Čauko, už som tu raz písala o tejto téme ale znovu sa chcem poopytovať, ako bezbolestne roztiahnuť ucho? Chcem dať na rady skúsených, nie na nezmysly na internete, tak prosím vás, ak by sa dalo aj postup by ste mi mohli dať, čo najnebolestnejší, dakujem p
vsak postupne musiš, tyzden nos 2mm potom daj na 3mm alebo viac a postupne takto na velkosť ako potrebuješ a to nebude bolieť +-, ale citit to bude samozrejme.
najlepšie pre mňa bolo natierať olejom aby to tam vošlo,a lebo pod prúdom teplej vody v sprche. a potom, keď to bude také zapálené treba dezinfikovať a každý deň! a natierať napr. hojivým zázrakom od oriflameu, tým ružovým vajíčkom, vieš čo myslím, nie?
tak ako už bolo spomenuté nikdy nie na sucho.. tak logicky ked si niečo davaš do ucha tak ťa to zo začiatku bude bolieť ale pod sprchou a s krémom to bude minimálna bolesť.. btw *NEJAKÚ stránku /straašne ma to irituje/
a skús crazyfactory..
ja som zacinala najprv so zicherkami ze som si strcila dve tri do dierky a potom 3mm roztahovakom, natierala som obycajnou niveou abo inym kremom ktory bol po ruke. Ked ti to nepojde tak to tam nasilu nepchaj, radsej si to zachyt s nejakou gumickou a po par dnoch ti to pojde dalej. A ja neviem jak ostatnych ale mna to celkom bolelo, ale v pohode, som spokojna.
@gramorokkaznina007 ale podla mna to nieje taka bolest ze sa to neda vydrzat, treba len zatnut zuby a zas nie kazdeho to boli v prvom rade zacni tym ze si zozen co najmensi roztahovak » sperky-eshop.sk/25-expandery-ro... ja som kupila odtialto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a dettol. dettol je moja najoblubenejsia vec, co mam
a skús crazyfactory..