neznášam natvrdnutý bratislavský prízvuk, ešte viac záhorácky. fakt radšej budem pocúvať východniara, než henten humus.
občas ale keď som v spoločnosti, kde prevláda nejaký typický akcent, sa tomu prispôsobujem podvedome. a fakt by som ocenila, keby to takto v mojom mozgu fungovalo aj s angličtinou!!!
Neviem lebo u nas na juhu sa rozprava normalne slovensky ale som na izbe s hlohovcankou na intraku tak ked dojdem domov tiez sa mi dost smeju jak tvrdo rozpravam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
šak normalne!
rozhodne nie tak mäkko ako na Orave alebo Kysuci, ale to už je smiešne tam
ale mne to príde normálne, to len niektorým ľuďom sa zdá že to je mäkko
vo verejnom styku alebo s nie zahorakmi cisto slovensky, co je skor makke, tak si vyberte
neznášam natvrdnutý bratislavský prízvuk, ešte viac záhorácky. fakt radšej budem pocúvať východniara, než henten humus.
občas ale keď som v spoločnosti, kde prevláda nejaký typický akcent, sa tomu prispôsobujem podvedome. a fakt by som ocenila, keby to takto v mojom mozgu fungovalo aj s angličtinou!!!
Ne bratislavsky, nevýchodniarsky , proste normálne.
a v skole sa na mna obcas nalepi madarsky prizvuk a po prichode domov sa mi smeju, ze zase zatahujem
dejepisarka ma pochvalila, ze mam "nadhernu slovencinu" ked rozpravam seriozne, automaticky switchujem do formal modu
"Ľ " ani neviem povedať