Ok, som nútená založiť fórum, potrebujem čo najviac dobrých rád, najlepšie osobných skúseností.
V rámci svojej jebnutosti som vytúžený lístok na koncert, pre ktorý som si doslova veľa vytrpela, pri otváraní obálky roztrhla - odtrhol sa roh cez kód,
@tommyhot vážne?? ja práveže vobec neviem, nemám ani potuchy ako to funguje, či to potrebuje zosnímať presnú rovnú čiaru, alebo čo to vlastne skúma.. ďakujem pekne teda
@nobile super, ďakujem! ja nemám momentálne, ale niekto v okolí sa určite nájde.každopádne, ono to vie prečítať taký klasický čiarový kód, nie len QR kódy? (sorry ak mám hlúpu otázku, ale nevyznám sa v tom)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale myslím že nebude problém, no máš poučenie netrhať obálku jak jebnutá
Ak hej stiahni si appku QR reader a ked ti to precita telefon informacie z toho, tak musi aj citacka v turnikete...
@nobile super, ďakujem! ja nemám momentálne, ale niekto v okolí sa určite nájde.každopádne, ono to vie prečítať taký klasický čiarový kód, nie len QR kódy? (sorry ak mám hlúpu otázku, ale nevyznám sa v tom)
Obcas si v potravinach len tak nascanujem nejaky sacok ryze a pozrem na e-bay, amazon alebo google store ze kde vo svete a za kolko to predavaju