dnes som bol prvýkrát v živote v posilke a keby som tam nebol s kamarátkou, ktorá mi všetko vysvetlila, tak nemám šajnu, čo mám robiť... ale všade ponúkajú možnosť, že vám tréner vypracuje rozvrh/plán... oplatí sa to? má to nejaký zmysel? dával si to niek
@strejdabob oplati sa nech ti aspon nejake lementarne veci niekto vysvetli a nejako ta aspon virtulane potiahne za ruku...pravidelne by so mto neriesiel, dokonca ani neviem ci cez trenera, skor keby ze nahovoris nejakeho kamosa nech s tebou ide dva tri krat cvicit, alebo mozno niekto vo fitku poradi...ked som ja videl zen iekto nieco robil zle tak som poradil, a ked videli ze ja som robil tak tiez poradili...
co ja viem..do toho by som asi neinvestoval..zalezi od toho ako vazne to budes brat, kolko casu tomu budes venovat, ci si kupis aj nejake doplnky vyzivy a tak..najlepsie je sa spytat nejakych, ktori tam chodia uz dlhsie..ja som s tym nikdy problem nemal, tam kde chodim tak chodia väcsinou stale ti isti ludia, s polovicou si uz aj zdravim, ked treba tak si pomozeme pri nejakom cviku, ked nieco potrebujem tak sa spytam, sem tam sa aj mna spytaju nejaki co zacinaju a tak a na nete mozes najst dost vela protichodnych nazorov, kazdy bude tvrdit opak a k tomu da plno argumentov..
@vanchovi no mne stačilo už len to, že na nete som si našiel základné cviky s činkami, úplný základ a presne to, čo tam ukazovali, že sa nemá robiť, tak kamarátka mi to povedala presne naopak ktorá chodí dlho do posilky a učila sa tam od trénera a ostatných ľudí
@strejdabob no..musis vediet triedit informacie..ja civcim 2 roky ale tiez v tom mam zmätok niekedy..treba si najst nejake doveryhodne zdroje.. z ktorej konkretnej stranky si to mal?
@vanchovi fuu, to neviem, ani nezistím, väčšinou videá z youtube... také klasické cviky na biceps, triceps... že nie, to máš ísť až úplne dole.. nie nie, to máš ísť iba do polky.. nie, to máš mať takto otočenú päsť atď... ako viem, že je aj rozdiel v tom, ktorý sval chceš namáhať
ak je dobry trener (vela ich je fakt nahovn tak sa asi aj oplati, lebo ked ti on ukaze a bude upravovat, tak techniku sa naucis ovela skor, alebo ked mas kamarata, ktory dlhsie cvici a aj nato vyzera tak mozno.
@kalbun to zalezi fakt od gymu, ja napr. uz nikdy nehovorim, lebo vacsinou su to taki kokoti, ze zbytocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Z vlastnej skúsenosti
@kalbun to zalezi fakt od gymu, ja napr. uz nikdy nehovorim, lebo vacsinou su to taki kokoti, ze zbytocne