viem si pridať predmetov do zápisného listu, ale neviem kde nájdem tie povinne voliteľné a ani čo potom ďalej mám robiť... a ešte za prvý ročník máme mať dokopy 60 kreditov, a mne teraz len keď som si dala povinne predmety nie tie povinne voliteľné to robí 35 kreditov.. a neviem, čo môžem vymazať stadiaľ, či si to musím nechať, keď tam je napísané že v Zimnom semestri to treba absolvovať alebo ako
a keď sa už prihlasujem na rozvrh a potom v tej poslednej kolónke je tá skupina a nie je tam moja skupina napísaná, tak to vadí? Mne tam vždy píše len 2, inak by som to možno už aj mala, len neviem, či sa mám na to prihlásiť aj keď to nie je moja skupina
@19katka19 Takže k prvej časti tvojho problému: PVP a Výberové predmety nájdeš naľavo:
A zapíšeš si ich analogickým spôsobom ako povinné predmety. Prirodzene aj tie si prihlásiš do rozvrhu.
,,a ešte za prvý ročník máme mať dokopy 60 kreditov, a mne teraz len keď som si dala povinne predmety nie tie povinne voliteľné to robí 35 kreditov"
Zjavne si si nahádzala VŠETKY povinné predmety (za zimný i letný semester). Ty máš mať (ideálne, pokojne môžeš mať i viac ako 30 kreditov za semester z povinných, ale takisto i PVP a Výberových v súčte) Byť tebou si celý rozvrh spravím nanovo. Teda odstránim si všetky predmety, čo si si tam nahádzala a pridám si predmety naprieč blokmi (povinné. PVP a Výberové) ZA ZIMNÝ semester. Plus prihlásiš do rozvrhu.
,,a keď sa už prihlasujem na rozvrh a potom v tej poslednej kolónke je tá skupina a nie je tam moja skupina napísaná, tak to vadí?" Na to sa spýtaj vedúcej katedry alebo vášho tútora do ktorej skupiny sa máš prihlásiť.
@paracelsus Ani mne sa to ešte nestalo,ale to asi preto, lebo idem ešte len teraz do prvého ročníka Ale čo si viacerí robili rozvrh, tak majú 30-40 kreditov len za povinné..Ty chodíš na UKF?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A zapíšeš si ich analogickým spôsobom ako povinné predmety. Prirodzene aj tie si prihlásiš do rozvrhu.
,,a ešte za prvý ročník máme mať dokopy 60 kreditov, a mne teraz len keď som si dala povinne predmety nie tie povinne voliteľné to robí 35 kreditov"
Zjavne si si nahádzala VŠETKY povinné predmety (za zimný i letný semester). Ty máš mať (ideálne, pokojne môžeš mať i viac ako 30 kreditov za semester z povinných, ale takisto i PVP a Výberových v súčte) Byť tebou si celý rozvrh spravím nanovo. Teda odstránim si všetky predmety, čo si si tam nahádzala a pridám si predmety naprieč blokmi (povinné. PVP a Výberové) ZA ZIMNÝ semester. Plus prihlásiš do rozvrhu.
,,a keď sa už prihlasujem na rozvrh a potom v tej poslednej kolónke je tá skupina a nie je tam moja skupina napísaná, tak to vadí?" Na to sa spýtaj vedúcej katedry alebo vášho tútora do ktorej skupiny sa máš prihlásiť.
Ale beriem, mohlo sa stať i to. Hoci fakt ma to prekvapuje.