@matejce bohuzial nie. Jedinde cez javascript nejako. Vobec, iframe ako taky sa uz dlhe roky nepouziva (aspon ja sa mu snazim vyhnut).
Celkovo, ak raz chces byt dobry vo webe, vykasli sa na programy. su to len chrlice nepotrebneho kodu a stranka ma namiesto 3kb 300kb a aj tak tomu rozumiet nebudes.
ja som sa html venoval tak pred 4 rokmi ... čo-to ešte ovládam ... ale takto mi to šetrí čas, ktorého až tak nemám ... a iframe mi pri tých mojich vedomostiach prišiel ako celkom použiteľné riešenie ... ale ak to nejde cez html, cez niečo iné sa to nedá? ako cez ten javascript, napriklad? ... len do toho sa ja uz nevyznam no
čaute chalani chcem sa spýtať o programovaní a síce:
mám menu v index.html a v ňom 1 položku s názvom peter
mám 2x iframe (iframe1.html a iframe2.hmtl)
chcem aby sa mi 2 rôzne obsahy (2 rozdielne html - janko.html a marienka.hmtl) zobrazili naraz v 2 rôznych iframe jedným kliknutím odkazu v menu peter...dá sa to vôbec???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
to ďalšie sa mi nechce rozoberať
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /poems/poems.html .
Reason: Error reading from remote server"
Celkovo, ak raz chces byt dobry vo webe, vykasli sa na programy. su to len chrlice nepotrebneho kodu a stranka ma namiesto 3kb 300kb a aj tak tomu rozumiet nebudes.
k tvojmu problemu: » lmgtfy.com/?q=dynamic+size...
mám menu v index.html a v ňom 1 položku s názvom peter
mám 2x iframe (iframe1.html a iframe2.hmtl)
chcem aby sa mi 2 rôzne obsahy (2 rozdielne html - janko.html a marienka.hmtl) zobrazili naraz v 2 rôznych iframe jedným kliknutím odkazu v menu peter...dá sa to vôbec???