuje divne každý, okrem Brana Jobusa?
Však jasné!
Veď aj ja len rýpem vo veľmi priateľskej nálade, dokonca vedomý si toho, že to môže byť ťažké rozoznať takto vo fóre som si už pre každý prípad rozpísal peknú TSku pre teba
ked nad tym premyslam vo vacsine pripadov to bolo povedane prave takto strasne ma pri tom vystiera