Milujem túto knihu od Dušana Taragela. Ale nikde ju nemôžem kúpiť. Pravdepodobne je vypredaná a nerobila sa dotlač. Napriek tomu, nevidel ju niekto v nejakom kníhkupectve? Je taká čierna a má červený nápis a cumlík
Ako knižka ma to popravde veľmi nenadchlo, ale videla som to spracované ako divadelné predstavenie (Deň otvorených dverí Ústavu pre neposlušné deti profesora Samojeda) a neuveriteľne som sa bavila
Jééj, ja ju mám doma!!! To je taká skvelá kniha! Ešte minule som to čítala. (Nie, že by som bola dieťa, ale som neposlušná... A neviem, ja ju už mám dosť dlho, pár rokov... Asi si budeš musieť počkať na ďalšie vydanie... Alebo skús ju zohnať z druhej ruky.
ja som velky fanda tejto knihy a myslim si, ze by sa dala zohnat na tej ich stranke www.lca.sk .. mozno..
alebo antikvariat je dobra vec.. niektore maju aj zoznam knih online, take nemusis ani nos z domu vystrcit tu u nas v nr je www.podvrskom.sk , tam maju veci od vymysllu sveta,skus sa tam pohrabat na tej stranke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
O tej knihe som este nepocula (teda az teraz)
je to dobre, ale trocha sadisticke
alebo antikvariat je dobra vec.. niektore maju aj zoznam knih online, take nemusis ani nos z domu vystrcit tu u nas v nr je www.podvrskom.sk , tam maju veci od vymysllu sveta,skus sa tam pohrabat na tej stranke