mne sa to páči... na sebe chcem dosiahnuť len 8mm aj to bohvie či sa mi podarí :/ lebo som sa zasekla na 4mm a nejak to ďalej nejde .. každopádne kým je to pekné a jednoduché tak prečo nie
Pokiaľ to ty nechceš tak si nič nedávaj... Si dáš teraz 8 tunel, len za to že to je "in" a o 5 rokov si ojebeš hlavu o stĺp jaká si bola piča, prečo si to robila...
@majo no asi záleží od osoby, lebo jedna holka na škole mala také 2-2,5 cm, potom ich vybrala a vyzeralo to hnusne ... a nedávno som ju videla v buse a stále to vyzeralo hnusne
Ouu a mimochodom ešte vecička že zrastie sa aj 25mm trošku s problémami ale zrastie nad 25mm treba už chirurgickým zákrokom ucho zašiť pričom sa v uchu tkanivo vyreže do hviezdičky a krásne zašije Ak sa ti to páči tak si urob tunel ak ucho začneš rozťahovať tak hlavne s rozumom a citom nie všetko rýchlo lebo bude zle zarastať tj. pri rýchlom rozťahovaní sa ti môže nepekne zrásť aj 8mm dierka takže všetko precízne a opatrne Ak by niekto potreboval radu ako ďalej facebook : srankovaandrea@gmail.com píšte správu
Mne sa to páči, ale fakt len tie menšie. Tie najväčšie sú originálne, ale mierne ma to odpudzuje. Ale akože je to štýlové. Ja som začal rozmýšľať nad takým tým slimákom čiernym.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
vacsi by sa ti uz mohol horsie davat dokopy, ked ho uz nebudes chciet.
o_____O