@denca91 Aááá, ovocníčkovia! To na mňa pôsobilo tak exoticky, lebo to dávali v čase, kedy som zrovna musel ísť do škôlky... vždy som túžil si to pozrieť a párkrát sa mi to aj podarilo... a banán bol môj obľúbenec.
Ale tiež to bolo v angličtine a tiež som nerozumel ani slovo.
@denca91 No, možnože to dávali aj na slovenskej alebo českej televízii, ale ja som každé ráno pozeral cartoon network, takže to určite muselo bývať i tam.
Leví kráľ, Pingu, Požiarnik Sam, Veveričiak Riško, Ninja korytnačky, Nezvyčajné dinosaury a The dinosaurs (ale toho som sa trochu bála, lebo to dieťa točilo hlavou o 360°)
Šmolkovia, Pokémon, Tom a Jerry, Káčer Donald, Rýchla rota to sú klasiky potom z tých hraných Pyšná princezná a Sokoliar Tomáš a úplne naj naj bol Leví král ! inak paradox je, že keď som mala tak 12-13 tak už som pokémonov nechcela pozerávať lebo to bolo pre malé deti a teraz mam v kompe asi dvesto častí a počas skúškového na tom fičím
Snehulienka od Walta Disneyho, 101 Dalmatíncov, Ovocníčkovia, Šmolkovia, Tom a Jerry, Rýchla rota Chipa a Daila, Káčerovo, Gumkáči, Pinky and the Brain, Animaniacs, Pingu, Včielka Maja, Yogi, všetky tie rozprávky z Cartoon Network ako Dexter's Laboratory, Ed, Edd and Eddie, Cow and Chicken, Powerpuff girls... a určite je toho ešte kopa, na čo si teraz nespomeniem Zbožňovala som ich všetky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
a toto?.-)
Ja mám najlepšie spomienky na Požiarnika Sama a Macka Uška
Teda, bolo toho viac, určite aj československé veci, ale táto na mne zanechala asi najväčšiu stopu.
to je on?
Ale okrem toho asi ako @10
Myslíš na to na čo myslím ja B1? Myslím že myslíš B2!
a inak je toho veľa, ale dodnes s láskou spomínam na Šťavnatý vŕšok
..doteraz ju viem naspamäť!
Ale tiež to bolo v angličtine a tiež som nerozumel ani slovo.
o odvážnom hriankovači!
@n0win0u ty si mal neskoro detstvo nejako
a potom všetko možné na Cartoon Network
a veľa iných vecí, ale nepamätám si na názvy, ale tie obrázky mám v hlave
Z kreslených to boli Tom&Jerry a z filmových to boli Tři oříšky pro Popelku
jeeeeeeeeeeeeeeeeej.... na to som úplne zabudla ^.^ krásne sú tie postavičky
ja som mala najradšej... Bol raz jeden život a potom Bob a bobek, Pá a pí, Macko uško... a @19 jasné, ja neeešťastny zemepán
a ešte toto radím k tým najstarším spomienkam, neviem, jak sa to volalo, ale viem, že ten čo lietal, bol fedor
vezmeš do ruky pór, našpúliš hubu a budeš Farfetchd
3 kamaráti a Jerry, Co je Andy?, Třída č.402, život s Louiem,
ešte lykke li by sa k vám celkom hodila...
tom a jerry; scuby doo; včielka maja...
» www.veselerozpravky.sk/ninja-korytnack...