Rozúm alebo cit? Ako premýšlate a reagujete a riešíte problémy v láske? Čo tam zapájate cit alebo rozúm? Pre mna je to ťažké, ale nakoniec vyhraje cit. A u vás je to ako.
Keď som fičala na citoch tak som sa deptala a iné veci...Môj život bol sračka....Teraz to mám vyvážené, ale snažím sa myslieť racionálne a vychádza mi to
Myslím, že to dosť súvisí s obdobím vzťahu. Pri jeho zrode cit zohráva skoro 100%. potom časom nastupuje postupne rozum. Dôležité, ale je, aby ten cit nikdy neklesol pod 50%. To potom nasleduje rozchod, alebo je to už iba zištný vzťah.
Hmmm? Keby som nezapájala cit, asi by to nemohla byť láska... ale snažím sa nezapájať popud a uvažovať racionálne, aj keď mi je jasné, že je to citom celé pokrivené.
kedysi to bol cit...ale to mi pomaly ale isto nicilo zivot...aj ked iste chvile boli fakt super..s tym koho milujete a take veci..to je ale uz minulost...teraz som vymenila lasku za vasen
Podla mna ak clovek zacne Lubit, uz si nevybera, ze ci pouzije jedno alebo druhe. Ja tiez teraz pouzivam srdce a podla mna to je prejav Lasky. Zase ked urobite kvoli tomu chybu, nemusite sa hanbit, ze ste konali citom. Tak ma konat clovek, ked ma niekoho rad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale inak asi rozum, aj keď...za niektoré skrývané vnútorné pochody o žiarlivosti asi môže to, tie oné, viete...city?
keď zlyhá niečo založené na rozume prichádza šialený cit , a v tretej fáze ani rozum nevie cit vykopnúť niekam ďaleko..
Ako kedy.