nevietie mi poradit ?? . roztahovala som si ucho . ale strasne ma to bolelo . potom mi zacalo krvacat a hnisat ... ked som mala roztahovak v uchu mi to nekrvacalo az jak som ho povytiahla zacala tiect krv a hnis .. a cela dierka ma boli :/ co mam robit ?
no mna to vobec nebolelo..isiel som 1mm za 3 dni pokial som sa citil na viac a nebolelo to tak aj 2mm..hlavne to nesmie boliet..ked uz citis ze to nejde dalej tak to netlac lebo si natrhnes ucho
nee vykaslat sa nechcem .. vybrala som roztahovak dala som striebornu nausnicu .. ale stale ma to trosku boli .. a za dnesok sa mi to cele stiahlo do normalnej velkosti dierky .. ale v dierke ako keby mi ostal ten hnis co s tym ? . a dezinfikujem si to stale ..
@mima737 akože tam chceš mať tunel??? Nerob to omg, co vám to jebe, nikoho to nepritahuje, práve naopak... Načo tunel fuj, ja nenávidím toto... Max. ďalšiu náušnicu
ja som si skusala roztiahnut ucho uz asui 10 krat podla mna nie kazdeho cloveka ucho to prijme alebo co
dezinfikovala som to pravidelna, davala som na to pozor, a furt to zacalo hnisat a krvacat, tak podla mna proste to nie vzdy ide
@5 si myslim, ze to je kazdeho osobny nazor ... @mima737 a vlastne uz ti asi vsetko povedali ... teraz to chvilu nechaj tak a potom to roztahuj stylom velmi pomaly ...
aj ja som mala zapalene ale nechcela som si vytahovat, nromalne som vybrala roztahovak, vydezinfikovala, dala obklady z repika a dala nas5 roztahovak, AJ ked to bolelo jak svina. Ale do tyzdna sa mi to zahojila, hlavne tie obklady z repika pouzivaj.
@mayben no ja som si to vybrala uplne a cakam az sa mi to zahoji ale tak stale ma to trosku boli aj ked tam mam uplne maju nausnicku :/ . snad to prejde ... ale potom chcem zacat roztahovanie znova po kolkych dnoch si mozem dat potom vecsi roztahovak ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a nehaj si to aspon mesiac zarast. nechod na to moc zhurta a roztahuj v horucej vode (vo vani napr.)
Ale nie, kašli chvíľu na to, nech si ucho oddýchne a poriadne sa zahojí (môžeš natierať niečím protizápalovým).
Keď to bude v poriadku (čo chvíľku potrvá), tak rozťahuj pomalšie (nejaké 2mm/týždeň) a použi aj nejaký "lubrikant".
Ono čím pomalšie rozťahuješ, tým lepšie Prípadne sa vykašli na to
dezinfikovala som to pravidelna, davala som na to pozor, a furt to zacalo hnisat a krvacat, tak podla mna proste to nie vzdy ide
@mima737 a vlastne uz ti asi vsetko povedali ... teraz to chvilu nechaj tak a potom to roztahuj stylom velmi pomaly ...
dávala som si na to hojivý zázrak a bolo po probléme
som sa s tým moc neserkala