no mne vzdy ta ceska rozpravka tusim Princ a vecernice sa volala...kde princ daval svoje sestry Vetrnikovi a este neviem komu pripada ako ciste navadzanie dievcat ktore chcu byt princezne na karieru prostitutok ... proste princ je totalny pasak
A este aj makova panenka je podla mna na motivy nejakej lahsej zeny...zamrka ocami vyhrnie si suknu a motyl Emanuel ju povozi na svojom sosacku... no comment
A just si idem prečítať Makovú panenku. Zatiaľ jediné s rôznou možnou interpretáciou je "raz, keď sa stmievalo, vyčkávala Makulienka motýľa Emanuela"
Každopádne, veta "som zhasnuté lúčne svetielko Ferdinand" ma pobavila
A Emanuel je alkoholik, chlasce skorocel.
Tretia kapitola a nastupuje motýľ Ibrahim!
Štvrtá a náprstok Pichuľko... zaujímalo by ma, kto vymýšľal tie mená a krtko Bonifác... "A stiahol zlatý náprstok naspäť pod čiernu zem" No nie je toto násilie?
"Spím," odvetilo lekno.
Vážne, nič zvrátené som tam nenašla... a to som prečítala celú knihu! ale ešte idem na Malú morskú pannu
rozpravka (ako film) ma teraz nenapada, ale literaturu "Den ako stvoreny pre bananove rybky" od Jerome David Salinger, si pamatam na literature, ked sme to citali tak sma sa rahotali tri dni na kazdej druhej vete a ono to ten text mal vlastne poukazovat na nieco uplne ine, vlastne ta myslienka toho celeho je smutna, ale tak co ine sa da cakat, ze sa utvori v hlave pubertiakov ako prve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A este aj makova panenka je podla mna na motivy nejakej lahsej zeny...zamrka ocami vyhrnie si suknu a motyl Emanuel ju povozi na svojom sosacku... no comment
Každopádne v Snehulienke, Šípkovej Ruženke a podobných vidím jasné podporovanie nekrofílie
Každopádne, veta "som zhasnuté lúčne svetielko Ferdinand" ma pobavila
A Emanuel je alkoholik, chlasce skorocel.
Tretia kapitola a nastupuje motýľ Ibrahim!
Štvrtá a náprstok Pichuľko... zaujímalo by ma, kto vymýšľal tie mená a krtko Bonifác... "A stiahol zlatý náprstok naspäť pod čiernu zem" No nie je toto násilie?
"Spím," odvetilo lekno.
Vážne, nič zvrátené som tam nenašla... a to som prečítala celú knihu! ale ešte idem na Malú morskú pannu