vcera som sa rozpraval s mackou...bolo v ramci konverzacie povedane ze macky beru zlu negativnu energiu ked lezia na cloveku tak ked na mne lezala cely vecer sme si aj pokecali a pekne na mne zaspala
ja môjmu psovi rozprávam o všetkom čo som za celý deň zažila a ona ma chápavo počúva, dokonca mi aj prikyvuje alebo si vzdychne
ľúbim ju lebo je taká múdručká
rozprávala som sa so psom, keď sme mali... ale nie tak, že by som mu rozprávala, čo som zažila skôr také veci ako
"by si si dal hydinovú konzervu, čo? no smola, najprv doješ tieto bravčové, keď už sme ich nakúpili.... noo vidííš, že ti chutia, ani to nebolelo".. a tak.
samozrejme ze rozpravam s domacimi milacikmi len som si poslednu dobu zacala vsimat, ze sa rozpravam aj normalne mimo domu aj s napr. muchou, vranou,... proste ked na mna tak kukaju tak sa im prihovorim
@scout ani ne, ked na andulku zvysim hlas uz vie ze je nedobre neco, ked s nim rozpravam pokojne je pokojny, predosleho som tak naucil aby na mna nesral, ked to uz na nho islo, potom vzdy odletel, asi nemal rad moj zvyseny hlas i ked je pravda, ze som mu za to aj tukal prstom po hlave co sa mu nepacilo, mozno ze ho naucilo aj to
S psom sa rozprávam furt ale on so mnou nie furt je ticho a po chvíli ide preč ale keď s ním rozpráva mama tak aj on začne brechať, vrčať, skučať a podobné zvuky vydávať asi sa mu nepáči môj hlas keď vždy chvíľu počúva a odíde
škrečkovi oznamujem, keď mu idem dávať jesť, alebo mu len tak hovorím ňuňuňu alebo sa pýtam čo robí...ale nerozprávam mu aký som mala deň, alebo nejaké iné rozvité vety.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ľúbim ju lebo je taká múdručká
ale zase taky barky, jurek, roman, mato to su solid opice
"by si si dal hydinovú konzervu, čo? no smola, najprv doješ tieto bravčové, keď už sme ich nakúpili.... noo vidííš, že ti chutia, ani to nebolelo".. a tak.
ten kto sa rozprava je asi vazne chory
naco by som sa bavil zo zvieratom lol
tiež rada komunikujem neverbálne a so zvieratami to ide lahšie